Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
láttam, a barca ellen tényleg jól nyomta, de a roma ellen nem mutatott többet, mint egy átlagosan jó hátvéd.gergo9 írta:Hát ha láttad volna a Barcelona vagy a Roma elleni elődöntőjüket akkor tudnád miért tartják nagyra Ferdinandot!!!![]()
már azt sem értettem, h miért fizettek annakidején annyit érte a leedsnek, de nemcsak én nem értettem, nagyon sokan felkapták a fejüket akkor, amikor meglátták a gyereken az árcédulát.ozsimiki írta:....Persze akik nem ismerték el eddig,azok minden ilyesmi hiba után hangot adnak. Akik meg elismerték,azoknak nem kell bizonygatni...
Boixos írta: Miki bakker, akkor legalább nem csalódtál![]()
![]()
![]()
![]()
de már ne haragudj, a ríding meg a bolton ellen lehet, h parádézik, de ha tényleg akkora durranás lenne, akkor mikor virítson, ha nem egy bl-döntőn? vagy mondjuk a válogatottjukban?
eddig itt fos, a angol válogatottat pedig nem kell bemutatni.
ennyi. húszonxmillióért, fontban.
Los Banditos írta:Ferdinand tényleg nem olyan jó, mint amilyennek beállitják. Néha elképesztő hibákat tud produkálni, mint például most is.
Egyébként a meccs meglepően jó. Igazságos eddig az 1-1, bár könnyen eldöndhette volna a meccset a MU a 30. perc tájékán.
Miki bakker, akkor legalább nem csalódtálozsimiki írta:10000%ig tudtam,h meg fogod jegyezni,esküszöm
Tapasztalodra figyelemmel lévén,te is tudhatnád,h elég nagy butaság egy meccsből kiindúlni
Puyol akkor egy féllábú faasztal,mert volt pár meccs amikor nem volt toppon,és még sorolhatnék pár igen neves védőt
Amúgy meg hátulról enyhén meg lett támogatva,na de inkább nézzük
Boixos írta:tényleg krva nagy tanár az öreg rio, öröm nézni, hogyan oktat...
nagyon bízom benne, h behúzzák az oroszok a meccset, már csak henk és belletti miatt is.
Én is azon csodálkozom, hogy ezt csak így megosztod velünk.Perrero írta:és jó voltdjtrack írta:én megmondtam délután h LAmpi gólt fog lőni:DD meg is raktam :DDD