Replay írta:Úgy érzem, most már elkezdhet aggódni a jövő miatt R10.
Folyamatosan csökken a Milan érdeklődése.
Egyrészt ők is nagyon jól tudják, hogy nincs szükségük rá (főleg Kaká miatt), folyamatosan jönnek a hirek borzalmas állapotáról, illetve több Milan játékos sem látná szivesen, a Barca sem fogja odaadni 15millióért.
Eto'o sokkal fontosabb már nekik.
Bár az (idióta) ügynöke azt nyilatkozta, hogy augusztus végéig még van idejük, könnyen lehet, nem tud magának csapatot találni.
Innentől viszont igen kinos lesz az ügy, hiszen a Barca és Guardiola sem számit rá, ugyanakkor a klubnak nagy szüksége lenne a pénzre, R10-nek meg a környezetváltásra.
Abszolut igaz és reális a feltevésed.
Azt felejtsük már el, h 3 éve jól játszott és ezért maradjon....Kb a bnőm jó volt 2 éve az ágyban és várok még egy évet hátha lesz mégegyszer olyan.
Igen az alapvető kérdés, h mi lesz vele?A Milan volt a legnagyobb favorit rá, de úgy hiszem, h a vezetők rájöttek egy 40 millió körüli 50-50% nem igazán egy profi vagy normális klubhoz illik, főleg, h jövőre gondolom bajnoki elsőségben gondolkodnak.
Egyértelmű, h sosem lesz a régi.Ha el is megy vhova, nem akarom hallgatni a sírást, ha lesz 2-3 szép megmozdulása.Ha majd 10 meccsen folyamatosan gólpasszokat ad és gólokat lő mellé, akkor azt mondom kezd magára találni.
Apával pont azt beszéltük, h ő sosem lesz egy igazi világklasszis.(Ez vita indító!

)
De ha megnézitik világklasszisok alatt értem, Figot,Zidanet,Maradonát vagy Del Pierot.Akikre majd esetleg visszaemlékszik az ember 10-15 év múlva úgy lesznek az emberekben, akik a pályafutásuk során mindig kimagaslóan teljesíettek bárhol játszottak.
Aláhúzom 2001-2002től fantasztikusan játszott 2006ig, de a VB-én már köze nem volt önmagához.
Ha most elmegy és újra tud önmaga lenni, akkor azt mondom hülye vagyok.Tény, h új szemléletet adott a focinak egy új stílus indult neve alatt.De én úgy gondolom, h egy játékost világklasszisként emlegessek nem 4-5 év jó játékot kell a neve mellett említeni.