Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, Török Péter mondott is valami dehonesztálót Beckhamre: burkoltan lehülyézte az angoltLesy írta:Mutattak egy pár hírességet a nézők közül. Egy páran:Eva Longoria, Beckham, Andy Garcia, a RHP énekese(sajna nemtom ki az) és persze a jó öreg Jack Nicholson. A tegnapi BL döntőn miért nem voltak ilyen sztárok. Vagy ha voltak is miért nem mutatták őket?
88-79kleno04 írta:nem tudja valki hogy mennyi lett a Boston-Detroit meccs végeredménye?
ha valaki elmondaná az megköszönném
Biztos nagyon nehéz lehet megnézni az nba.com-ot, vagy bármelyik nagyobb sportoldalt.kleno04 írta:nem tudja valki hogy mennyi lett a Boston-Detroit meccs végeredménye?
ha valaki elmondaná az megköszönném
Ma hajnalban. Kaliforniai idő szerint 9 pm.ozsimiki írta:Jobban örülnék egy LAL-Boston döntőnek, látványosabb lenne szntem. LAL-Spurs párharc mikor kezdődik?
GO LAKERS![]()
El Payaso írta:Csak a rend kedvéért: a Red Wings kezd otthon, sajnos...
Ordog írta:Chicagoooéééé a 1. pick![]()
![]()
![]()
1. Chicago
2. Miami
3. Minnesota
.
15. Golden State![]()
Pedig bíztam a No.1.-ban:))
Ordog írta:Kösz Atesz!!! Rég láttam ennyi homályt egy meccsen:)) Dehát végülis érthető, nem a pontszerzés az erősségünk:DD
Ha ott lettem volna, több ész lett volna a játékban ami abban nyílvánult volna meg hogy megváratom veletek míg carlos felér a támadásokkal![]()
valamint több homály lett volna
![]()
Kövit megnyerjük a k**va életbemostmátélleg... Amúgy azt a zsákot hanyas palánkra csináltad amit feltettél jútúbra?:) 1.50-es?:)
A Spurs meg elmehet a csába... utálom őket mint a [auto_cenzúra] erre tegnap rátettek még1 lapáttalGyerünk L.A. SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP