Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jó-jó, de ő azért lett szerződtetve, mert jól be tudta játszani a bal oldalt Lyonban együtt a védekezéssel.Ehhez képest semmi, egy jó beadás, csel vagy akármi.Az lenne igazán kemény.MQuC írta:Meglepődtem. Idén még nem láttam játszani Abidalt, ahogy a csapatot sem sajnos. De a tegnapi meccset úgy ahogy figyeltem, és Abidal egész jó volt.
Tetszett a védekezése
Én jobbnak nem tartom őket, de az elmúlt fél év alapján tuti jobb formába vannak. De sztem ha Abidal összeszedné magát, és ugy játszana, mint a Lyonban, vagy mikor idejött a Barcába, akkor kiszorithatatlan lenne. De most nemtom mi van vele, de nagyon nem megy neki.CFirpo3 írta:Nem csodálkoznék rajta. Én Evrát és Clichyt is jobbnak tartom.lionelmessi19 írta:Abidal nem kapott meghívót a válogatottba?
A tavalyi év után kötelező is volt, hiszen elsősorban a motivációs gondok mellett a fáradtság okozta a vesztünket. Látszott a srácokon. Örülök Abidal nyilatkozatának.MichaaBee írta:Abidal "meg van elégedve" a fizikai felkészítésselTavaly azt mondta, hogy Spanyolországban nulla a fizikai felkészítés. Ez volt Rijkaard-dal, de Pep most jól rácáfolt.
Tegnap egyáltalán nem lépett pályára. Lehet, hogy valamelyik edzésen, vagy bemelegítéskor történt a szerencsétlenség. Reméljük a legjobbakat!kleno04 írta:huh én ezt nem is tudtam remélem nem komoly a gond és felépül a selejtezőkre mert szükség van ráBestbarca írta:Ha most jól értettem, akkor Abidal megsérült? Nem láttam a meccs eljét, de a sport.es-en azt írják, hogy az achillesével van valami gond. Nem tudjátok, hogy mennyire komoly az ügy?
huh én ezt nem is tudtam remélem nem komoly a gond és felépül a selejtezőkre mert szükség van ráBestbarca írta:Ha most jól értettem, akkor Abidal megsérült? Nem láttam a meccs eljét, de a sport.es-en azt írják, hogy az achillesével van valami gond. Nem tudjátok, hogy mennyire komoly az ügy?
igen jol emlékszel az év elején már nyilatkozott ilyet! Akkor ezek szerint nem véletlen h ennyi nálunk a sérülés évröl évre... gratulálok az edzöi és orvosi stábnak egyarántCapon írta:Úgy emlékszem Abidal nem elöször nyilatkozta ezt. Mikor ide jött (talán) rá egy-két hónappal már nyilatkozta, hogy a Lyon-hoz épest itt nem fektetnek akkora energiákat az erőnléti edzésre.