Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Capon írta:A fórumon szerintem nincs 10 ember aki el akarná adni Eto'o-t. De álitólag már Eto'o is nyilatkozta, hogy a Milan-ban szeretne játszani.
Capon írta:Ha a Milan-nak most már tényleg Eto'o az első számó cséljuk akkor a zsebükbe kell nyulni érte. Nem tudják megcsinálni azt mint Ronival. Eto'o-ért meg azért fél Europa bejelentkezik. Ha tényleg akarják annak ára van.
barca99 írta:Tegnap már felvetettem... Addig oké hogy nem kapunk gólt, de ki fog rúgni? 20 millió euróból nem veszünk olyan csatárt aki annyi gólt rúg, mint Samu. A duplannyi Benzema is lutri.
Nem szabad eladni, ha meg menni akar akkor 40 millió euro.
Én simán belemennék egy Ibra-Etoo cserébe, sztem a Barca is, de az Inter tuti, h nem.kilibarca írta:Eto'o ennél többet ér azért , ez szerintem olyan csere ami soha nem fog létre jönni 'hál istennek'. Eto'o-t max Ibrara cserélném de még úgyis az Inter járna jobban.Zsolti írta:Eto'o-ért cserébe csak akkor mennék bele ebbe az üzletbe,ha adná az Inter Chivut,meg minimum 20 M. eurót.
Remélem marad
Vágom,h mi kínáljuk,de ha jobban érthető,átfogalmazom: kiszáll a képből a T'ham.Azért sztem Eto'o sem akar mindenáron elmenni innét,legalábbis remélem.És az Inter féle Chivu+10 mila ajánlat felejtős sztem kapcsiból...Los Banditos írta:Nem a Tottenham, Inter stb. szállt ránk, hanem a klub kínálgatja őt, és Eto'o is elakar már menni innen. Ezek után már csak az a kérdés, hogy hova, és mennyiért.miihii írta:Remélem igaz a hír és leszáll róla a Tottenham.Ha egy kis szerencsével kidrukkoljuk,h más ne akarjon lecsapni rá,az egyik legfontosabb embert máris megszereztük a csapatnak!![]()
![]()
![]()
Samu, kellesz nekünk!!!!!!!
Aláírásodat viszont moderálhatnád
Eto'o ennél többet ér azért , ez szerintem olyan csere ami soha nem fog létre jönni 'hál istennek'. Eto'o-t max Ibrara cserélném de még úgyis az Inter járna jobban.Zsolti írta:Eto'o-ért cserébe csak akkor mennék bele ebbe az üzletbe,ha adná az Inter Chivut,meg minimum 20 M. eurót.
Címeket akar nyerni!Hát hol nyer majd címeket ha nem a Barcával?gekkodan írta:Annyit mondott, hogy ha jövőre sem nyerünk semmit, akkor elmegy valszeg. Ez az interes-sztori meg egy kacsa. Nem hiszem el, hogy Eto'o ilyeneket mondd egy tárgyaláson, ahol valszeg nem is ő, hanem a managere vesz részt. Ráadásul először engedélyt kéne hogy adjon a Barca a tárgyalásokra, de tudomásom szerint ilyen még nem volt. Akkor fognak egnedélyt adni, ha valaki letesz 40 millát a Barcának. Azt sem feltétlen hiszem el, hogy a Tottanhemmel tárgyalt, de hogy azt mondaná nekik, hogy az Interbe megyek, az elég vicc-gyanúsXavinho írta:Ha Eto'o ezek után elmegy az Interbe kívánom,h ne nyerjen semmit.
Nem pusztán rosszindulatból mondok ilyet,de azok után,h bejelentette,h címeket akar nyerni és hogy csak jövőre hagyja el a Barca-t és most meg azt mondja,h az Interben akar játszani.Hát ne haragudjanak se a Samu se az Inter szurkolók,de aki így mutatja ki a klub iránti hűségét az szedheti a sátorfáját mindenféle jókívánság nélkül
Nem a Tottenham, Inter stb. szállt ránk, hanem a klub kínálgatja őt, és Eto'o is elakar már menni innen. Ezek után már csak az a kérdés, hogy hova, és mennyiért.miihii írta:Remélem igaz a hír és leszáll róla a Tottenham.Ha egy kis szerencsével kidrukkoljuk,h más ne akarjon lecsapni rá,az egyik legfontosabb embert máris megszereztük a csapatnak!![]()
![]()
![]()
Samu, kellesz nekünk!!!!!!!
Na ez nem igaz. Maga Juande Ramos is megerősítette, hogy a 40 millás vételár nem jelentett gondot, a fizetéssel akadtak problémák, mert 7 millát tudtak adni, Eto'o meg itt a prémiumokkal együtt sikeres évben 8-8.5 körül keres. Azt meg nem bírta el a Spurs.gonosz írta:ÁÁ! A Tottenham elég komolytalanul állt a dolgokhoz...azért úgy eljönni tárgyalni, hogy a barcás fizuját nem tudják állni, valamint a 40 millát sem akarták lerakni, csak vicc lehet. Ok, hogy ott van cash, de komolyabb hozzáállás kell egy Eto'ohoz. Az Inter meg Olaszország Chelsea-je, nagy hülyeség lenne, ha oda igazolna (a sok olasszal bíró olasz csapathoz).
Annyit mondott, hogy ha jövőre sem nyerünk semmit, akkor elmegy valszeg. Ez az interes-sztori meg egy kacsa. Nem hiszem el, hogy Eto'o ilyeneket mondd egy tárgyaláson, ahol valszeg nem is ő, hanem a managere vesz részt. Ráadásul először engedélyt kéne hogy adjon a Barca a tárgyalásokra, de tudomásom szerint ilyen még nem volt. Akkor fognak egnedélyt adni, ha valaki letesz 40 millát a Barcának. Azt sem feltétlen hiszem el, hogy a Tottanhemmel tárgyalt, de hogy azt mondaná nekik, hogy az Interbe megyek, az elég vicc-gyanúsXavinho írta:Ha Eto'o ezek után elmegy az Interbe kívánom,h ne nyerjen semmit.
Nem pusztán rosszindulatból mondok ilyet,de azok után,h bejelentette,h címeket akar nyerni és hogy csak jövőre hagyja el a Barca-t és most meg azt mondja,h az Interben akar játszani.Hát ne haragudjanak se a Samu se az Inter szurkolók,de aki így mutatja ki a klub iránti hűségét az szedheti a sátorfáját mindenféle jókívánság nélkül
"A Barca én vagyok" ezt a képessport írta ugye na de abban a cikkben egy szó nem utal arra, hogy ő ezt mondta volna. Elképzelhető hogy tévedek javítsatok ki ha hülyeséget mondtam.LG írta:Etoo egy kicsit sokat képzel magáról, régebben olyat is nyilatkozott h a Barca én vagyok stb...azért akar elmenni, mert cimeket akar .