Magyar Válogatott
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát ez tényleg szép volt!!!
Az Eb-n csak egy meccset kell nyerni és a Vb-re is kijutunk.Nem tom,h hogyan de ez nagyon jó.
Az Eb-n csak egy meccset kell nyerni és a Vb-re is kijutunk.Nem tom,h hogyan de ez nagyon jó.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Grat a fiúknak! 

in to exile
-
- Jugador del Barça
Grat a csapatnak!!Ezek a fiúk még viszik valamire!!!
Csak kisteleki monjon LE!
Csak kisteleki monjon LE!
Huhh... ez is megvan. Ezután már az Eurosporton figyelhetjük a srácokat.
Remélem a nagyok is győznek ma.

Remélem a nagyok is győznek ma.

- Titinho
- Director del Fútbol
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEENN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGVAAAAAAAAN!!!!! MEGVAAAAAN!!!!!!!!!!
TE JÓ ÉG DE ÖRÜLÖK!!!!
Hatalmas de hatalmas grat a fiúknak!!!! Óriási teljesítmény!!!
Jöhet az EB!!!
TE JÓ ÉG DE ÖRÜLÖK!!!!
Hatalmas de hatalmas grat a fiúknak!!!! Óriási teljesítmény!!!
Jöhet az EB!!!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Emberelőnyben is vagyunk... én már nem tudom nézni, remélem megtartják ezt az egygólos előnyt még 10 percig. 

- Bányász
Igen én e-mailom voltGame90 írta:Góóóóól!
Nah ki lőtte? Németh!
Bányász, a te sms-edet olvasták be a szünetben?

Németh ma választ ad a kétkedőknek....Nagyon jó játékos.Ugyan nem itt ezen a fórumon de különböző portálokon össze-vissza szídták szegényt az első meccs után.
Ma viszont szinte tarthatatlan.
Remélem mostmár meglesz a meccs.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Messa
Érdekes.barca99 írta:Úgy néz ki Erwinnél is marad a 4-2-3-1. Jah, és csatár nélkül játszunk ma. Jobban mondva Huszti lesz a csatár.
Az újság azt írta, hogy Priskin játszani fog. De vannak "újoncok" is! Dárdai, Bodnár, és Bodor Boldizsár. De viszont nincs Buzsáky, Vaskó...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Bányász
Eddig egyenrangú ellenfelei vagyunk a Portugál csapatnak.
Az elején kicsit sokat ívelgettünk szerintem meg voltunk szeppenve,de volt egy időszak amikor nagyon szépen járattuk a zsugát a földön,akkor csak nyomzták a lasztit a Portugálok.Azt a játékot kellene játszani és meglehetne a meccs.
Németh nagyon jól megtartja a labdákat,Koman egy kicsit súlytalan de ez azért lehet mert nagyon fent játszik és egy kicsit sokat ívelgettünk.
Viszább kéne hozni a Sisának vagy kérni a srácokat,h többet keressék őt is.
Esetleg egy Koman - Nikházi cserét meghúzni...
Előbb utóbb úgyis be kell hoznia még egy támadót mert muszáj nyerni a továbbjutáshoz.
Láttam már kétszer ezt a portugál csapatot,télleg nem kell tőlük besz*rni.
Ha nem lenne velük a bíró már akár kettő nulla is lehetne nekünk...
Szerk:
Ezt a meccset Tatabányára kellett volna hozni ahogy az összes többi magyar meccset is.Már csak a Sisa miatt is sokkal többen lennének kint.
Az elején kicsit sokat ívelgettünk szerintem meg voltunk szeppenve,de volt egy időszak amikor nagyon szépen járattuk a zsugát a földön,akkor csak nyomzták a lasztit a Portugálok.Azt a játékot kellene játszani és meglehetne a meccs.
Németh nagyon jól megtartja a labdákat,Koman egy kicsit súlytalan de ez azért lehet mert nagyon fent játszik és egy kicsit sokat ívelgettünk.
Viszább kéne hozni a Sisának vagy kérni a srácokat,h többet keressék őt is.
Esetleg egy Koman - Nikházi cserét meghúzni...
Előbb utóbb úgyis be kell hoznia még egy támadót mert muszáj nyerni a továbbjutáshoz.
Láttam már kétszer ezt a portugál csapatot,télleg nem kell tőlük besz*rni.
Ha nem lenne velük a bíró már akár kettő nulla is lehetne nekünk...
Szerk:
Ezt a meccset Tatabányára kellett volna hozni ahogy az összes többi magyar meccset is.Már csak a Sisa miatt is sokkal többen lennének kint.

Úgy néz ki Erwinnél is marad a 4-2-3-1. Jah, és csatár nélkül játszunk ma. Jobban mondva Huszti lesz a csatár. 

-
- Entrenador del Barça
A nagyválogatottban végre Vadócz, remélem tud úgy játszani, mint Hollandiában.
Itt Fehérváron játszanak a 19-esek?! Bakker, én meg ma megyek háznézőbe!
Itt Fehérváron játszanak a 19-esek?! Bakker, én meg ma megyek háznézőbe!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Dundi eldönti azt is!!!!
Huh 2-1re nyertünk Néeth Krisztián két góljával Ciprus ellen az U19 EB-selejtezőn Székesfehérváron. Meleg volt a pite, már az előző meccsen eladdtunk 2 gólos vezetést és itt is a 91. percben szedett ki Gulácsi valami lövést ami az egyenlítést jelenthette volna. Pénteken záróforduló Portugáliával, ahol csak a győzelem jelenthet továbbjutást... Nem lesz egyszerű, ráadásul állítólag sok a sérült...
Azt tudom hogy a korosztályos!!!De most megy vagy má vége???mennyi az állás vagy mennyi lett???dundi rúgott 2t???
- Messa
Nem a rendes válogatott. Korosztályos. De mennyi? U18v9??Kaka10 írta:Most van magyar meccs????És a Dundi rúgott 2t???
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Most van magyar meccs????És a Dundi rúgott 2t???
37′ Németh Krisztián higgadtan a jobb alsó sarokba lőtte a 11-est (1-0).
55' Parádés góllal növeltük előnyünket! Németh remekül tartotta meg a labdát, majd kipasszolta a szélre a labdát Komannak, ő remek mozdulattal egyből középre tette azt, és az érkező Németh kapásból, 11 méterről kilőtte a bal alsó sarokt (2-0). Nyugodtan leírható: fantasztikusan gyönyörű találat volt.
Ezzel vezetünk Ciprus ellen (a pepsifoci szerint
), sztem a TV ezt sem közvetíti...
55' Parádés góllal növeltük előnyünket! Németh remekül tartotta meg a labdát, majd kipasszolta a szélre a labdát Komannak, ő remek mozdulattal egyből középre tette azt, és az érkező Németh kapásból, 11 méterről kilőtte a bal alsó sarokt (2-0). Nyugodtan leírható: fantasztikusan gyönyörű találat volt.
Ezzel vezetünk Ciprus ellen (a pepsifoci szerint

-
- Jugador del Barça
na pont ő az akit már én is nagyon várok a válogatottba! nijmegenben tök jól véd sztem lehetne akár 1. számú is mer fülöp azér nem játszik túl sokat. sőt, semmit! régen nagyon szerettem de mostanában azér már nem mindigh nyújtja azt amit várok tőle.. de remélem vmelyik feljutó csapatnál lehetőséget kap és újra a "régi" leszVarga Tamás írta:Ott van pl. Babos. Teljesen el lett felejtve, pedig a Nijmegen legmegbízhatóbb játékosa.antiimperialista írta:Furcsa, eddig kapusokból álltunk a legjobban, most pedig pont ezen a poszton nincs egy értelmes játékos sem...