LG írta:Azért nem kell annyira elfogultnak lenni. Robinho egy nagyon penge játékos, és sokat fejlődött, mióta a Realban játszik. Sztem rá lehet mondani, h világsztár. Na meg én azért elfogadnám a Barcába is.
Szerintem ez tény.
Amúgy a sérüléséig ezt meg se kérdőjelezte senki, és emlékezzetek, hogy akkor már arról cikkeztek, hogy ha a Real eljut a Bl-ben valameddig, akkor az aranylabda nagy esélyesei közé tartozik (...). Persze azóta ez már nagyon megváltozott, de nem lett rosszabb játékos!
Azóta megsérült, meg ki is esett a Real a Bl-ből, de vissza lehet keresni, hogy a Recre meccs közben (a Barca még közel volt a Realhoz, és akkor épp nagyon hánykolódott a csapat Robinho nélkü, de ugye azon a meccsen becserélték már, és 2 gólt is szerzett...) több forumozó írta, hogy "visszatért Robinho, megnyerte a Real a bajnokságot".
Szóval való igaz, hogy a jelenlegi formája nem az igazi, de nem is olyan régen még Ti, Barca drukkerek is elismertétek, hogy a Real
legleg játékosai/
világsztárjai közé tartozik (szerintem Casillas után a legjobb játékos a keretben, csak ugye a forma-sérülés-egyéb tényezők is közre játszanak. A jövő idényig én ennek tudom be a formahanyatlás, október-novemberig ez úgysi elválik majd.)
Mostanában Messi se adta élete legjobb formáját, de ettől még ugyanakkora sztárnak és játékosnak tartom, mert bizonyított már a szememben.