depth írta:Ha Eto'o elmegy és egy csatárral fogunk játszani a következő szezonban, akkor Güiza 15millióért jó igazolás. Természetesen Henry a kezdő és Bojan + Güiza a csere. A padot valószinűleg elviselné, főleg, ha azért néha szerephez is jutna.
Viszont, ha Guardiola a kétcsatáros rendszerre esküszik (és Eto'o elmegy), akkor Henry mellé kellene egy másik klasszis támadó. Nevet nem mondok, az a lényeg, h a legolcsóbb is 20millió körül lenne. De persze Güiza így is jöhetne 3. számú középcsatárnak. 15 milliót simán megér, Gudjohnsen és Ezquerro pótlására kiváló.
Egyértelmű. Én Eto'o 45 millióért sztem elengedném, bár erre még aludnék egyet. Ha Eto'o menne, nekem csakis Karim Benzema jut eszembe, nem holmi Drogba, vagy Berbatov! Fúj! Normális támadó kell, Benzema tökéletes a feladatra!
Silvának is örülök, Keita is jó igazolás, Laportáék adnak még plusz 10 misit Dani-ért és hozzuk őt is! Güiza 15 milkáért 3. számú csatárnak tökéletes!
És itt le is zárnám az átigazolást egy időre, az EB után ha kellene még vki (felfedezett és tehetséges), akkor igazolnám le.
Marquezt nem adnám el, Piqué és ő lennének a csereközéphátvédek (ha Marquezért ad az Atheltioc adna 20 millót [minimum], akkor esetleg fontolóra venném, de sztem maradnia kéne).
Bye all!
ui.: aki szerint hiba van a Mátrixba, az jelezze!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! 
Eddig jól kenjük Pep!

Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak!