Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kötöttek egy szerződést az amerikai MLSZ-szel, miszerint 5 v. 6 évig minden nyáron ellátogat a Barca a tengeren túlra 1-2 hírverő meccs erejéig. Gondolom ezért alaposan meg is tömik a zsebüket A bajnokság meg sztem vmikor augusztus vége fele kezdődik. De majd kiderül, hiszen még a sorsolás is hátra van.fUtBoLiStA írta:Megy túrázni a csapat a nyáron? Fior,Hibernian, Dundee ezeken kívűl lesznek még felkészülési meccsek? + Ha valaki tudja mikor kezdődik az idény leírná ide? Előre is köszi!
Egy pillanatig sem volt úgy, hogy lesz Barça meccs Magyarországon, szóval nem volt mit visszamondani. Volt tóla szó, ez igaz, de ez maradt is elméleti síkon, persze ott van még a Bajnokok Ligájabrazil-girl-92 írta:hát arra ami magyarországon lesz nyáron mert elszeretnék menni, és nem tom hol lehetne venni jegyet meg stb... van aki azt mondtja hogy visszamondták... nem tom most mi van...
Nem lesz itthon Barca meccs:)brazil-girl-92 írta:hát arra ami magyarországon lesz nyáron mert elszeretnék menni, és nem tom hol lehetne venni jegyet meg stb... van aki azt mondtja hogy visszamondták... nem tom most mi van...
A tavalyi év után ismét egy barátságos mérkőzéssel zárja az idényt a Barcelona, mivel május 27-én Kuvaitban lép fel a Kazma Sporting Club ellenében - jelentette be a sajtó előtt Jaume Ferrer marketingért felelős alelnök. A meccsre a bajnoki és BL küzdelmeket követően, még a labdarúgó Eb előtt kerül sor. Tavaly Egyiptomban, az Al Ahly ellen játszott a Barcelona június végén, most előbb kerül sor a meccsre, hiszen az idény is egy hónappal hamarabb fejeződik be. A találkozó lejátszásáért jelenős összegre számíthat a klub, ahogyan minden más ilyen alkalommal is.Fernando írta:Nézzétek az utolsó meccsünket
Mi ez a csapat még nem hallottam róla?
Az bizony, Ati szerintem ott a helyedVarga Tamás írta:Július 30-án Fiorentina-Barcelona meccs lesz Firenzében, Artemio Franchi emlékére. Jó kis bugi lesz.