2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet mondasz valamit, sokat is hangoztatta, hogy milyen jó lenne, ha a Barcaban játszana, de nekem ő nem kell, akkor már inkább Adebayor (tudom sokan nem komálják de szerintem kumma jó), vagy Dr.Ogba, de leginkább Villa.norbert55 írta:Ha Sztocskov lesz a 2.edző akk tuti h Berbatov jön.Bár sztem Berbatov spanyolországban képes lenne Van Nistelrooy-os teljesítményre.
Így van. Ráadásul vdV szerintem jól játszott. Majdnem lőtt egy bomba gólt is, ha nem lett volna ott a kapus.André T. írta:Na álljon meg a menet!nem gondolod hogy túl szigorú vagy a holland
csapattal???Mégis mitt várttál hogy majd vértfognak izzadni egy barát
ságos mérkőzésen ahol nincs tétt???és ráadásúl vár rájuk még 2 barát
ságos találkozó azután pedig az Eb.Szóval mégis mitvárttál hogy majd
ölni fogják egymást vagy mi???megerőltettés nélkül győzttek simán
úgyhogy nem hiszem hogy fikázzni kénne őkett.Egyébként megha jól
emlékszem Huntelaar gólt rúgott úgyhogy nemhiszem hogy csak azért
kritizálni kénne mert nem mutattot tegnap estte megmindent magából.
Egyébként meg a tegnap esti meccsett leszámitva ahol nem volt muszáj
a tudásukatt megvillogtatni én annak ellenére is elfogult vagyok Huntelaar
al hiszen gól király volt a holland bajnokságban kb.30 valamennyi góllal
azt hiszem úgyhogy ő legalább már valamitt letett az asztalra.Sztem.
23: HamburgTheo írta:
OFF
Megtudod mondani hányas mezben játszik van der Vaart ?
Mert most akarok venni Vaart mezt, és láttam már 7es, 8as, és 10es vdv mezt
sztem semmi értelme amugy..... ottvan Bojan meg Gio ien fiatalnak.... ha meg kell mégegy - bár nem tom minek - akor hozuk fel Assoulintdanko94 írta:http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2885 egy újabb név v sztetek ez kamu????!!! ű
Mindenesetre örülnék neki...
Na én megragadom az alkalmat és válaszolnék rá!Olafinho írta:Uff! Tényleg hagyjuk, mert csak felba.. az, h senki,de senki nem képes vélaszolni arra, h mi lenne ebben a transzferben a gáz. Vennénk a padra egy kreatív arcot, aki tud focizni és van kondija. Nem világklasszis ez igaz, de a padra nem is kell. Viszont ő ha beállna, akkor hajtana, lenne motiváció és ügyes. Ennyi. Na mindegy.
Komolyan mondom, néha mintha nem is egy nyelvet beszélnénk...
CsakaBarcaüdítőkivétel!
10Theo írta:OFFNóbi írta:Hollnd-Ukrán meccs megy a SportKlubon. Azért érdemes nézni Van der Vaart játékát. Remekül mozgatja a csapatot, az EB után tutira felszökik az ára...
Megtudod mondani hányas mezben játszik van der Vaart ?
Mert most akarok venni Vaart mezt, és láttam már 7es, 8as, és 10es vdv mezt
OFFNóbi írta:Hollnd-Ukrán meccs megy a SportKlubon. Azért érdemes nézni Van der Vaart játékát. Remekül mozgatja a csapatot, az EB után tutira felszökik az ára...
Jézusomgekkodan írta:Olafinho írta: Hány g hasissal kapták el? Volt itt erről valami. Ha Abidalt M.o.-n kapják el akkor nem nálunk, hanem a börtönválogatottban kenyné.
Xavi itt közönség kedvenc, megbecsülik a szurkolók még akkor is ha nem ment neki se mindig, de szvsz ő a jobbak közé tartozott az idén, nem egyszer mentette meg a csapatot...nem kellene eladniCFirpo3 írta:Szerintem Xavi volt idén az egyik legjobb. Sok meccsen ő mentett meg minket a góljával.noname írta:De mi lesz Xavival?!Nemtom Ti hogy vagytok vele, de nekem van egy olyan érzésem h hamarosan ő is az eladólistára kerülhet(ha meglesz az új irányító), bármennyire is emblematikus figura!
Sokan olyan középpályást szeretnének, aki tud gólt lőni: ő lőtt 7 gól a bajnokságban, ami nem kevés egy kp-hoz képpest. Ráadásul 33 meccsen kezdő volt a 38-ból, tehát alap embernek számított ebben a szezonban.
Szerintem Xavi volt idén az egyik legjobb. Sok meccsen ő mentett meg minket a góljával.noname írta:De mi lesz Xavival?!Nemtom Ti hogy vagytok vele, de nekem van egy olyan érzésem h hamarosan ő is az eladólistára kerülhet(ha meglesz az új irányító), bármennyire is emblematikus figura!
Valahogy kétlem h I nit és Xavot együtt fogják játszatni.Idén se vált be.Mindketten kiváló osztogatók, de kell valaki, aki cselezni is tud a kpra, szóal kétlem h az új irányító padozna mögöttük, ahogy azt is kétlem h Ini játszani fog baloldalon, ahol nem megy neki, egyszerűen nincsnek meg a megfelelő kvalitásai szélső posztra!Asys írta:Noname!
Azért ezt így nem lehet leosztani!!!
Lehet hogy Ini és Xavi fog játszani az új írányító meg padozik
Lehet hogy 4-4-2 lesz mondjuk a baloldalon Ini játszik középen meg toure Keita stb
Nagyon sok variáció van és nagyon sok meccs egy szezonban!!!