Varga Tamás írta:Újfent leírom.
Ez még mindog a Barcelona hivatalos magyar fóruma. Itt, mi Barca-drukkerek itthon vagyunk, a madridisták vendégek. Úgy kellene viselkedniük, ahogy az ember vendégságben viselkedik. Nem kellene nagyon ugra-bugrálniuk, mert úgysem adunk nekik igazat. Ha véleményük van, azt kultúrált, ismétlem: KULTÚRÁLT, formában megtehetik. De, ahogy khtomka, chelseafc és haverjaik tették, csaka madridistán engedik meg nekik, ill. hagyják szó nélkül. Én nem fogom. Ott szabad a gyalázkodás, itt nem.
Még ha ki is törlik a moderátorok ezen hsz-et, akkoris ez avéleményem, és ez is fog maradni. Amelyik madridistának nem tetszik, tehet egy szívességet, és hazasompolyog.
"Átjöttem, nem értem a reakciót! A mai világban minden eladó! Ha Ronaldo nem nyilatkozná azt, hogy majd a jövö héten döntök a jövőmről, akkor jobban érthető lenne. Most nem tudja? Most még nincs klubhűség jövő héten már lesz?
Mostanában jó volt veletek beszélgetni, erre feltámad a Madrid gyűlölet.
Remélem nem találkozok a gyújtogatós kollégátokkal! Azt a tájékoztatást kaptam az egyik mod-tól, hogy jöjjünk nyugodtan így érdekes a fórum. Természetesen vannak h...gyerekek is, de nem hiszem, hogy ez a tendencia.
Miért kell egymás után köpködni egy csapatot.
Fergusonhoz visszatérve. Rooney-t, Ronaldo-t, Ferdinand-t, Tevez-t lejárt szerződéssel vették? Ugye nem! Akkor meg miről beszélünk.
Azt a játékost lehet megszerezni aki már nem akar a jelenlegi csapatában játszani. lásd Ronaldinho.
A szimpátiáról meg csak annyit, hogy gondolom láttátok a Mallorca elleni meccset. "Szimpatikus" szurkolói megnyilvánulás egész meccs alatt."
Ezen hozzászólásra reagáltál, ez miatt minősítesz, mindenki döntse el magában kinek van igaza. Egyébként ezt a hsz-t nem törölték.
Részemről a vitát lezártam