Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez tény.LG írta:Azért nem kell annyira elfogultnak lenni. Robinho egy nagyon penge játékos, és sokat fejlődött, mióta a Realban játszik. Sztem rá lehet mondani, h világsztár. Na meg én azért elfogadnám a Barcába is.
Na akkor magyarázd már el,hogy téged miért zavar annyira, hogy megdumcsizzák itt a népek,vajon miért akkor játszotta a real a barátságos meccsét? Mi problémád van vele?Real_Madrid_Campeones írta: Na akkor magyarázd már el, hogy téged miért zavar annyira, hogy miért akkor játszotta a Real a barátságod meccsét? Mi problémátok van vele?
Nem zavar te fogalmatlan, csak felvetettem a kérdést, hogy miért pont a buli után mentek el Ázsiába. Felvetettem mert elég különös volt. De nem zavar, sőt, mondhatnám úgyis, hogy le$zarom, hogy mikor játsza a meccsit a Real. Felőlem akár tegnapután vagy holnapelőtt is játszhatnak, de ha érdekes lesz az időpont akkor megkérdezem. Ha nem tetszik ne gyere ide.Real_Madrid_Campeones írta:Na akkor magyarázd már el, hogy téged miért zavar annyira, hogy miért akkor játszotta a Real a barátságod meccsét? Mi problémátok van vele?Ki kötött bele? Gondolkozz aztán sajnáltasd a Madridot. Ha érdekelne a válaszod akkor most feltenném úgy a kérdést, hogy miért ekkora rögzítették le. De ennyire nem érdekel a téma, meg úgylátom amúgy sem szeretnéd megérteni.
Kit zavar te.....??Nem zavar senkit csak nem értjük hogy mér mentek egyből a szezon vége után 2nappal oda leégetni magukatReal_Madrid_Campeones írta:Na akkor magyarázd már el, hogy téged miért zavar annyira, hogy miért akkor játszotta a Real a barátságod meccsét? Mi problémátok van vele?Ki kötött bele? Gondolkozz aztán sajnáltasd a Madridot. Ha érdekelne a válaszod akkor most feltenném úgy a kérdést, hogy miért ekkora rögzítették le. De ennyire nem érdekel a téma, meg úgylátom amúgy sem szeretnéd megérteni.
Mit Világsztár banyek????Bármelyik csatárunk jobb nála(kivéve talán Ezqerro)!!Azért gondolkozzál 150 millát nem ér meg ez a majom...
Na akkor magyarázd már el, hogy téged miért zavar annyira, hogy miért akkor játszotta a Real a barátságod meccsét? Mi problémátok van vele?Ki kötött bele? Gondolkozz aztán sajnáltasd a Madridot. Ha érdekelne a válaszod akkor most feltenném úgy a kérdést, hogy miért ekkora rögzítették le. De ennyire nem érdekel a téma, meg úgylátom amúgy sem szeretnéd megérteni.
Ki kötött bele? Gondolkozz aztán sajnáltasd a Madridot. Ha érdekelne a válaszod akkor most feltenném úgy a kérdést, hogy miért ekkora rögzítették le. De ennyire nem érdekel a téma, meg úgylátom amúgy sem szeretnéd megérteni.Real_Madrid_Campeones írta:Én amúgy ezt már komolyan nem értem! Miért kell itt még abba is belekötni, hogy a Real mikor játsza a barátságos meccseit?Biztos hogy rögzítik!!De mér nem kötötték le pár nappal későbbre??Mongyuk lehet azért mert má a válogatottba kell menniük az embereknek!!De a Barca is hétfőn játszik!!
Mit Világsztár banyek????Bármelyik csatárunk jobb nála(kivéve talán Ezqerro)!!Azért gondolkozzál 150 millát nem ér meg ez a majom...Real_Madrid_Campeones írta:Mi szánalmas??? A Realban mindig is játszottak világsztárok attól, hogy te csak a Zidane, Ronaldo, Figo korszakra emlékszel (vagy mert csak azt láttad)! A 150 millió euró pedig Robinho kivásárlási ára. Ha vki ezt leteszi, és Robinho is menni akar, akkor elmehet. Ennyi.ez olyan szánalmas...világsztár , ez a korszak már elvileg lezárult, ugyláccik mégsem...tiszta gáz ez a vezetőség...meg 150 millió euró...pfff...világsztár...
Én amúgy ezt már komolyan nem értem! Miért kell itt még abba is belekötni, hogy a Real mikor játsza a barátságos meccseit?Biztos hogy rögzítik!!De mér nem kötötték le pár nappal későbbre??Mongyuk lehet azért mert má a válogatottba kell menniük az embereknek!!De a Barca is hétfőn játszik!!
Biztos hogy rögzítik!!De mér nem kötötték le pár nappal későbbre??Mongyuk lehet azért mert má a válogatottba kell menniük az embereknek!!De a Barca is hétfőn játszik!!Real_Madrid_Campeones írta:Talán azért ment most a Real, és nem egy héttel később, mert ebben állapodtak meg a szerződésben.Szerintem itt a kulcsszó a mostanra volt. Ha picsamásnapos és/vagy hullafáradt mindenki akkor felesleges bohóckodni. Mennek pár nappal vagy egy héttel később, még talán meg is mutatják az araboknak, miért lettek spanyol bajnokok. Attól még megkapják a pénzt.És bizony ha ilyen esetben később mennek, akkor nem hinném, hogy megkapják a pénzt. Vagy ez még senkinek nem jutott eszébe, hogy az ilyen dolgokat szerződésben rögzítik a felek?
Na ezt honnan veszed ,talán az ügynöke vagy?Pedro10 írta:Robinho ára kb 50 millio,nem több,nem kevesebb.
Mi szánalmas??? A Realban mindig is játszottak világsztárok attól, hogy te csak a Zidane, Ronaldo, Figo korszakra emlékszel (vagy mert csak azt láttad)! A 150 millió euró pedig Robinho kivásárlási ára. Ha vki ezt leteszi, és Robinho is menni akar, akkor elmehet. Ennyi.ez olyan szánalmas...világsztár , ez a korszak már elvileg lezárult, ugyláccik mégsem...tiszta gáz ez a vezetőség...meg 150 millió euró...pfff...világsztár...
Talán azért ment most a Real, és nem egy héttel később, mert ebben állapodtak meg a szerződésben.Szerintem itt a kulcsszó a mostanra volt. Ha picsamásnapos és/vagy hullafáradt mindenki akkor felesleges bohóckodni. Mennek pár nappal vagy egy héttel később, még talán meg is mutatják az araboknak, miért lettek spanyol bajnokok. Attól még megkapják a pénzt.
ez olyan szánalmas...világsztár , ez a korszak már elvileg lezárult, ugyláccik mégsem...tiszta gáz ez a vezetőség...meg 150 millió euró...pfff...világsztár...Robinho iránt az Arsenal, a Tottenham és a Chelsea is egyre élénkebben érdeklődik, miután kitudódott, hogy a múlt heti találkozón Mijatovic és a játékos ügynökének álláspontjai rendkívül messze álltak egymástól. Így Wagner Ribeiro jelenleg minden ajánlatot meghallgat. A Királyi gárda vezetősége csak abban az esetben engedné el, ha letennék érte a 150 millió eurót, vagy egy világsztár érkezne (Kaká vagy Ronaldo).
Pontosanbarca99 írta:Szerintem itt a kulcsszó a mostanra volt. Ha picsamásnapos és/vagy hullafáradt mindenki akkor felesleges bohóckodni. Mennek pár nappal vagy egy héttel később, még talán meg is mutatják az araboknak, miért lettek spanyol bajnokok. Attól még megkapják a pénzt.
Állítólag 2 milla. Meg biztos teletankolták a gépet is!Pedig egyszerű: pár millió ajróért
Pedig egyszerű: pár millió ajróértZozzy 5 írta:Én azt se értem, hogy minek szerveztek be maguknak mostanra egy bari meccset
Ezek az olajsejkek brutális összegeket tesznek le, ha teljes csapattal jelensz meg, főleg egy bajnoki cím után 2 nappal. Szerinted nekünk minek lesz meccsünk? 1-2 milla nagyon jól jön az átigazolási időszak előtt.Zozzy 5 írta:Én azt se értem, hogy minek szerveztek be maguknak mostanra egy bari meccset