Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem hiszem, hogy Pep rendszeresen váltogatná a taktikát. megjegyzem ez szerintem sem lenne jó ötlet. btw úgy emlékszem, h Pep is a 4-3-3at preferáljanoname írta:Valszeg többféle felállás lesz és 4-4-2-ben lesz Keita kulcsszereplő.
igen meg azt is írják, hogy támadó Keitavisca el barca írta:hmm... érdekes.... tegnap este unalmamban olvasgattam a mtv teletextjét és ott ott azt írták, hogy egyértelműen deco pótlására érkezett... reméljük csak nem![]()
Egy ilyen csapat tényleg nagyon ütős lenne. Én csak azt sajnálom, hogy Xavi kimaradna a kezdőből.kovinho írta:Hát az biztos, hogy nem mennének át rajtunk, mondjuk egy ilyet lehet megpróbálnék:barca99 írta:És megkockáztatom, hogy a BL-ben mindkettőt érdemes lenne játszatni, akkor rohadt stabil lenne a kp-nk. De ez már a jövő zenéje.
----------Victor Valdés----------
Alvés---Puyol----Milito---Abidal
--------Keita-----Touré---------
-------------Iniesta-------------
----------------------------------
Messi----------------------Silva
--------------Eto'o--------------
Mondjuk ez egy kicsit OFF, + az én "igazolásaimat" is belevettem, de azért jó lenne.
Hát az biztos, hogy nem mennének át rajtunk, mondjuk egy ilyet lehet megpróbálnék:barca99 írta:És megkockáztatom, hogy a BL-ben mindkettőt érdemes lenne játszatni, akkor rohadt stabil lenne a kp-nk. De ez már a jövő zenéje.