2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már elég régi hír, sok helyen megírták!danko94 írta:http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2885 egy újabb név v sztetek ez kamu????!!! ű
Mindenesetre örülnék neki...
JézusomOlafinho írta: Hány g hasissal kapták el? Volt itt erről valami. Ha Abidalt M.o.-n kapják el akkor nem nálunk, hanem a börtönválogatottban kenyné.
Hány g hasissal kapták el? Volt itt erről valami. Ha Abidalt M.o.-n kapják el akkor nem nálunk, hanem a börtönválogatottban kenyné.Csak a Barca! írta:Ezt miért tartottad fontosnak megemlíteni? Az angol élvonal mennyi drogossal van tele? Sokkal.Varga Tamás írta:Egy tehetséges volt drogos...
Abidalnak is voltak ilyen problémái, na és?
Hát azért nem ugyanaz. Abidal füvecskézett. Kabumm. Van fogalmad róla, hogy Gera mit művelt 14 éves korában? Fél Pécs tudna neked mesélni rólaCsak a Barca! írta:Ezt miért tartottad fontosnak megemlíteni? Az angol élvonal mennyi drogossal van tele? Sokkal.Varga Tamás írta:Egy tehetséges volt drogos...
Abidalnak is voltak ilyen problémái, na és?
Ezt miért tartottad fontosnak megemlíteni? Az angol élvonal mennyi drogossal van tele? Sokkal.Varga Tamás írta:Egy tehetséges volt drogos...
Lipcsei... Hmm nem rossz ötlet.gekkodan írta:Ilyenekkel ne viccelj, mert 1-2 ember itt könnyen ráharap és Gera-szintre fajul.kilibarca írta:
Gerás ügyben igazat adok. Lipcseit meg védekező középályásnak Keita helyett javaslom padra jó nemMagamat meg Messi cseréjének !
Ok, ez rendben van, ez igaz.danko94 írta:Én válaszoltam az h Gera nem jönne ide mert 28 évesen játszani akar és nem csereként!!!!Olafinho írta:Uff! Tényleg hagyjuk, mert csak felba.. az, h senki,de senki nem képes vélaszolni arra, h mi lenne ebben a transzferben a gáz. Vennénk a padra egy kreatív arcot, aki tud focizni és van kondija. Nem világklasszis ez igaz, de a padra nem is kell. Viszont ő ha beállna, akkor hajtana, lenne motiváció és ügyes. Ennyi. Na mindegy.
Komolan mondom, néha mintha nem is egy nyelvet beszélnénk...
CsakaBarcaüdítőkivétel!
Gera abban a harmatgyenge angol másodosztályban bajnok lett egy hasonlóan kezdetleges képességű WBA-val. Én láttam pár meccset, amit a sport1 adott - nem estem hasra, de még el se élveztem. A magyar válogatottban 2 éve nem volt egy értékelhető megmozdulása sem. És nem hinném, hogy az ő "kreativitására" lenne szüksége a Barcelonának. Nem egy kávéház a kettő. Zolika egy picit túl van értékelve, fel van fújva. Egy tehetséges volt drogos, aki egy fokkal többre vitte, mint magyar kollégái. Ez az én személyes véleményem. A barcába pedig egyáltalán nem való. ha igen, akkor én meg elmegyek a Nou Campba kapusnak.Olafinho írta:Uff! Tényleg hagyjuk, mert csak felba.. az, h senki,de senki nem képes vélaszolni arra, h mi lenne ebben a transzferben a gáz. Vennénk a padra egy kreatív arcot, aki tud focizni és van kondija. Nem világklasszis ez igaz, de a padra nem is kell. Viszont ő ha beállna, akkor hajtana, lenne motiváció és ügyes. Ennyi. Na mindegy.
Amit! fizetsz?Karashu írta:Olafinho írta:Hriszto odabaß majd az asztalra,ha valaki nyegléskedik. Remélem igaz a hír. Kár, h nem próbáltuk ki Dinho személyi edzőjeként, vagy nevelőtisztként.![]()
![]()
Jól beszélsz, mit iszol?
![]()
![]()
Ilyenekkel ne viccelj, mert 1-2 ember itt könnyen ráharap és Gera-szintre fajul.kilibarca írta:
Gerás ügyben igazat adok. Lipcseit meg védekező középályásnak Keita helyett javaslom padra jó nemMagamat meg Messi cseréjének !
Én válaszoltam az h Gera nem jönne ide mert 28 évesen játszani akar és nem csereként!!!!Olafinho írta:Uff! Tényleg hagyjuk, mert csak felba.. az, h senki,de senki nem képes vélaszolni arra, h mi lenne ebben a transzferben a gáz. Vennénk a padra egy kreatív arcot, aki tud focizni és van kondija. Nem világklasszis ez igaz, de a padra nem is kell. Viszont ő ha beállna, akkor hajtana, lenne motiváció és ügyes. Ennyi. Na mindegy.
CsakaBarcaüdítőkivétel!
Pontosan erre akartam rá világitani , hogy Deco nem magától távozik hanem mert ebben az évben még minimálist se teljesített ! + még voltak húzásai is .gekkodan írta: Aztán mikor vége lett a szezonnak, sajtótájékoztatón bejelentette és a vezetők is kultúráltan kommentálták, közös megegyezés volt. Nem a sárga lapjáról és a hazamenéséről beszéltem, hanem EGY KÉRDÉSBEN HASONLÍTOTTAM ÖSSZE HLEB-el.