Évek óta hiányposzt nálunk a vkp szóval...khtomka írta:Viszont a Barca-nál nem ezzel a poszttal van probléma! ( Toure)
R10 menni akar, Etoo megsértődött, Deco megy, Henry még nem döntött,
Zambrotta megy, Alvest 40 guriga alatt nem adják, A Milan úgy döntött, hogy Szenteste helyett idén hanukát ünnepel. 16,4-ért meg vesztek egy vkp-t aki nem jobb Toure-nél.
khtomka írta:Viszont a Barca-nál nem ezzel a poszttal van probléma! ( Toure)
Zambrotta megy, Alvest 40 guriga alatt nem adják, A Milan úgy döntött, hogy Szenteste helyett idén hanukát ünnepel. 16,4-ért meg vesztek egy vkp-t aki nem jobb Toure-nél.
Beszéltél vele?Atesz írta:OFF: Henry marad...
Igen én is ettől tartok!Szerintem is ez az igazolás elsőkörbe a felesleges kategóriába tartozik!De mind1!Hátha van a háttérbe valami sunyiság!khtomka írta:Viszont a Barca-nál nem ezzel a poszttal van probléma! ( Toure)
Éljen a versenyhelyzet! Legyen kezdö a jobb formában lévö!!!Csak a Barca! írta:Nem fér oda mi?Atesz írta:khtomka írta:Keita közepes játékos, de a padra odafér.
Hagyjuk már a baromságot...
Amúgy WELCOME!!!![]()
Szerintem meg van benne a képesség, hogy stabil kezdőhelyet szerezzen magának, akár Yaya kárára. Nagyon jó vétel volt. Biztos vagyok benne, hogy sok boldogságot fog nekünk okozni a játékával.
Nem fér oda mi?Atesz írta:khtomka írta:Keita közepes játékos, de a padra odafér.
Hagyjuk már a baromságot...
Amúgy WELCOME!!!
Aprieto írta: Azt is gyorsan hozzá kell tennem, hogy szerintem ahhoz képest hogy alapból a kispadra érkezik: nagyon drága volt.![]()
Miért kellene két vkp-al játszani? Ez a Barcelona! A Madridnál sem értem, hogy miért játszanak néha Gago-Diarra párossal. 16,4 gurigáért a padra?Los Banditos írta:Már a múltkor is írtam, hogy mennyire örülök neki. Nagyon hasonlít Touréhoz, és van is olyan jó, mint a kollégája, úgyhogy nagyokat versenghetnek majd a kezdőért. Persze az sem egy rossz felállás, ha két VKP-val kezdünk.
A löketei meg![]()
Jajaja. Remélem mihamarabb nyílik a Piqué és az Alves topic is.Danka00792 írta:Lám lám megnyilt a Keita topic.![]()