Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Értem, amit mondasz, valahol igazat is adok neked, de R10 ezalatt pár év alatt azért olyat produkált amire igenis vissza fognak emlékezni az emberek. Lehet nem mint klaszisra, hanem mint egy játékosra, aki Istenné nőhetett volna, de elszúrta...Barcaforever írta:...
már megbocsáss testvérem, talán felhivott valamelyik milán jétkos h nem kell milánóba ronaldinho vagy mi a retkes fütyi mer én napont nézem a milám HIVATALOS ODLALÁT de hogy ott egy szoval sem irtak ilyen az tuti...a másik az tudtommal nem nyilatkozott olyat guardiola h nincs szüksége ronaldinhora...hagyd ráReplay írta:Úgy érzem, most már elkezdhet aggódni a jövő miatt R10.
Folyamatosan csökken a Milan érdeklődése.
Egyrészt ők is nagyon jól tudják, hogy nincs szükségük rá (főleg Kaká miatt), folyamatosan jönnek a hirek borzalmas állapotáról, illetve több Milan játékos sem látná szivesen, a Barca sem fogja odaadni 15millióért.
Eto'o sokkal fontosabb már nekik.
Bár az (idióta) ügynöke azt nyilatkozta, hogy augusztus végéig még van idejük, könnyen lehet, nem tud magának csapatot találni.
Innentől viszont igen kinos lesz az ügy, hiszen a Barca és Guardiola sem számit rá, ugyanakkor a klubnak nagy szüksége lenne a pénzre, R10-nek meg a környezetváltásra.
Abszolut igaz és reális a feltevésed.Replay írta:Úgy érzem, most már elkezdhet aggódni a jövő miatt R10.
Folyamatosan csökken a Milan érdeklődése.
Egyrészt ők is nagyon jól tudják, hogy nincs szükségük rá (főleg Kaká miatt), folyamatosan jönnek a hirek borzalmas állapotáról, illetve több Milan játékos sem látná szivesen, a Barca sem fogja odaadni 15millióért.
Eto'o sokkal fontosabb már nekik.
Bár az (idióta) ügynöke azt nyilatkozta, hogy augusztus végéig még van idejük, könnyen lehet, nem tud magának csapatot találni.
Innentől viszont igen kinos lesz az ügy, hiszen a Barca és Guardiola sem számit rá, ugyanakkor a klubnak nagy szüksége lenne a pénzre, R10-nek meg a környezetváltásra.
senki nem mondta hogy kiöregedett. a kedve ment el inkább...vagy a franc tudja mi lett vele. az túlzás hogy ő hozta fel a csapatot, de tény hogy az egyik legtöbb szerepe volt benne. ha egy pici esély is látszódna arra hogy maradni és bizonyítani akar, akkor sokan szívesebben látnánk. de nem úgy néz ki, inkább mintha szabadulni akarna.gyuro02 írta:szerintem a legjobb lenne ha ronaldinho maradna a barcában mert ő hozt fel a csapatot a semmiből.
az meg hülyeség hogy már kiöregedett mert aki így tudott egy éve játszani az a következőre nem épül le ennyire.
hajrá barca,hajrá ronaldinho
Azért amit tett 3 évig a csapatnál még nem jelenti azt hogy további 2 évig alibiznie kell és úgy veszi fel a pénzt hogy nem is játszik meccseket... Néha még megfordul a fejemben, hogy mi lenne ha magára találna, de ez már csak a HA kategória. El kell adni, akár hazaküldeni Brazíliába, ahogy Adrianóval tette az Inter és kicsit feltornázná az árát. Akkor már könnyebben elmenne. 25-30 millióért is.gyuro02 írta:szerintem a legjobb lenne ha ronaldinho maradna a barcában mert ő hozt fel a csapatot a semmiből.
az meg hülyeség hogy már kiöregedett mert aki így tudott egy éve játszani az a következőre nem épül le ennyire.
hajrá barca,hajrá ronaldinho
Capon írta:Ha ez így lessz akkor szerintem sokkal inkább Robinhot fogják választani.Fernando írta:Hogyha a Milan eladja Kakát amire kicsi az esély. (A Chelsea ajánlatot tett érte, Drogba+Carvalho+pénz), akkor sürgősebb lesz nekik Dinho leigazolása.
Ha ez így lessz akkor szerintem sokkal inkább Robinhot fogják választani.Fernando írta:Hogyha a Milan eladja Kakát amire kicsi az esély. (A Chelsea ajánlatot tett érte, Drogba+Carvalho+pénz), akkor sürgősebb lesz nekik Dinho leigazolása.
örülj hogy elvitte a csúcsra ezt a csapatot annoAtesz írta:Robi_Santiago7 írta:Akárki akármit mondhat ezt a barcát ahogyan msot van azt egyedül ronaldinho emlete fel és ennyi hálát kap érte h Laporta: NEm kell se Eto'o se Ronaldinho
De rajta is múlott, hogy ide süllyedt a csapat!
A jelenlegi 4. számú csk Valdés, így ha a vezetőség nem változat ezen, akkor jövőre ő lesz a 3., a kérdés inkább így hangzik: ki legyen a 4.?barca0417 írta:ez lehet hogy off, de kíváncsi vagyok rá: ha Ronnie, mint második számú csapatkapitány elmegy, akkor valószínű hogy Xavi, az eddigi 3. számú csk. lép a helyére. de ti kit tennétek meg 3. számú kapitánynak?
én Marquezt talán. Messi még fiatal, Eto'o-nak meg nem mindig méltó a magaviselete. mit gondoltok?
Egyedül azért kevés volt ehhez. Csak néhány nevet emelnék ki 2006-ból: Eto'o, R10, Deco, Guily, Marquez, Puyol. Rajtuk mind igenis sok múlt és a felsoroltakból egyedül R10 semmire nem lett volna elég.Robi_Santiago7 írta:Akárki akármit mondhat ezt a barcát ahogyan msot van azt egyedül ronaldinho emlete fel és ennyi hálát kap érte h Laporta: NEm kell se Eto'o se Ronaldinho
Robi_Santiago7 írta:Akárki akármit mondhat ezt a barcát ahogyan msot van azt egyedül ronaldinho emlete fel és ennyi hálát kap érte h Laporta: NEm kell se Eto'o se Ronaldinho
Tényleg régen nyilatkozott, idejét sem tudom már. Még egy kósza fotó is igen ritka mostanság. Talán utoljára akkor láttam amikor lemondta az arab mecset és inkább vakációzni ment braziliába... -és lehet, h az a kép is vmi archiv volt-goda06 írta:nem nyilatkozik - pedig szokott régebben -
Ez jó ötlet, csak az a baj, h. sztem nem fog összejönni, mert inkább eladják, sajnos.Dos Santos írta:Ahelyett hogy eladják aprópénzért,megfontolhatnának egy kölcsönadást.Na nem a Milan-nak,hanem mondjuk valamelyik Brazil csapatnak.Országos cimborájánál,Adriano-nál bevált.
Meggyőződésem,hogy vissza tud még kapaszkodni,az elitbe.És ezt inkább itt tegye meg,mint máshol(mondjuk a Milan-ba...)Mégiscsak egy 28 éves,aranylabdás játékosról van szó.Próba cseresznye.Ha meg mégse válna be,akkor sincs tragédia.Bukott már nagyobbakat is a Barca, hosszú történelme alatt.Egyel több, vagy kevesebb belefér.