Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az az öt az a szezon feléig csak 4. 4 meg nem sok, sőt annyi kell.Fernando írta:Piqué, Márquez, Cáceres vagy Juan, Milito, Puyol
5 sztem már sok 2 posztra
OK, tudom énFernando írta:Bocsi, csak mindig betesztek vmi Linket és nemmindenki tud angolul vagy spanyolulÉn speciel németet tanulok ezért írom.
Nemkell lefordítani csak címszavakba
H a kisebbség vagy többség, értse
![]()
Sztem csak annyira nagyképű mint kb. Eto'o, akinek volt egy érdekes beszólása: "Tényleg jóképű gyerek ez a Beckham, de én sokkal jobban focizok!"Asys írta:Ha Ibrahimovicot leigazoljuk akkor azt mondom ne töltse ki a mandátumát Laporta hanem rögtön mondjon le!
Nehogy már örüljünk hogy egyáltalán felmerült a neve egy ilyen nagyképű majomnak!
Abszurd! Nem illik ide! Csalódnék Pep-ben nagyot ha támogatná az idejövetelét!
Bocsi, csak mindig betesztek vmi Linket és nemmindenki tud angolul vagy spanyolulLesy írta:Csak a szokásos hiszti, hogy menni akar Sevillából mégpedig a Barcába. Azt reméli, hogy a két klub előljárói megállapodnak az ügyében. Ő addig is lógatja a lábát Salvador de BahíánFernando írta:Letudnád fordítani?![]()
ui:nem gondolod, hogy sokba fog kerülni ez a fordítás dolog?![]()
Csak a szokásos hiszti, hogy menni akar Sevillából mégpedig a Barcába. Azt reméli, hogy a két klub előljárói megállapodnak az ügyében. Ő addig is lógatja a lábát Salvador de BahíánFernando írta:Letudnád fordítani?
Piqué, Márquez, Cáceres vagy Juan, Milito, PuyolVarga írta:Thuram visszavonult, Milito megsérült hosszú időre. Ha Márquez nem megy el akkor is szükség van két belső védőre.Fernando írta: Amugy egyre jobban biztos vagyok benne, hogy Rafa távozik tőlünk. Van egy ilyen érzésem, ezért akarják Juant még vagy Cáceres-t.
Thuram visszavonult, Milito megsérült hosszú időre. Ha Márquez nem megy el akkor is szükség van két belső védőre.Fernando írta: Amugy egyre jobban biztos vagyok benne, hogy Rafa távozik tőlünk. Van egy ilyen érzésem, ezért akarják Juant még vagy Cáceres-t.
ez a pénz ló*zar egy ilyen játékosért. Nem is értem, hogy nem vitte még el senki. (ha csak nem akar maradnimessi_90 írta:Juant 2011-ig köti szerződés a Romához, azonban a szerződése értelmében 7.5 millióért kivásárolhatja magát.''
Letudnád fordítani?Lesy írta:Az biztos, hogy az újságírók nem unatkoznak miattaAlberto10 írta:Alves megint jót nyilatkozott!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=713016
EBlionelmessi19 írta:Ha olvasgatod az eurobarcát, akk tudhatod hogy egyenlőre mennek a tárgyalások Silváról a Valenciával..Lionel Messi Fan írta:van 1 középső védőnk és védekező középpályásunk eddig elégedett vagyok de kérdem én támadót nem akarnak igazolni?pl.: irányító kézéppályást ,vkit R10 pótlására Eto'o helyett esetleg?
És azt is, hogy Eto'o-ért még nincs megfontolandó ajánlat, így egyenlőre maradás a valószínűbb.
Irányítót meg nemtom.. lehet csak a VB után akarnak venni, lehet énis csak úgy akarnék.. mert ugyan felmennek az árak, de elég jó képet ad a legjobbakról a torna, persze csak az európaiakról.
Az biztos, hogy az újságírók nem unatkoznak miattaAlberto10 írta:Alves megint jót nyilatkozott!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=713016
Ha olvasgatod az eurobarcát, akk tudhatod hogy egyenlőre mennek a tárgyalások Silváról a Valenciával..Lionel Messi Fan írta:van 1 középső védőnk és védekező középpályásunk eddig elégedett vagyok de kérdem én támadót nem akarnak igazolni?pl.: irányító kézéppályást ,vkit R10 pótlására Eto'o helyett esetleg?
Miért járnánk olyan jol ha maradna r10? Ilyen magatartással, ahogy viselkedik, szerintem már nem sokan marasztalják, és ö sem futna ki szivesen a pályára nou campban...vaLe5 írta:Ha Laporta megy , nem tudom ki lesz az utódja , akkor abból az jöhet ki hogy ő majd nem akarja eladni R10-et és így mi nagyon jól járnánk szerintem.
Del Nido 40 kér érte!Én szívbaj nélkül megadnám,nem tudom,mit tökölnek ennyit!Go Sevilla azt tegyék le a pénzt!barca0417 írta:szerintem igyekezni kéne alvessel, mert a Manchester U. komoly ellenfél lehet vele kapcsolatban. szükségük van jooboldali védőre, és pénzük is van. használjuk ki, hogy alves szívesen jönne, amíg lehet. adjunk érte 30-at.
nekem a Mexésről mindig a Márquez jut eszembeLaza írta:ha már ugyis a Roma-nál vagyunk inkább Mexés-t hozám mint Juant!!
szerintem jobb lenne...