Én most járok 2010 áprilisában a Barca-val.
A csapat jelenleg:
Valdes (Ustari)
Dani Alves (Finnan); Puyol; Milito (M. Richards, R. Albiol), Del Horno (Abidal)
Y. Touré (Albiol, Mascherano)
Nasri, Iniesta (Mascherano, Xavi, Silva)
Messi (Walcott, Nasri), Ronaldinho (Silva, Agüero)
Eto'o (Henry, Agüero)
A nyáron érkezett Agüero, így Bojan-t a Pool-nak adtam kölcsönbe (ahol egészen sokat játszik, s az erőnééte is javult), Dos Santos az Internél van ugyanúgy kölcsönben. Finnan először eligazolt a Pompey-ba, onnan vettem tartaléknak. Most gondolkodom, hogy eladjam-e Ronnie-t. Ustari sztem tökéletes pótlás VV esetében. Valamint nálam Del Horno jobban játszik, mint Abidal (korábban még Riise-n gondolkodtam, de inkább spanyolt igazolok). Deco-tól még az elején megváltam, s jött Nasri, aki hihetetlen jól játszik. Touré és Mascherano szinte ugyanannyit játszik, de az argentin minőségibb játékot nyújt. Micha jobbszélsőként is funkcionál, s már egyre többször kezdő (Milito kárára). Marquez-t elcseréltem Albiolra (egy kis ráfizetéssel), egészen jó cserének, s övé a jövő. Silva mára sokkal jobbat nyújt balszélsőként, ő most érkezett, mivel eddig Gio-t erőltettem ott csereként.
Ha eladnám Ronnie-t, akkor valószínűleg nem vennék a helyére senkit, visszatér Dos Santos. Az árából a kiöregedő Henry helyére Di Santo lehet megoldás. Agüero-t üzleti fogásként vettem, s ha minden jól megy, egy idény után eladom, s mivel az ára jócskán felment, s érdeklődik iránta a Juve, a Tottenham, és a Manchester..., kiteszem listára.
Egyébként eddig két bajoki cím, egy Bl, két Eu. szuperkupa, s két spanyol szuperkupa van a vitrinben.
A jelenlegi szezonban egy vereségem van, s 6 döntetlenem, ami egész jó.
A Bl-ben a Lazio a következő ellenfél, így a továbbjutás szinte biztos.
Először a Mexikói válogatottnál voltam kapitány, most Ausztrália felhozásával küszködöm, s várom az ajánlatot a La Furiától