Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Mourinho érkeztével nem hiszem, hogy az lesz, hogy ész nékül fognak vásárolgatni.socio66 írta:Majd figyeljétek meg hogy az Inter jövőre sem fog semmit mutatni nemzetközi porondon! Biztos vagyok benne! Real Madrid2...
A ttodatos csapatépítés számukra ismeretlen fogalom. Sok pénzük van,az biztos de "csapat" nélkül nem lehet nyerni.na mind1,ez az én véleményem,jövő év végén visszatérünk erre.
Jövőre elég izmos lesz az Inter. Mostmár végre komolyan számolni kell majd velük a nemzetközi porondon is. Mourinho a lehető legjobb választás az Inter számára. (Mondjuk jobban örültem volna, ha a Barçába jön...)Game90 írta:Most már hivatalos Mourinho érkezése. 3 évre írt alá:
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29399&L=en
Én nagyon örülök neki, Mancininél sokkal jobb edző.
Én annyira nem örülök neki, ugyanis nem nagyon komálom a Intert. De tény, hogy jövőre baromira oda kell majd figyelni rájuk mind a calcio, mind a bl ellenfeleknek. A jelenlegi keretet (ami amúgy sem gyenge) tovább erősítik, + Mourinho... hát lehet leesik nekik egy duplázás/triplázás.Game90 írta:Most már hivatalos Mourinho érkezése. 3 évre írt alá:
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29399&L=en
Én nagyon örülök neki, Mancininél sokkal jobb edző.
Nah,én meg ennek nem naon örülnék...Quaresma nagy kedvencem,de az inter meg nem kifejezetten (sőt !barca0417 írta:Ja, és szóbahozták Quaresmát is az Interrel.-> lehet hogy nagyon erős csapat lesz.
Szerintem a Chelsea is vinné Decot, főleg, ha Frank lesz az edző.barca0417 írta:pont most néztem egy cikket a goal.com-on, hogy Mourinhonak nem kell Deco. szerintem be kéne ajánlanunk a Juvénak. Olaszországban neki jó helye lenne, mert technikásabb, mint az átlag, de kellően kemény is. Juve meg kp-ást keres.
pont most néztem egy cikket a goal.com-on, hogy Mourinhonak nem kell Deco. szerintem be kéne ajánlanunk a Juvénak. Olaszországban neki jó helye lenne, mert technikásabb, mint az átlag, de kellően kemény is. Juve meg kp-ást keres.fUtBoLiStA írta:Ha Mourinho ott köt ki ami majdnem 100% akkor valszeg viszi magával Deco-t. Az Inter így sem gyenge de egy ilyen edzővel + ha odamegy Lampard, Drogba...hát ütős csapat lehet!Csak a Barca! írta:Na az Inter megvált Mancinitől. Szabad az út Mourinho előtt.
Ha Mourinho ott köt ki ami majdnem 100% akkor valszeg viszi magával Deco-t. Az Inter így sem gyenge de egy ilyen edzővel + ha odamegy Lampard, Drogba...hát ütős csapat lehet!Csak a Barca! írta:Na az Inter megvált Mancinitől. Szabad az út Mourinho előtt.
Fordítvafir3bird írta:...még Forintban is rengeteg nem hogy Euróban...
Azért ez durva, mennyi pénz forog a futballban...még Forintban is rengeteg nem hogy Euróban...Olasz labdarúgás : Soros György ma megveheti az AS Romát
Olasz lapértesülések szerint a magyar származású amerikai befektető hamarosan megveheti a Sensi-család tulajdonában levő klubot.
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a jelenlegi tulajdonosok ma este ülnek le tárgyalni Soros Györggyel, aki 283 millió eurót áldozna a fővárosi egyesületre.
Ugyanakkor eddig a AS Roma minden eladásról szóló hírt tagadott, s a Compagnia Italpetroli SpA, a Sensi család cége is cáfol.
A rómaiak egyébiránt második helyen végeztek az olasz bajnokságban, ám a Coppa Italia döntőjében felülmúlták a bajnok Inter-t.
Jó meccs volt biza, ráadásul a gólok is nagyon szépek voltak.Varga Tamás írta:A Roma teljesen megérdemelte a győzelmet. Szellemesebben, taktikusabban játszott, míg az Inter csak szenvedett. Pelé gólja az év gólja volt szerintem. Gratulálok a Romának, rászolgáltak a győzelemre!Boixos írta:roma-inter 2-1
a coppa ismét a miénk!
Jó kis meccs volt.
A Roma teljesen megérdemelte a győzelmet. Szellemesebben, taktikusabban játszott, míg az Inter csak szenvedett. Pelé gólja az év gólja volt szerintem. Gratulálok a Romának, rászolgáltak a győzelemre!Boixos írta:roma-inter 2-1
a coppa ismét a miénk!