Az az öt az a szezon feléig csak 4. 4 meg nem sok, sőt annyi kell.Fernando írta:Piqué, Márquez, Cáceres vagy Juan, Milito, Puyol
5 sztem már sok 2 posztra
Barça Igazolások 2008-09
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
-
- Capitá del Barça
OK, tudom énFernando írta:Bocsi, csak mindig betesztek vmi Linket és nemmindenki tud angolul vagy spanyolulÉn speciel németet tanulok ezért írom.
Nemkell lefordítani csak címszavakba
H a kisebbség vagy többség, értse
![]()

-
- Jugador del Barça
Sztem csak annyira nagyképű mint kb. Eto'o, akinek volt egy érdekes beszólása: "Tényleg jóképű gyerek ez a Beckham, de én sokkal jobban focizok!"Asys írta:Ha Ibrahimovicot leigazoljuk akkor azt mondom ne töltse ki a mandátumát Laporta hanem rögtön mondjon le!
Nehogy már örüljünk hogy egyáltalán felmerült a neve egy ilyen nagyképű majomnak!
Abszurd! Nem illik ide! Csalódnék Pep-ben nagyot ha támogatná az idejövetelét!
Lehet, hogy igazat mondott

- Fernando
- Llegenda del Barça
Bocsi, csak mindig betesztek vmi Linket és nemmindenki tud angolul vagy spanyolulLesy írta:Csak a szokásos hiszti, hogy menni akar Sevillából mégpedig a Barcába. Azt reméli, hogy a két klub előljárói megállapodnak az ügyében. Ő addig is lógatja a lábát Salvador de BahíánFernando írta:Letudnád fordítani?![]()
ui:nem gondolod, hogy sokba fog kerülni ez a fordítás dolog?![]()

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Csak a szokásos hiszti, hogy menni akar Sevillából mégpedig a Barcába. Azt reméli, hogy a két klub előljárói megállapodnak az ügyében. Ő addig is lógatja a lábát Salvador de BahíánFernando írta:Letudnád fordítani?

ui:nem gondolod, hogy sokba fog kerülni ez a fordítás dolog?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Piqué, Márquez, Cáceres vagy Juan, Milito, PuyolVarga írta:Thuram visszavonult, Milito megsérült hosszú időre. Ha Márquez nem megy el akkor is szükség van két belső védőre.Fernando írta: Amugy egyre jobban biztos vagyok benne, hogy Rafa távozik tőlünk. Van egy ilyen érzésem, ezért akarják Juant még vagy Cáceres-t.
5 sztem már sok 2 posztra
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Fernando
- Llegenda del Barça
7,5 millióért vásárolhatja ki magát. de 10 millió a kivásárlási ára. Az olyan mint Ronaldinhonál neki 18. De hosszadalmas procedúra és huzavona. Inkább tegyük le érte a 10-et és hajtsunk rá Alvés-re.
Az viszont érdekes, hogy egy normális ajánlatot sem kapunk egy játékosunkért sem.
Az viszont érdekes, hogy egy normális ajánlatot sem kapunk egy játékosunkért sem.
Thuram visszavonult, Milito megsérült hosszú időre. Ha Márquez nem megy el akkor is szükség van két belső védőre.Fernando írta: Amugy egyre jobban biztos vagyok benne, hogy Rafa távozik tőlünk. Van egy ilyen érzésem, ezért akarják Juant még vagy Cáceres-t.
-
- Capitá del Barça
A Cáceres cikkből azt a következtetést vontam le, hogy a klub nem fogja megtartani Marquezt. Abidal, Sylvinho, Puyol, Milito, Piqué, Marquez, Zambrptta, Oleguer. Thuram ugyebár már távozott, Zambi is menni készül, Oleguer nemtom. És amennyiben érkezik Alves. Hááát..... 

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a pénz ló*zar egy ilyen játékosért. Nem is értem, hogy nem vitte még el senki. (ha csak nem akar maradnimessi_90 írta:Juant 2011-ig köti szerződés a Romához, azonban a szerződése értelmében 7.5 millióért kivásárolhatja magát.''

ha márkó megy akkor azonnal le kell csapni rá

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Letudnád fordítani?Lesy írta:Az biztos, hogy az újságírók nem unatkoznak miattaAlberto10 írta:Alves megint jót nyilatkozott!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=713016
Amugy egyre jobban biztos vagyok benne, hogy Rafa távozik tőlünk. Van egy ilyen érzésem, ezért akarják Juant még vagy Cáceres-t.
Szerk.: Én nem értek egyet azzal, hogy jo képet ad egy játékosról egy EB. Nézzétek meg a görög válogatottat. Egy jo játékosuk sincs aki nagy csapatba játszana. Kivéve talán Seitaridis. De a legjobbjuk Charisteas? sehol sincs. Német bajnokság kiesés széle... Nemhinném, hogy jo képet ad. Max ha egy igazán nagy csapat nyer, de akkor meg az árak csillagászatiak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.27. 19:24:37-kor.
EBlionelmessi19 írta:Ha olvasgatod az eurobarcát, akk tudhatod hogy egyenlőre mennek a tárgyalások Silváról a Valenciával..Lionel Messi Fan írta:van 1 középső védőnk és védekező középpályásunk eddig elégedett vagyok de kérdem én támadót nem akarnak igazolni?pl.: irányító kézéppályást ,vkit R10 pótlására Eto'o helyett esetleg?
És azt is, hogy Eto'o-ért még nincs megfontolandó ajánlat, így egyenlőre maradás a valószínűbb.
Irányítót meg nemtom.. lehet csak a VB után akarnak venni, lehet énis csak úgy akarnék.. mert ugyan felmennek az árak, de elég jó képet ad a legjobbakról a torna, persze csak az európaiakról.

-
- Capitá del Barça
Az biztos, hogy az újságírók nem unatkoznak miattaAlberto10 írta:Alves megint jót nyilatkozott!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=713016

vki tud vmit h a barca le akarja igazolni a romából juant?? A roma magyar honlapján is fent van.
''Lapértesülések szerint a Barcelona szeretné megszerezni a Roma brazil védőjét Juant.
A játékos tavaly érkezett az olasz fővárosba és remekül sikerült beilleszkednie Spalletti csapatába. Azonban a pletykák szerint a Barcelona a fizetésének dupláját ajánlja a védőnek szolgálataiért, ha a Barcelonába igazol.
Juant 2011-ig köti szerződés a Romához, azonban a szerződése értelmében 7.5 millióért kivásárolhatja magát.''
''Lapértesülések szerint a Barcelona szeretné megszerezni a Roma brazil védőjét Juant.
A játékos tavaly érkezett az olasz fővárosba és remekül sikerült beilleszkednie Spalletti csapatába. Azonban a pletykák szerint a Barcelona a fizetésének dupláját ajánlja a védőnek szolgálataiért, ha a Barcelonába igazol.
Juant 2011-ig köti szerződés a Romához, azonban a szerződése értelmében 7.5 millióért kivásárolhatja magát.''
- Andris
- Adminisztrátor
Ha olvasgatod az eurobarcát, akk tudhatod hogy egyenlőre mennek a tárgyalások Silváról a Valenciával..Lionel Messi Fan írta:van 1 középső védőnk és védekező középpályásunk eddig elégedett vagyok de kérdem én támadót nem akarnak igazolni?pl.: irányító kézéppályást ,vkit R10 pótlására Eto'o helyett esetleg?
És azt is, hogy Eto'o-ért még nincs megfontolandó ajánlat, így egyenlőre maradás a valószínűbb.
Irányítót meg nemtom.. lehet csak a VB után akarnak venni, lehet énis csak úgy akarnék.. mert ugyan felmennek az árak, de elég jó képet ad a legjobbakról a torna, persze csak az európaiakról.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
van 1 középső védőnk és védekező középpályásunk eddig elégedett vagyok de kérdem én támadót nem akarnak igazolni?pl.: irányító kézéppályást ,vkit R10 pótlására Eto'o helyett esetleg?
- csabimo
- Capitá del Barça
Miért járnánk olyan jol ha maradna r10? Ilyen magatartással, ahogy viselkedik, szerintem már nem sokan marasztalják, és ö sem futna ki szivesen a pályára nou campban...vaLe5 írta:Ha Laporta megy , nem tudom ki lesz az utódja , akkor abból az jöhet ki hogy ő majd nem akarja eladni R10-et és így mi nagyon jól járnánk szerintem.
Sztem Laporta mivel maradni akar, a szavazásig minnél több jó igazolást akar felmutatni így elképzelhető, hogy Alvesért is hajlandó lesz megadni a 40 milliót! Ha nem szerzi meg Alvest akkor mehet a francba!!!!! Come on Alves!!!!
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
eddig én elégedett vagyok az igazolásokkal pénzben nem száltuk el sztem 19M elég jó 2 játékosért Főleg egy Seydou Keita meg egy Gerard Piqué de azért számitok egy 2 nagy igazolásra
- Dave87
- Capitá del Barça
Szerintem Mexes az egyik legjobb középhátvéd Európában. Technikás, fizikálisan rendben van, gyors, jól helyezkedik. Coloccini engem nem hat meg, Cacerest meg nem is nagyon lattam meg jatszani...
Del Nido 40 kér érte!Én szívbaj nélkül megadnám,nem tudom,mit tökölnek ennyit!Go Sevilla azt tegyék le a pénzt!barca0417 írta:szerintem igyekezni kéne alvessel, mert a Manchester U. komoly ellenfél lehet vele kapcsolatban. szükségük van jooboldali védőre, és pénzük is van. használjuk ki, hogy alves szívesen jönne, amíg lehet. adjunk érte 30-at.

.
- barca0417
- Entrenador del Barça
szerintem igyekezni kéne alvessel, mert a Manchester U. komoly ellenfél lehet vele kapcsolatban. szükségük van jooboldali védőre, és pénzük is van. használjuk ki, hogy alves szívesen jönne, amíg lehet. adjunk érte 30-at.

nekem a Mexésről mindig a Márquez jut eszembeLaza írta:ha már ugyis a Roma-nál vagyunk inkább Mexés-t hozám mint Juant!!
szerintem jobb lenne...