Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy érted, hogy megvárni ténylegesen? Ez egy összetett program, ami nem éppen a gyors játékmenetről híres, hanem az aprólékos munkáról.socio66 írta:de... nincs a játékban meccsnézés mód,meg a meccseket ki kell várni ténylegesen???![]()
nem nagyon teccik elsőre,nem találom benne a jo dolgokat,valaki irja már meg hogy mégis mit lehet vele kezdeni??
Egészen pontosan több mint 3 Gb, az én FM2008-am pedig 600 akárhány Mb, dehát amennyi version akkora méret...én elkezdtem tölteni FIFA Manager 08a-t de nagyon lassan jött ugyhogy kitöröltem.FM2008 pedig nem nagyon jött be, inkább FIFÁval tolnám, abszolut EA Sports párti vagyok, kb az összes FIFA megvan 96-tól kezdvepotike1 írta:igen, a Football Manager 08 az 576 MB. A Fifa Manager több gigás
Püfölni szpészt mint állatsocio66 írta:öö valaki elmagyarázhatná hogy mitis kell ebbe a játékban csinálni(FM 2008)
most vagyok a kezdeteknél...
érdekes,egyébként köszi,már töltöm is a gémet!potike1 írta:igen, a Football Manager 08 az 576 MB. A Fifa Manager több gigás
Hát a torrents.to-ról tölteném...potike1 írta:Sztem elnéztél vmit. Mivel a Fifa Manager sokkal nagyobb mint a Football ManagerHonnan és mivel töltöd??
Még nincsen magyarosítás.isti010 írta:valaki tud olyan linket adni ahonnan le lehet szedni a fifa manager 08 magyarosítást???naon megköszönném
Csak így lehet....albicelesteX írta:Szevasztok!Plyanra lennék kíváncsi hogy ha igazolni szeretnék van rá lehetőség hogy részletbe fizessem ki a játékost!De azt hogy kell beállítani?Mert most venni akartam játékost és beállítottam hogy havi részletek és levette a keretből azt amit haviba akartam törleszteni!