Barça Igazolások 2007-08
-
- Barça B
Bizonyára nem fogjátok nekem elhinni hogy én el tudnám képzelni a Barcába gera zolit..nagyon is..az ő kombinatív játéka ,és most már munkabírása középpályán nagyon hasznos lehet.EgyGudjonsen és és egy Esquero után bőven.És nem lenne drága.Nagyon bizom benne hogy akik az együttest morálisan bomlasztották v. technikailag nem megfelelőek...távoznak tőlünk...nagyon hosszú a lista az biztos....nagyon nehéz dolga lesz Gardinak:)))) Mindörökké Barca
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezt én is néztem pont tegnap.

Mindent tud, amit tudnia kell: passzol, hajt, lő gólt közelről, távolról, fejjátéka is jó.
http://www.youtube.com/watch?v=ldxivhMiERg
Lehet hogy volt már, a fenti videó miatt lenne jó Silva és az ára miatt is jelenleg ilyen szintű bal szélső 20 milla körüli áron nincs a piacon!
Tényleg pármai vót a kis giuseppe igazad van Fernando, de azért félév a MU-nál akkoris
Lehet hogy volt már, a fenti videó miatt lenne jó Silva és az ára miatt is jelenleg ilyen szintű bal szélső 20 milla körüli áron nincs a piacon!
Tényleg pármai vót a kis giuseppe igazad van Fernando, de azért félév a MU-nál akkoris

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Pont a lejjebb említett okok miatt. Mivel Zambival is befürödtek, nem akartak kockáztatni.xbalix írta:csak kicsit furcsállom h a neve se merült fel...
Amúgy meg lehet szóba került a neve, csak mi nem tudunk róla...
- xbalix
- Jugador d'estrella
Nem váltották meg a világot, de az eredményeik magukért beszélnek! Az igaz h nem kell mindenkire licitálni, csak kicsit furcsállom h a neve se merült fel...Asys írta:Rendben ők ketten , de a világot nem váltották meg!xbalix írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Nézzük akkor meg Kannabárót aki valahogy azért mégis kétszeres bajnok lett a kis Reallal. De mondjuk ott van még Carboni is aki biztos emléxel, Uefát nyert a Valenciával... Szal én nem általánosítanék a helyedben...
a másik az ,hogy nem kell minden létező eladó játékosra licitálni!

-
- Jugador del Barça
Csatárnak ajánlanám Waltner Robit a Zetéből!!
Annyit tudna nyújtani mint az Ezquerro
és ha lehetőséget kapna akkor szívét-lelkét kihajtaná...úgy ahogy a Zetében teszi!
és persze olcsó is lenne

Annyit tudna nyújtani mint az Ezquerro

és ha lehetőséget kapna akkor szívét-lelkét kihajtaná...úgy ahogy a Zetében teszi!

és persze olcsó is lenne

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem hát, a lényeg, hogy angol játékos nem kell nekünk.Fernando írta:Akkor bocsi.A lényegen nem változtat.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- visca el barca
- Presidente del Barça
Őőőő csak a bal oldalonFernando írta:teljesen egyoldalas, egylábas játékos, csak a jobb oldalon tud játszani...visca el barca írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
jobb oldalon tolja... csak hogy enyém legyen az utolsó szó

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Fél szezont játszott olaszországban. Nem hinném h jo példa.Csak a Barca! írta:Hát nem tudom...Asys írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Hallottál már Giuseppe Rossiról? Villareal? Ő is olasz és nem kicsit játszott jól idén.
Tévedsz. Nem MU nevelés. 4 évig a Parmánál nevelkedett. a MU onnan hozta el a nevelőközpontból.Asys írta:Természetesen hallottam, jó kis játékos, bár egy dolgot megemlítenék Manchester nevelés azért az ott töltött évek sokat nyomnak a latba!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.24. 13:35:47-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Természetesen hallottam, jó kis játékos, bár egy dolgot megemlítenék Manchester nevelés azért az ott töltött évek sokat nyomnak a latba!Csak a Barca! írta:Hát nem tudom...Asys írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Hallottál már Giuseppe Rossiról? Villareal? Ő is olasz és nem kicsit játszott jól idén.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ennyi, meg egy bambi. Tökéletesen egyetértünk.Olafinho írta:Olah!
Szerintem Keita teljesen jó igazolás, h miért azt már sokan leírták(hiányposzt, jól lő távolról, variációs lehetőség, stb.).
Ami viszont biztos: ha mi nem visszük, vitte volna más, úgyhogy örülök,h végre nem tököltünk, és örülök az érkezésének.
Remélem a következő Alves lesz, aztán Coloccini.
Eto'o meg maradjon, nincs hozzá fogható a piacon.
Aguero is jó lenne elölre, és kell még egy zsugás oszt' napot!
Sorban álltak a csapatok, hogy leigazolják a kivásárlási áron, de ő minket választott és ennek csak örülni kéne, nem elégedetlenkedni.

Lassan eljutunk a van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka esethez...

- Fernando
- Llegenda del Barça
teljesen egyoldalas, egylábas játékos, csak a jobb oldalon tud játszani...[/quote]visca el barca írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()
Őőőő csak a bal oldalon

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Olah!
Szerintem Keita teljesen jó igazolás, h miért azt már sokan leírták(hiányposzt, jól lő távolról, variációs lehetőség, stb.).
Ami viszont biztos: ha mi nem visszük, vitte volna más, úgyhogy örülök,h végre nem tököltünk, és örülök az érkezésének.
- zozinho
- Barça B
Szóval nekem nem Keitával van bajom hanem az árával,amúgy szerintem is jó zsugás Keita csak szerintem okosabban is el lehetett volna költeni azt a pénzt.
Az az igazság, hogy az árával nem nagyon tudtunk volna mit kezdeni. Ennyi a kivásárlási ára, és végre Laportáék nem tököltek az áron és kicsengették érte. Ha nem lett volna ennyiben meghatározva konkrétan a kivásárlási ára akkor szerintetek az a szemét Del Nido mennyiért adja el? Így meg bele se szólhatott. Mi meg végre cselekedtünk és nem vártuk meg, hogy a margó vagy más hirtelen őrá is ráizguljon.
Zapater-t nem láttam annyit játszani, ezért róla nem írok véleményt. Na de itt néhányan Albeldával dobálóznak...

Ne az legyen már a baj, hogy most meg túl jó játékost vettünk! Nem azért jön, hogy csere legyen! Azért jön, hogy megküzdjön a kezdőcsapatba kerülésért. ami nem könnyű, és ezt ő is tudja. De vele csak bővülnek a lehetőségeink, ami az idei szezont nézve igazán nem baj...
- visca el barca
- Presidente del Barça
[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is
[/quote]
teljesen egyoldalas, egylábas játékos, csak a jobb oldalon tud játszani...

teljesen egyoldalas, egylábas játékos, csak a jobb oldalon tud játszani...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát nem tudom...Asys írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.24. 13:28:01-kor.
Rendben ők ketten , de a világot nem váltották meg!xbalix írta:Olaszok...Ők csak Itáliában vannak otthon!
Nézzük akkor meg Kannabárót aki valahogy azért mégis kétszeres bajnok lett a kis Reallal. De mondjuk ott van még Carboni is aki biztos emléxel, Uefát nyert a Valenciával... Szal én nem általánosítanék a helyedben...
a másik az ,hogy nem kell minden létező eladó játékosra licitálni!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Remélem majd hamar megváltozik jövő szezonban a véleményed és örülni fox, hogy minket erősít.Bányász írta:Szóval az én véleményem ez,h nem fogja magát beverekedni a kezdőbe és így sok érte a pénz....
Amúgy értem én, hogy mit mondasz, van benne ráció, de szerintem van olyan jó Seydou, hogy megragad nálunk. Ha meg mégse, és jövőre menne tovább, akkor is azt a pénzt simán visszakapjuk érte, amit kifizettünk.
Hosszú lesz ám a szezon megint. Remélhetőleg 3fronton kell majd sokáig helytállnunk. Amúgy is arról vagyunk híresek, hogy sok a sérült szóval szerintem jó lesz ez így és sok lehetőséget kap majd Yaya, Keita, Xavi is. Sima rotációs rendszerben lehet őket játszatni.
Abban viszont egyetértünk, hogy megvehettük volna akár Zapattert is, szerintem ugyanolyan jó mint Keita, de kb ugyanannyiba fájt volna, abban biztos vagyok, még akkor is ha 2. osztály és menni akar.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.24. 13:23:49-kor.
Hát egy szezonban van minimum 50 meccsünk és ez a szám jó esetben növekszik!
Senki ne felejtse el, hogy ezek focisták ! nem szupercsillag harcosok ugyanolyan színtű játékosok kellenek padra is, sztem Keita fog annyit játszani mint Toure, Xavi vagy Iniesta!
Ma már nincs ilyen hogy padra vesznek játékost!
Ha lenne :
Akkor megvennének engem aztán én elücsörögnékk ott évi 1-2 milláért szívesen!

Senki ne felejtse el, hogy ezek focisták ! nem szupercsillag harcosok ugyanolyan színtű játékosok kellenek padra is, sztem Keita fog annyit játszani mint Toure, Xavi vagy Iniesta!
Ma már nincs ilyen hogy padra vesznek játékost!

Ha lenne :
Akkor megvennének engem aztán én elücsörögnékk ott évi 1-2 milláért szívesen!

-
- Jugador del Barça
Jo játékos Lennon, de kb mint Walcott. Apró termetű, kicsi, fiatal. Most nemhinném h tehetségekre lenne szüksége a csapatnak.[/quote]Fernando írta:Hát nem tudom... Én nem tartom sokra Lennont. Fiatalnak fiatal, de angol, ne vegyünk már angol játékost. Nem ide valók szerintem. Legalábbis én nem szeretem őket.Csak a Barca! írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()
A Walcott-nál azért szerintem jobb játékos Lennon!

cserének jó lenne ha elmenne Gio,de cserének meg drága igazolás lenne!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát nem tudom... Én nem tartom sokra Lennont. Fiatalnak fiatal, de angol, ne vegyünk már angol játékost. Nem ide valók szerintem. Legalábbis én nem szeretem őket.[/quote]Csak a Barca! írta:[quote="Csiszi"6""]szélre még jó lenne a Tottenham-ből a Lennon is![]()
![]()
Jo játékos Lennon, de kb mint Walcott. Apró termetű, kicsi, fiatal. Most nemhinném h tehetségekre lenne szüksége a csapatnak.