Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 21:31:50

Kár, hogy ilyen messze vagytok tőlünk. Ha Pest közeli lennek a távolság, lazán kimennék az összes döntőre. Na de így? Na mindegy, azért jó szurkolást!

Elolvastam az olajkk.szoljon-on az online közvetítést, Endre szerint nagyon a Körmendnek fújtak. Tényleg marha nagy hülyeségeket fújtak be, botrányos fújás volt, és azért ez eléggé befolyásolta az eredményt. (Tudom, tudom, Red mindjárt jön a fault aránnyal, csak ezt nézni hatalmas marhaság...) Ennek ellenére azért sok esélyünk volt a döntőbe jutásra, s a bírók hülyeségei ellenére is bejuthattunk volna...

Azért köszönjük Hartányi.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.25. 21:16:59

kovinho írta:
Ronaldinho&Barca írta:Huh.. 1 pont azta.. ez bosszantó szokott lenni általában. :?
Na ja, egyébként az volt az igazán bosszantó, hogy meccslabdánk volt, 1-el ment a Körmend, és 20 másodpercünk volt, hogy legalább egy betöréssel duplát érjünk el. Erre mi voltunk olyan agyatlanok, hogy triplára játszottunk, szegény Jurkunas pedig a sarokból kihagyta...
Akkor az még bosszantóbb, de ilyenkor lehet érezni a feszültséget szurkolókon és játékosokon, nagy a nyomás. Ilyenkor egy betörés is elég, és max le faultolják és akkor büntető. Így történt, én azt mondom szép volt az amit a Szolnok visszahozott, mert ez az évük elég gyengén indult, de szépen küzdöttek végig. Aztán jövőre visszavágnak, majd meglátjuk. ;)

Minden esetre ez a Falco - Körmend elég csípős és fincsi döntőnek bizonyul, hangulat az meglesz, remélem a szurkolók között kinyit nyugisabb lesz a helyzet, bár egy döntőbe ilyen ősi riválisok között...

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 20:34:03

Ronaldinho&Barca írta:Huh.. 1 pont azta.. ez bosszantó szokott lenni általában. :?
Na ja, egyébként az volt az igazán bosszantó, hogy meccslabdánk volt, 1-el ment a Körmend, és 20 másodpercünk volt, hogy legalább egy betöréssel duplát érjünk el. Erre mi voltunk olyan agyatlanok, hogy triplára játszottunk, szegény Jurkunas pedig a sarokból kihagyta...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.25. 20:31:42

Huh.. 1 pont azta.. ez bosszantó szokott lenni általában. :?
Nah asszem lesz itt világ Szombathelyen, és Falco parádéé!!!

U: Azért gratula a Szolnoknak, majdnem meglett a döntő. Ahhoz képest ahogy indult az évük, szépen hajráztak.

CSAK A FALCO!!!
MINDENKI SZOMBATHELYI!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.25. 20:30:06

Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 65-66 (18-18, 22-17, 17-22, 8-9)

Sajnos elvéreztünk. Valami hihetetlen nagy meccs volt, a szurkolást meg nem tudom szavakba önteni. Ennél szinvonalasabbat el sem tudok képzelni, zengett a csarnok, s nem egymást szidták, hanem a csapatukat éltették.

Egyébként elég sok hiányzott az Olajból, - legalábbis ebben a párharcban - leszámítva az első meccset. Hiányzott a két amcsi, akik meccseket tudtak eldönteni, hiányoztak a litvánok, akik nem tudták megfogni a náluk 1 fejjel magasabb körmendieket. Hiányoztak a mai meccsen a Góbi könnyű kosarai.

Ebből a párharcból azért sokkal többet ki lehetett volna hozni. Viszont nem vagyok elégedetlen, mert a játékosok odatették magukat, és a körmendiek is teljes mértékben megérdemelték a döntőt. Az meg a másik, hogy abszolút elégedett vagyok az idei produkcióval, mert ez az Olaj azért lássuk be, nem a tavalyi volt. Minden világtalan csapattól kikaptunk, főleg ahogy kezdődött a szezon.

A bírók, hát most úgy éreztem, hogy egy kicsit őket tolták, de volt olyan meccs, ahol meg minket. Rajtuk nem múlott. Mindkét oldalra befújták a hülyeségeiket persze.

A döntő pedig ennél is izgalmasabbnak igérkezik, két ősi rivális csap össze, a bajnoki döntőben. Mi lehet ennél jobb? A szombathelyieknek pedig jó szurkolást kívánok :)

De valahogy mégis olyan jó ennek a csapatnak szurkolni... :)
HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ!!!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.25. 20:22:30

Szolnoki Olaj – Polaroid Lami-Véd Körmend 65-66 :shock:

Vasi házidöntő lesz :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.24. 23:41:19

Megvan a továbbjutás, grat a csapatnak! :) Nagyon várom már a döntőt, és persze az ellenfelünket. Szép lenne a tavalyi bajnokot egy szoros csatába legyőzni, de a Körmenden is revansot venni. :D
Szurkolok nektek kovi, nem kis meccsetek lesz azt hiszem. :)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.24. 16:36:08

redmiller írta:
Varga Tamás írta:Albacomp - FALCO 89-98! :lol: :lol: :lol:
Pedig a bírók minden követ megmozgattak a Fehérvár győzelméért! Csiro, Doyne, Kazlauskas voltak a nyerőembereink.
Arnas Kazlauskas a magyar kosárbajnokság legjobb, legképzettebb, legtechnikásabb játékosa ma. Ilyen vajkezű, mindenhonnan eredményes, jól védekező, csupaszív játékost nem nagyon láttam! Ő a LEGNAGYOBB!
Hajrá FALCO!
A bírók nem követek el mindent az Alba győzelméért! Egyszerűen volt pár baromságuk ide is, oda is. Egy-két játékosotok nagy színész...
Amúgy elképesztően jó, izgalmas meccs volt! Megérdemelt győzelmet aratott a Falco, hiszen a végjátékban frissebbek voltak fejben. Hiába volt a másik oldalon egy elképesztő Cory Bradford, aki partiba hozta az utolsó negyedben az Albát!
A szurkolók előtt le a kalappal! Jól nyomták, kisebb balhétól eltekintve, amit annak tudok be, hogy nagy volt a tét. A végén úgy ünneplet a társaság, mintha már megnyerte volna a bajnokságot. Öszintén: most előszőr tetszett a Légió, amióta látom őket!
Kiváncsi vagyok a döntőre, nagyon.
Hát, ha még a Sportban is elismernek egy-két nagy hibát, akkor ott ennél több volt a valóságban. És az se szokványos, hogy egy csapatból 30 perc alatt három játékosnak 4, kettőnek 3 faultja van. És most néztem felvételről a szombathelyi TV-n a meccset, hát vérlázító volt, amit a 2. és a 3. negyedben műveltek. Lehet, hogy egy-két országban nem jutottak volna ki a csarnokból ép bőrrel. És, meg is érdemelték volna. Főleg Benczúr, amiket fújt, az agyam eldobtam.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.24. 15:29:32

Tényleg grat a Falconak. Azért egy biztos, bármelyik csapat lesz az ellenfele a Falconak, hatalmas csata várható majd, a pályán, s a nézőtéren. Mind a három csapatnak nagyszerű szurkertábora van, szóval lesz hangulat a csarnokokban. A döntő pedig minden szempontból sajátos; azért a tavalyi sem lett volna olyan könnyű menet nekünk, ha nem egy ezer sebből vérző Körmenddel találkozunk, akik ellen legendásan jók vagyunk itthon...

És remélem, hogy megint döntőt játszhatunk majd!
Vasárnap hatalmas meccs lesz 8)

Csak az Olajka!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.24. 15:22:42

Varga Tamás írta:Albacomp - FALCO 89-98! :lol: :lol: :lol:
Pedig a bírók minden követ megmozgattak a Fehérvár győzelméért! Csiro, Doyne, Kazlauskas voltak a nyerőembereink.
Arnas Kazlauskas a magyar kosárbajnokság legjobb, legképzettebb, legtechnikásabb játékosa ma. Ilyen vajkezű, mindenhonnan eredményes, jól védekező, csupaszív játékost nem nagyon láttam! Ő a LEGNAGYOBB!
Hajrá FALCO!
A bírók nem követek el mindent az Alba győzelméért! Egyszerűen volt pár baromságuk ide is, oda is. Egy-két játékosotok nagy színész...
Amúgy elképesztően jó, izgalmas meccs volt! Megérdemelt győzelmet aratott a Falco, hiszen a végjátékban frissebbek voltak fejben. Hiába volt a másik oldalon egy elképesztő Cory Bradford, aki partiba hozta az utolsó negyedben az Albát!
A szurkolók előtt le a kalappal! Jól nyomták, kisebb balhétól eltekintve, amit annak tudok be, hogy nagy volt a tét. A végén úgy ünneplet a társaság, mintha már megnyerte volna a bajnokságot. Öszintén: most előszőr tetszett a Légió, amióta látom őket!
Kiváncsi vagyok a döntőre, nagyon.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.23. 21:03:10

Albacomp - FALCO 89-98! :lol: :lol: :lol:
Hajrá FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.23. 20:56:56

Sajnos kikaptunk, pedig nem akartam menni már vasárnap. Egy biztos, nagyon nagy meccs lesz. Az a 23-6 -os 3. negyedi rövidzárlat kettévágta a győzelmünket. Na mindegy, kövi meccset muszáj behúzni!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.23. 20:30:44

Na, ahogy olvasom a és hallgatom a közvetítést a bírók mindent megtesznek a Fehérvár győzelméért. Egy Pálla nevű aljas, szarrágó, tetüláda keményen nyomja a hazaiakat. A 3. negyed után náőlunk 3 embernek 4, két embernek három személyije van. Éljena korrekt, hozzáértő, tisztességes játékvezetés! És akkor csodálkozik az a kretén Vígh, hogy megverték. Örüljenek, hogy nem tették ezt mindegyikkel. Megérdemelnék. ennyi pénzért szétverni egy csaptot, egy szurkolósereget, vérlázító és gyomorforgató.
Amit gondolok, inkább nem írom le, mert nem bírná el a papír.
CSAK A FALCO!

Közben Doyne a 4. negyed elején gyorsan kifújták, meg Alekszejevnek is befújták a negyediket. Szerintem, ez a pálla jobban teszi, ha nem jön Szombathelyre, mert agyonverik. Megérdemelné.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.23. 15:37:54

Ma este bejuthat a bajnoki fináléba a Falco és az Olajbányász is. Viszont mind a két csapatnak elég nehéz feladata van, hisz mindkettő csapat (Körmend, Fehérvár) nagyon jó otthon, playoffban pedig ügye nincs nehebb, mint idegenben győzni. (Azért mi erre is rácáfoltunk Pécsett...) Szóval nagyon kiélezett meccsre számítok megint, és remélem, hogy most másképp fog történni, mint az a múltkori körmendi meccsen. Meg kell, hogy legyen! Góbi Ricsire szerintem nagy szükség lesz, mert igazság szerint sem Jurkunas, sem pedig Donatas nem centeralkat, akárhogyan is nézzük. És a körmendi magasemberek, sajnos felé tudtak nőni a két litvánunknak. Bízok benne, hogy tud segíteni az öreg, + Andris is a pardól, és nem utolsó sorban a két amerikai emberünkön rengeteg fog múlni.

Előre a döntőért!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.22. 16:42:35

redmiller írta:
kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 82-67 (15-21, 18-13, 21-17, 28-16)

Izgalmas kis meccs volt. Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.
A körmendiek szerint nem is hagyják a szürkék, hogy nyerési esélyük legyen. Mondjuk a kecskeméti - Szolnok szinpatizáns - ismerőseim is ezt mondták.... :?
Mindkét részre rosszul fújtak a bírók, s ha egy kicsit szigorúbbak lettek volna, akkor lazán be kellett volna fújniuk a letámadós szarságaikat. Ahányszor odaütöttek letámadásnál - és nem fújták le természetesen- na annyi büntetővel meccset lehetne nyerni. Gondolom ezt nem említették meg a forrásaid...

Mindkét félre rossz volt a fújás... A technikaija az egyik körmendinek (asszem Trummer...) akkorát odakönyökölt Andrisnak, hogy ... persze az Andriska is nagy szinész volt, de bőven be lehetett fújni. Na meg utána még ő reklamál? Mert? Mert szúnyog volt az orrán, vagy mi? Na az undorító.. ismerje el, és akkor jó... na de még reklamálunk is?

A másik technikai meg a körmendi edző marhasága volt (gyakorlatilag ő tette a végére bő 20-ra a meccset) Ivkovicot megszégyenítő zakódobálása elég komikus volt...

Megérdemeltük lazán a meccset, az viszont szép volt, amikor egyik csapat sem igazán tolerálta a bírói ténykedést, az egész csarnok zengett a "hülye vagy, hülye vagy"-tól. :D
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.22. 15:13:37

kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 82-67 (15-21, 18-13, 21-17, 28-16)

Izgalmas kis meccs volt. Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.
A körmendiek szerint nem is hagyják a szürkék, hogy nyerési esélyük legyen. Mondjuk a kecskeméti - Szolnok szinpatizáns - ismerőseim is ezt mondták.... :?
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.22. 15:11:16

By red
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.20. 21:21:06

Falco-Szova KC - Albacomp 92-87

Huh, hatalmas egy meccs volt. Elején egész jól indultunk, de aztán előjöttek a kis gyermek betegségek, amik a szombati mérkőzést elvitték. Nem védekeztünk, támadás se volt.. sok volt a hiba. De a 3. negyedtől valami 8 pontot hogy visszahoztunk és ahogy megfordítottuk az eredményt az szenzációs volt. 2. félidőben nagyon jól játszottunk, küzdött az Alba, de nem volt esélye. Talán a bírói döntéseket emelném ki, aminek értelme nem tudom hogy volt-e, de talán inkább az a nagy kérdés hogy mit láttak??? Talán szakmát kéne váltani.. szürke galambok... Szánalmas amiket befújtak, de hiába, nem tudtak legyőzni minket!!!
Jó lenne Fehérváron nyerni, de nem lesz egyszerű.

Szép volt fiúk!!!

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.20. 21:05:06

FALCO - Albacomp 92-87.
Küzdelmes kis meccs lehetett.
De győztünk, ez a lényeg!
2-1 ide az összesítésben, Fehérváron jó lenne nyerni.
CSAK A FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.20. 20:32:47

Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 82-67 (15-21, 18-13, 21-17, 28-16)

Izgalmas kis meccs volt. Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat. Csak az első negyedben még ezt is felül tudtuk múlni. A bírók hatalmas nagy marhák voltak, mindkét oldalra olyanokat fújtak, hogy csak néztem. Állandoan jött ezzel a letámadós szarsággal a Körmend, annyit faultoltak ezzel, hogy öröm lett volna nézni a büntetőzésünket. Csak hát hülyék voltak. Akkor ment egy technikai a körmendi edzőnek, kicsit elszakadt arrafelé a cérna.

Egyébként nem vagyok elégedett, ezzel a játékkal, ha Falcot kapjuk, simán kikapunk. Mindkét csapat gyenge volt, baromira. Megjegyzem Tamás, hogy az utolsó negyed második felében már az ifik játszottak. :D

Na de azért csak jó, hogy megmaradt a pályaelőny, így nyugodtan utazhatunk majd Körmendre, ahol ki is fogunk kapni. Majd itthon nyerünk az utolsó meccsen. Az öreg Rezák megmondta... :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.20. 20:12:53

Szolnok - Körmend 82-67.
Az utolsó negyedben belehúzott a Szolnok.

Mi pedig kínszenvedünk. A 3. negyed után 64-60-ra vezetünk. Ez lesz a kulcsmérkőzése ennek a párharcnak. Szerintem.
HAJRÁ FALCO!
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.19. 23:57:02

Döntő, 1. mérkőzés:

MiZo Pécs 2010 - MKB-Euroleasing Sopron 63-64 (19-23, 15-13, 11-9, 18-19)
Legjobb dobók: Vajda, Iványi 14-14, Fegyverneky 11, illetve Gorbunova 20, Eördögh 16, Horti 10
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.18. 11:06:40

Igen, sajnos nem lett meg, bár a Körmend szurkolói előtt nagyon nehéz nyerni, így nekünk sem sikerült. Ezért lesz jó a pályaelőny mindkettőnknek, mert csak a hazai meccseket kell hoznunk. De az sem lesz könnyű móka.

Egyébként ez szép... :?

Falcosok vadásztak a szolnoki szurkolókra a 8-ason

Csodálatosat nyújtott a szolnoki szurkolótábor Körmenden. A legalább 150 vendégdrukker állta a versenyt a sokkal nagyobb számú hazai béközéppel, szurkolásuk változatos, kifejezetten sportszerű volt. A vereséget követően még legalább húsz percig ünnepelték az Olaj játékosait, ami kiváltotta a házigazdák elismerését is.
Egy üröm azért vegyült az örömbe: a 8-as főúton Székesfehérvárra igyekvő Falco-drukkerek megtámadták az egyik pihenőben álló Olajos-társaságot. A kétszeres létszámfölényben lévő szombathelyiek megpofozták a Tisza-partiakat, majd elvették sáljaikat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.06.02. 22:05:15-kor.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.18. 00:14:39

Ha jól hallottam, akkor Körmend behúzta a meccset. Mi meg szépen eljátszottuk, egyik kedves barátom felhívott meccs után és mondta hogy gyengék voltunk eléggé.. nembaj, számítottam h Fehérváron nem lesz könnyű meccsünk. Hazai pályán Körmend meg Alba is mindent belead, meg majd idegenbe a végén, ha hazai meccseket hozzuk nem lesz gond.
Nehéz lesz, de ez a rájátszás, izgalmas lesz a vége az biztos. :)

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.17. 19:30:15

Albacomp 97
Falco KC 76
40. min

Tehát a Falco, - ahogy gondoltam - kikapott Fehérváron.
Állás 1-1.

Körmenden 7-kor kezdődött a menet, ahol eddig:
Lami-Véd-Körmend 27
Szolnoki Olaj 32
20. min

Nagyon nehéz lesz.
Hajrá Olaj!
(Egyébként szerintem nem lesz meg...)
Válasz küldése