Magyar Válogatott
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Remélem okosan kezelik ezt a győzelmet mind a szurkolók, mind a játékosok. Egészen jó második félidő volt, néháány látványos megmozdulással, de ettől még arra kell öszpontosítnai, hogy a hibákat kijavítsák, a jól működő részeket pedig összehangolják.
Grat a fiúknak!
Grat a fiúknak!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
hát a 2004-es EB-n is sztem elég sokmindenkit megleptekkovinho írta:Ezért is mondtam, hogy az EB-Selejtezőkön sem éreztem akkora hűde nagy csapatnak. Engem legalábbis azokon a meccsen nem győztek meg. Aztán lehet, hogy az EB-n rámcáfolnak

Hát azért ne felejtsük el hogy ez csak a görögök számára egy edzőmeccs. Szemmel láthtó hogy tudásuk 30-40 százalékát nyújtják csak. Nem kell elszállni ettől az eredménytől barátságos meccsen az olaszokat is legyőztük már aztán a végét tudjuk...kovinho írta:Egyébként nekem elég gyengus ez a Görög Válogatott. Megvertek minket mostanában is, de akkor sem éreztem őket akkora naycsapatnak. EB-n nagy lebőgés lesz. Mi pedig végre jól játszunk, de szerintem ez még Várhidi termése...
Azért látszik hogy mit akar a hollnadus, szemmel láthatóan az egyérintőre való törekvés holland találmány persze nem sikerül mindig de azért még szép. Sokkal többet tud eza holland mint gondolnánk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.05.24. 20:37:09-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
3-1 alázunk mindjárt itt a negyedik is esélyük sincs a görögöknek talátak egy gólt az első félidő végén és ennyi meg is állta tudományuk
nagy kamu volt amikor megnyerték ezek az Eb-t iszomyat nagy mázlijuk volt de azóta semmit az ég egy atta világon nem mutattak föl, hogy istenitette őket mindenki amikor megnyerték (véletlenül) az EB-t és tessék lenullázuk őket
HARJRÁ MAGYAROK

nagy kamu volt amikor megnyerték ezek az Eb-t iszomyat nagy mázlijuk volt de azóta semmit az ég egy atta világon nem mutattak föl, hogy istenitette őket mindenki amikor megnyerték (véletlenül) az EB-t és tessék lenullázuk őket

HARJRÁ MAGYAROK

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kleno04 2008.05.24. 20:36:27-kor.
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
BeszarásSaviola írta:Magyarország 2-1 Görögország 60. perc

Szerk.: ja hogy már 3-1

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyébként nekem elég gyengus ez a Görög Válogatott. Megvertek minket mostanában is, de akkor sem éreztem őket akkora naycsapatnak. EB-n nagy lebőgés lesz. Mi pedig végre jól játszunk, de szerintem ez még Várhidi termése...
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
3-1...Saviola írta:3-1![]()

Irány a VB

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már 1-1
Dzsuzsák távoli nagy lövésével.
Dzsuzsák távoli nagy lövésével.
Nemár 0-1
remélem legalább egyenlítés lesz, győzelemről nemis álmodozok...

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Pofozkodás egy barátságos meccsen???
Nem látom a meccset sajna...Leírná valaki plíz h mi volt ez a bunyó vagy mi
?

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Vanczák elég érdekesen szabadított fel... 
Egyébként tényleg egész kellemes a meccs, persze jobb lesz az, ha csatár is lesz a pályán.
Aláírásodat olvasd el!

Egyébként tényleg egész kellemes a meccs, persze jobb lesz az, ha csatár is lesz a pályán.
Aláírásodat olvasd el!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egyértelmű piros volt. Túl jó szívű volt a spori.takivini írta:Na akkor egy 2in1 hozzászólás:
Először is grat a fiúknak, itt a lehetőség hogy felfedezzék őket a nagycsapatok! (Ki lesz a másik 7 csapat az EB-n?)
Nagyválogatott: ugyan 1-0 oda, de ez egy szerethető magyar válogatott én úgy érzem. Tényleg látszódnak rajtuk a holland stílus első jelei. Nem érdemelték meg a görögök ezt a [auto_cenzúra] gólt a 45. percben, és a végén piros járt volna a görögnek a pofonért.
- takivini
- Capitá del Barça
Na akkor egy 2in1 hozzászólás:
Először is grat a fiúknak, itt a lehetőség hogy felfedezzék őket a nagycsapatok! (Ki lesz a másik 7 csapat az EB-n?)
Nagyválogatott: ugyan 1-0 oda, de ez egy szerethető magyar válogatott én úgy érzem. Tényleg látszódnak rajtuk a holland stílus első jelei. Nem érdemelték meg a görögök ezt a [auto_cenzúra] gólt a 45. percben, és a végén piros járt volna a görögnek a pofonért.

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Bevallom őszintén nem hittem bennük! A litván meg a ciprusi meccs után hát...de nagy grat nekik!!! Nem kis teljesítmény, csak így tovább!!! A jövő az övék ez egészen biztos!!!
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Chrisbarca írta:Grat a csapatnak!!Ezek a fiúk még viszik valamire!!!
Csak kisteleki monjon LE!
Én mind a kettő modattal elégetdett vagyok

Nem árta már ha lemondana az kis k...ög csak tönkre teszi a futtball nálunk mert most ahogy mostanában nézem sokan megmozgatnak minden követ hogy a magyar foci újra a régi fényében csillogjon csak ez a rohadék visszafogja az egészet

vélemény

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, a Sport 1.Primitive írta:Adja valami a meccset?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22