2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt én is néztem pont tegnap.
Pont a lejjebb említett okok miatt. Mivel Zambival is befürödtek, nem akartak kockáztatni.xbalix írta:csak kicsit furcsállom h a neve se merült fel...
Nem váltották meg a világot, de az eredményeik magukért beszélnek! Az igaz h nem kell mindenkire licitálni, csak kicsit furcsállom h a neve se merült fel...Asys írta:Rendben ők ketten , de a világot nem váltották meg!xbalix írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Nézzük akkor meg Kannabárót aki valahogy azért mégis kétszeres bajnok lett a kis Reallal. De mondjuk ott van még Carboni is aki biztos emléxel, Uefát nyert a Valenciával... Szal én nem általánosítanék a helyedben...
a másik az ,hogy nem kell minden létező eladó játékosra licitálni!
Nem hát, a lényeg, hogy angol játékos nem kell nekünk.Fernando írta:Akkor bocsi.A lényegen nem változtat.
Őőőő csak a bal oldalonFernando írta:teljesen egyoldalas, egylábas játékos, csak a jobb oldalon tud játszani...visca el barca írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()
Fél szezont játszott olaszországban. Nem hinném h jo példa.Csak a Barca! írta:Hát nem tudom...Asys írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Hallottál már Giuseppe Rossiról? Villareal? Ő is olasz és nem kicsit játszott jól idén.
Tévedsz. Nem MU nevelés. 4 évig a Parmánál nevelkedett. a MU onnan hozta el a nevelőközpontból.Asys írta:Természetesen hallottam, jó kis játékos, bár egy dolgot megemlítenék Manchester nevelés azért az ott töltött évek sokat nyomnak a latba!
Természetesen hallottam, jó kis játékos, bár egy dolgot megemlítenék Manchester nevelés azért az ott töltött évek sokat nyomnak a latba!Csak a Barca! írta:Hát nem tudom...Asys írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Hallottál már Giuseppe Rossiról? Villareal? Ő is olasz és nem kicsit játszott jól idén.
Ennyi, meg egy bambi. Tökéletesen egyetértünk.Olafinho írta:Olah!
Szerintem Keita teljesen jó igazolás, h miért azt már sokan leírták(hiányposzt, jól lő távolról, variációs lehetőség, stb.).
Ami viszont biztos: ha mi nem visszük, vitte volna más, úgyhogy örülök,h végre nem tököltünk, és örülök az érkezésének.
Remélem a következő Alves lesz, aztán Coloccini.
Eto'o meg maradjon, nincs hozzá fogható a piacon.
Aguero is jó lenne elölre, és kell még egy zsugás oszt' napot!
teljesen egyoldalas, egylábas játékos, csak a jobb oldalon tud játszani...[/quote]visca el barca írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()
Szóval nekem nem Keitával van bajom hanem az árával,amúgy szerintem is jó zsugás Keita csak szerintem okosabban is el lehetett volna költeni azt a pénzt.
Hát nem tudom...Asys írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Rendben ők ketten , de a világot nem váltották meg!xbalix írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Nézzük akkor meg Kannabárót aki valahogy azért mégis kétszeres bajnok lett a kis Reallal. De mondjuk ott van még Carboni is aki biztos emléxel, Uefát nyert a Valenciával... Szal én nem általánosítanék a helyedben...
Remélem majd hamar megváltozik jövő szezonban a véleményed és örülni fox, hogy minket erősít.Bányász írta:Szóval az én véleményem ez,h nem fogja magát beverekedni a kezdőbe és így sok érte a pénz....
Jo játékos Lennon, de kb mint Walcott. Apró termetű, kicsi, fiatal. Most nemhinném h tehetségekre lenne szüksége a csapatnak.[/quote]Fernando írta:Hát nem tudom... Én nem tartom sokra Lennont. Fiatalnak fiatal, de angol, ne vegyünk már angol játékost. Nem ide valók szerintem. Legalábbis én nem szeretem őket.Csak a Barca! írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()
Hát nem tudom... Én nem tartom sokra Lennont. Fiatalnak fiatal, de angol, ne vegyünk már angol játékost. Nem ide valók szerintem. Legalábbis én nem szeretem őket.[/quote]Csak a Barca! írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()