Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát a 2004-es EB-n is sztem elég sokmindenkit megleptekkovinho írta:Ezért is mondtam, hogy az EB-Selejtezőkön sem éreztem akkora hűde nagy csapatnak. Engem legalábbis azokon a meccsen nem győztek meg. Aztán lehet, hogy az EB-n rámcáfolnak
Hát azért ne felejtsük el hogy ez csak a görögök számára egy edzőmeccs. Szemmel láthtó hogy tudásuk 30-40 százalékát nyújtják csak. Nem kell elszállni ettől az eredménytől barátságos meccsen az olaszokat is legyőztük már aztán a végét tudjuk...kovinho írta:Egyébként nekem elég gyengus ez a Görög Válogatott. Megvertek minket mostanában is, de akkor sem éreztem őket akkora naycsapatnak. EB-n nagy lebőgés lesz. Mi pedig végre jól játszunk, de szerintem ez még Várhidi termése...
BeszarásSaviola írta:Magyarország 2-1 Görögország 60. perc
3-1...Saviola írta:3-1![]()
Egyértelmű piros volt. Túl jó szívű volt a spori.takivini írta:Na akkor egy 2in1 hozzászólás:
Először is grat a fiúknak, itt a lehetőség hogy felfedezzék őket a nagycsapatok! (Ki lesz a másik 7 csapat az EB-n?)
Nagyválogatott: ugyan 1-0 oda, de ez egy szerethető magyar válogatott én úgy érzem. Tényleg látszódnak rajtuk a holland stílus első jelei. Nem érdemelték meg a görögök ezt a [auto_cenzúra] gólt a 45. percben, és a végén piros járt volna a görögnek a pofonért.
Chrisbarca írta:Grat a csapatnak!!Ezek a fiúk még viszik valamire!!!
Csak kisteleki monjon LE!
Igen, a Sport 1.Primitive írta:Adja valami a meccset?