Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez hihetetlenZozzy 5 írta:Haverom 15ezret tett fel a MU-ra..Vagyis csak 14-et, további egy-egy ezrest pedig arra, hogy a félidőben vezetni fog a MU és hogy Ronaldo lő gólt. Ő biztos izgulni fog![]()
VT, pont ugyanezen a véleményen vagyok. Én sem fogom nézni. És én is remélem, hogy a MU győz. Lehet, hogy kikaptunk tőlük, de a Chelsea-t nagyon nem bírom.Varga Tamás írta:Engem pedig az angol bajnoki mérkőzés nem tud érdekelni. Így meg sem nézem!Slither írta:Jé, tényleg ma van a BL-döntő.![]()
Talán belekukkantok tanulás közben. Vesszen a MU!
Azért a MU győzelmének jobban örülnék. Ők a szimpatikusak.
Túl kerekZozzy 5 írta:Haverom 15ezret tett fel a MU-ra..Vagyis csak 14-et, további egy-egy ezrest pedig arra, hogy a félidőben vezetni fog a MU és hogy Ronaldo lő gólt. Ő biztos izgulni fogEngem annyira nem izgat a meccs. Remélem a cselszi behúzza, mencseszterben meg visszavesznek az arcból. Bár most túl kerek a MU szezonja ahhoz, hogy ezt elbukják szvsz..
Engem pedig az angol bajnoki mérkőzés nem tud érdekelni. Így meg sem nézem!Slither írta:Jé, tényleg ma van a BL-döntő.![]()
Talán belekukkantok tanulás közben. Vesszen a MU!
Pedig jó lenne egy 3-4 gól az igazán izgalamssá tenné szerintemfir3bird írta:Sztem hosszabbítás vagy 11-esek fognak dönteni.Vagy egy gól, de nemhiszem hogy gólzáporos döntő lesz..
djtrack írta:HAJRÁ CHELSEA!!!!!! majd DROGBA VAGY LAMPI MEGMUTATJA MIT TUD!!! ESSIEN MEG LEDARÁLJA A SZÉPFIÚ C.RONIT!!!!