Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor az még bosszantóbb, de ilyenkor lehet érezni a feszültséget szurkolókon és játékosokon, nagy a nyomás. Ilyenkor egy betörés is elég, és max le faultolják és akkor büntető. Így történt, én azt mondom szép volt az amit a Szolnok visszahozott, mert ez az évük elég gyengén indult, de szépen küzdöttek végig. Aztán jövőre visszavágnak, majd meglátjuk.kovinho írta:Na ja, egyébként az volt az igazán bosszantó, hogy meccslabdánk volt, 1-el ment a Körmend, és 20 másodpercünk volt, hogy legalább egy betöréssel duplát érjünk el. Erre mi voltunk olyan agyatlanok, hogy triplára játszottunk, szegény Jurkunas pedig a sarokból kihagyta...Ronaldinho&Barca írta:Huh.. 1 pont azta.. ez bosszantó szokott lenni általában.
Na ja, egyébként az volt az igazán bosszantó, hogy meccslabdánk volt, 1-el ment a Körmend, és 20 másodpercünk volt, hogy legalább egy betöréssel duplát érjünk el. Erre mi voltunk olyan agyatlanok, hogy triplára játszottunk, szegény Jurkunas pedig a sarokból kihagyta...Ronaldinho&Barca írta:Huh.. 1 pont azta.. ez bosszantó szokott lenni általában.
Hát, ha még a Sportban is elismernek egy-két nagy hibát, akkor ott ennél több volt a valóságban. És az se szokványos, hogy egy csapatból 30 perc alatt három játékosnak 4, kettőnek 3 faultja van. És most néztem felvételről a szombathelyi TV-n a meccset, hát vérlázító volt, amit a 2. és a 3. negyedben műveltek. Lehet, hogy egy-két országban nem jutottak volna ki a csarnokból ép bőrrel. És, meg is érdemelték volna. Főleg Benczúr, amiket fújt, az agyam eldobtam.redmiller írta:A bírók nem követek el mindent az Alba győzelméért! Egyszerűen volt pár baromságuk ide is, oda is. Egy-két játékosotok nagy színész...Varga Tamás írta:Albacomp - FALCO 89-98!![]()
![]()
![]()
Pedig a bírók minden követ megmozgattak a Fehérvár győzelméért! Csiro, Doyne, Kazlauskas voltak a nyerőembereink.
Arnas Kazlauskas a magyar kosárbajnokság legjobb, legképzettebb, legtechnikásabb játékosa ma. Ilyen vajkezű, mindenhonnan eredményes, jól védekező, csupaszív játékost nem nagyon láttam! Ő a LEGNAGYOBB!
Hajrá FALCO!
Amúgy elképesztően jó, izgalmas meccs volt! Megérdemelt győzelmet aratott a Falco, hiszen a végjátékban frissebbek voltak fejben. Hiába volt a másik oldalon egy elképesztő Cory Bradford, aki partiba hozta az utolsó negyedben az Albát!
A szurkolók előtt le a kalappal! Jól nyomták, kisebb balhétól eltekintve, amit annak tudok be, hogy nagy volt a tét. A végén úgy ünneplet a társaság, mintha már megnyerte volna a bajnokságot. Öszintén: most előszőr tetszett a Légió, amióta látom őket!
Kiváncsi vagyok a döntőre, nagyon.
A bírók nem követek el mindent az Alba győzelméért! Egyszerűen volt pár baromságuk ide is, oda is. Egy-két játékosotok nagy színész...Varga Tamás írta:Albacomp - FALCO 89-98!![]()
![]()
![]()
Pedig a bírók minden követ megmozgattak a Fehérvár győzelméért! Csiro, Doyne, Kazlauskas voltak a nyerőembereink.
Arnas Kazlauskas a magyar kosárbajnokság legjobb, legképzettebb, legtechnikásabb játékosa ma. Ilyen vajkezű, mindenhonnan eredményes, jól védekező, csupaszív játékost nem nagyon láttam! Ő a LEGNAGYOBB!
Hajrá FALCO!
Mindkét részre rosszul fújtak a bírók, s ha egy kicsit szigorúbbak lettek volna, akkor lazán be kellett volna fújniuk a letámadós szarságaikat. Ahányszor odaütöttek letámadásnál - és nem fújták le természetesen- na annyi büntetővel meccset lehetne nyerni. Gondolom ezt nem említették meg a forrásaid...redmiller írta:A körmendiek szerint nem is hagyják a szürkék, hogy nyerési esélyük legyen. Mondjuk a kecskeméti - Szolnok szinpatizáns - ismerőseim is ezt mondták....kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 82-67 (15-21, 18-13, 21-17, 28-16)
Izgalmas kis meccs volt. Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.
A körmendiek szerint nem is hagyják a szürkék, hogy nyerési esélyük legyen. Mondjuk a kecskeméti - Szolnok szinpatizáns - ismerőseim is ezt mondták....kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 82-67 (15-21, 18-13, 21-17, 28-16)
Izgalmas kis meccs volt. Annyi azonban biztos, hogy ez a Körmend nagyon gyenge csapat.