2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Főleg emiatt! Perez indul elméletileg a2010es választáson, Zizuval karöltve. Legyőzni ezt a párost...hát ahhoz sokminden kell. A BL-győzelem, és pár sztár leigazolása a minimum.De én még abban sem vagyok biztos, hogy így sikerülhet....Benne lehet a választási ígéreteinek betartása, mert korántsem biztos, hogy megtarthatja amúgy a pozícióját.
Idén már arról van szó, hogy BL elődöntőbe várják a csapatot...Kicsit reálisabb ez, mint triplázásról beszélni...mondjuk azon kívűl, h rendszeresen olyan célokat tűznek ki első körben calderonék, amelyek nagy valószínüséggel teljesíthetetlenek,
Benne lehet a választási ígéreteinek betartása, mert korántsem biztos, hogy megtarthatja amúgy a pozícióját.olyan csapatuk van jelenleg, akik elég meggyőzően végeztek az élen, sztem előbb-utóbb a blben is leesne nekik vmi, bár azt nem lehet így előre kijelenteni egy brigádnál sem.
szal nem értem, h miért kellene görcsölni a "nagy név" leigazolásán..
ennyire hasonlítani akarnak perezre?
Mondjuk ezt én annyira nem értem!ő is a madridi újságokat emelte ki, hogy rászálnak egy játékosra és megprobálják összezavarni.
én alapból nem adnék 60 milliót Ronaldoért, nemhogy mellé még Robinhot!Ez a Robinho - Ronaldo csere akkor lenne reális, de a Madrid még Robinho mellé kicsngetne 50-60 millió €-ot.
Az újságokban merült fel, erre reagált. Szerintem az, hogy felmerült, azt is inkább Robinho ügynökének köszönhető, aki így akar egy kis támogatást szerezni az új szerződéshez. Szokásos ügynök-trükk!Ha nem merült volna fel ez a lehetőség, akkor Calderon se nyilatkozott volna olyat, hogy megtartjuk.
A Klub meg a vezetőség se ugyanaz...Vezetők jönnek-mennek...(A mostani mehetne, sürgősen!!)De mint klubb gyűlölöm!!!Mocskok ezek a vezetők!!!
Viszont a Chelsea legalább annyira erőszakos, mint a Madrid vezetősége. A szezon elején meg télen Ronaldinhot akarták megvenni, most meg Robinhot. Caldedron e tekintetben puszi haverja Avramovicsnak. Mindketten azt hiszik pénzzel mindent elérhetnek szánalmas.Poreko írta:Robinho: "Nincs semmi a Manchesterrel, ez csak spekuláció. Ronaldo nem távozik, hiszen most nyerte meg a BL-t és a világ legjobbja lehet. Ami megeshet, az a Chelsea-be igazolás, hiszen van egy ajánlatom. A Milan szintén érdeklődik, a vezetőségük találkozót kért Ribeirótól." A Kékek 35 milliót ajénlanak, de még nem esett szó sem fizetésről, sem szerződéshosszról.
Tudja, hogy nem eladó, ő is szép dolgot csinál, hogy (Ronaldo módra) élő szerződésben ilyen ajánlatokról nyilatkozik úgy, hogy nem közölte még a média felé, hogy rosszul érzi magát csapatban, és hogy távozni szeretne.
Kezd úgy tűnni nekem, hogy Robinhot el fogja adni a Real... Ha nem merült volna fel ez a lehetőség, akkor Calderon se nyilatkozott volna olyat, hogy megtartjuk. Az ő szava, bármennyire is nyilatkozott, hogy nem adja el, semmire se garancia ...
Egyetértek, de azért ne felejtsd el, hogy te ott anno egy moderátorral kezdtél el káromkodni, mégpedig aztis leírtad, hogy milyen elven.Varga Tamás írta:Újfent leírom.
Ez még mindog a Barcelona hivatalos magyar fóruma. Itt, mi Barca-drukkerek itthon vagyunk, a madridisták vendégek. Úgy kellene viselkedniük, ahogy az ember vendégságben viselkedik. Nem kellene nagyon ugra-bugrálniuk, mert úgysem adunk nekik igazat. Ha véleményük van, azt kultúrált, ismétlem: KULTÚRÁLT, formában megtehetik. De, ahogy khtomka, chelseafc és haverjaik tették, csaka madridistán engedik meg nekik, ill. hagyják szó nélkül. Én nem fogom. Ott szabad a gyalázkodás, itt nem.
Még ha ki is törlik a moderátorok ezen hsz-et, akkoris ez avéleményem, és ez is fog maradni. Amelyik madridistának nem tetszik, tehet egy szívességet, és hazasompolyog.
Sajnos ez mind így igaz. Viszont nagyon remélem, hogy Ronaldot azért sem sikerül majd leigazolni, mert akkor Calderon elmondhatná, hogy "Hoztam egy világsztárt, azaz megérdemlem, hogy maradjak az elnöki székben!".Kaka10 írta:Ez így van!!!Én ezért is mondtam hogy sorfalat kell állni a Realnak mer az a játékosoknak szól!!!!És tisztelem is a Realt mind csapat!!!De mint klubb gyűlölöm!!!Mocskok ezek a vezetők!!!Madridpowaaaa írta:Madridista létemre én szágyenlem azt, hogy tényleg ennyirre rászáll a vezetőség a játékosokra, teljesen felesleges. De ez nemelfelejtendő, hogy nem maga a csapat hibája és sara, hanem a vezetőségé. Calderon egy szerencsétlen, aki pozíciója megtartása céljából csinálja ezt, magyarul nem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Mijatovicról meg már ne is beszéljünk, aki fantasztikus üzleti érzékkel van megáldva. Az igazolt játékosokkal semmi baj, csak amikor az árról van szó, akkor ott megmutatkozik a szakmai hozzáértés. És ezen uriemberek pedig rányomják sajnos a bélyeget magára a csapatra, ami természtesen nem jellemző rájuk. Szal ez az erkölcstelenség teljesen jogos csak megkellene jobban nézni, hogy ki is a saras ebben.
Ez így van!!!Én ezért is mondtam hogy sorfalat kell állni a Realnak mer az a játékosoknak szól!!!!És tisztelem is a Realt mind csapat!!!De mint klubb gyűlölöm!!!Mocskok ezek a vezetők!!!Madridpowaaaa írta:Madridista létemre én szágyenlem azt, hogy tényleg ennyirre rászáll a vezetőség a játékosokra, teljesen felesleges. De ez nemelfelejtendő, hogy nem maga a csapat hibája és sara, hanem a vezetőségé. Calderon egy szerencsétlen, aki pozíciója megtartása céljából csinálja ezt, magyarul nem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Mijatovicról meg már ne is beszéljünk, aki fantasztikus üzleti érzékkel van megáldva. Az igazolt játékosokkal semmi baj, csak amikor az árról van szó, akkor ott megmutatkozik a szakmai hozzáértés. És ezen uriemberek pedig rányomják sajnos a bélyeget magára a csapatra, ami természtesen nem jellemző rájuk. Szal ez az erkölcstelenség teljesen jogos csak megkellene jobban nézni, hogy ki is a saras ebben.
És szerinted Henry milyen poszton játszott idén??????Henry meg sérülten jött és idényközben is volt probléma a derekával!!Real_Madrid_Campeones írta:Tudomásom szerint Henry csatár, Robben pedig bal szélső. Robben meg ráadásul baromi sokat is volt sérült egész szezonban. Innentől pedig ez a gólos, meg gólpasszos összehasonlítás értelmetlen.Lenne egy kérdésem mer egy [auto_cenzúra] haverommal ezen feszekszek fél órája!!!
Ki volt jobb igazolás???Henry vagy robben???Henry 20gól 12gólpasz robben 5gól 5gólpasz!!!Henry 25millio robben 36!!!Nem azt mondom hogy Henrynak nem volt rossz szezonja de jobb volt mint robben!!!
Ez igaz, valóban egy karmesterre nagy szükség van. Kaka vagy Fabregas jól jöhetene. S ők csapatemberek ők igazodni tudnának a Madrid játékstílusához, míg C. Ronaldo esetében a csapatnak kellene hozzá igazodnia.Aprieto írta:Nekem az a véleményem a RM vs. Ronaldo dologról, hogy mivel a Madrid jelenleg "csak" egy jól összerakott, erős csapat kevés kiemelkedő képességű játékossal, ezért már csak a közönség miatt is szükségük volna egy-két, a játékot szinező spílerre.
Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy rögtön Ronaldora kell rácuppanni. Szerintem jobban kellene egy irányító kitölteni azt az űrt, amit Zidane hagyott maga mögött...
Tamás, igazad van abban, h ez a barca hivatalos magyar fóruma.Varga Tamás írta:Újfent leírom.
Ez még mindog a Barcelona hivatalos magyar fóruma. Itt, mi Barca-drukkerek itthon vagyunk, a madridisták vendégek. Úgy kellene viselkedniük, ahogy az ember vendégságben viselkedik. Nem kellene nagyon ugra-bugrálniuk, mert úgysem adunk nekik igazat. Ha véleményük van, azt kultúrált, ismétlem: KULTÚRÁLT, formában megtehetik. De, ahogy khtomka, chelseafc és haverjaik tették, csaka madridistán engedik meg nekik, ill. hagyják szó nélkül. Én nem fogom. Ott szabad a gyalázkodás, itt nem.
Még ha ki is törlik a moderátorok ezen hsz-et, akkoris ez avéleményem, és ez is fog maradni. Amelyik madridistának nem tetszik, tehet egy szívességet, és hazasompolyog.
"Átjöttem, nem értem a reakciót! A mai világban minden eladó! Ha Ronaldo nem nyilatkozná azt, hogy majd a jövö héten döntök a jövőmről, akkor jobban érthető lenne. Most nem tudja? Most még nincs klubhűség jövő héten már lesz?Varga Tamás írta:Újfent leírom.
Real_Madrid_Campeones írta:Ja, hogy nálatok erről szól a fórum? Tök normális hangnemben reagáltam a dologra. Több oldalon keresztül oltottam valakit? Az az egy hozzászólásom volt az egész témával kapcsolatban.nézd öreg, leírhatod 300szor a hszt, kitörlöm még akkor is, ha egyébként nem írtál semmi sértőt. viszont nem fogom végignézni azt, h több oldalon keresztül oltjátok egymást a partnereddel.
egyébként a vitaindító anyag is kiugrott.
üdv,
Boixos
Ja, hogy nálatok erről szól a fórum? Tök normális hangnemben reagáltam a dologra. Több oldalon keresztül oltottam valakit? Az az egy hozzászólásom volt az egész témával kapcsolatban.nézd öreg, leírhatod 300szor a hszt, kitörlöm még akkor is, ha egyébként nem írtál semmi sértőt. viszont nem fogom végignézni azt, h több oldalon keresztül oltjátok egymást a partnereddel.
egyébként a vitaindító anyag is kiugrott.
üdv,
Boixos