Barça Igazolások 2008-09
-
- Jugador d'estrella
Amíg, R10, Deco, Zambotta nincs eladva, addig nem nagyon tudnak a kezdőbe venni, sztem, mert ha valamelyik mégis marad, akkor nagy bukta van, ráadásul az eladásból jövő pénz is kellene. A baj csak az, hogy DEco pl. csak az EB után akar foglalkozni a témával, R'§-nél meg a Milán játszik kivárásra, mert tudják hogy csak nekünk sürgős. Szóval az EB végéig szerintem a kezdőbe max Alves fog befutni, ami elég idegesítő.csabimo írta: de nem akarunk végre a kezdö csapatba is igazolni valkit? Mert piké, garcia, keita, is elvileg a kispadra érkezik...legalább is szerintem, idáig ez 30millio
rijkar - ször elex
barca morál - mu morál
ezért nyertek...
barca morál - mu morál
ezért nyertek...
-
- Director del Fútbol
Kár összehasonlítani a ManU-t velünk. Csapatként a legjobbak a világon, az utóbbi 2 évben 2 bajnokság, BL, stb.... Mi ehhez képest sehol sem vagyunk 2 éve...
A Manchester vitán felül a legjobb jelenleg, nincs gyenge pontja.
A Manchester vitán felül a legjobb jelenleg, nincs gyenge pontja.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- albicelesteX
- A Vadász
Ok!De idén full ez a keret (a kezdő) találkozott a bl-ben mégis kiestünk!

albicelesteX ! szerintem sem lehet összehasonlítani max csak annyiban, ,hogy a mi jővő évi keretünk se lesz gyöngébb mint bármelyik másik él klubbé európában!
Ezt akartam jelezni!

Ezt akartam jelezni!

- albicelesteX
- A Vadász
Azért Alves nehogy már Brown szint legyen mert akkor inkább ide se jöjjön!Egyébként meg felesleges hasonlítgatni játékosokat mert lehet majdnem ugyan az de idén a forma a legtöbb esetben alul marad a manchesteri brigádétól!Amíg ők majd most is igazolnak mondjuk 3-4 játékost posztra addig mi kicseréljük a fél csapatot és tényleg nem hozunk valami ütőképes embert!nehogy az a legyen a vége mint az athletic-nél hogy a nagy nemzeti érzés egy gyengébb irányba terelje a csapatot!ott a ba.szk játékosaokat erőltetik évek óta mi meg most úgy látom hogy katalán csapatot akarunk csinálni!(persze van benne túlzás)

- csabimo
- Capitá del Barça
Idáig nem vagyok elájulva az igazolásoktol, és a tervektöl sem...Most visszaveszünk minden saját nevelésü játékost ez a nagy terve Guardinak a jövöre nézve? Piké 5millio volt, felteheti mindenki magának a kérdést h miért is? biztos nagy zsuga azért...vettünk egy keitat aki=toureval de kétszer annyiba került...és most ez a garcia gyerek
oké cserepadra biztos jo, de nem akarunk végre a kezdö csapatba is igazolni valkit? Mert piké, garcia, keita, is elvileg a kispadra érkezik...legalább is szerintem, idáig ez 30millio 

-
- Jugador del Barça
Pontosan erröl beszélek én is...Asys írta:Scholes - Xavi, Toure - Carrick, Iniesta - Anderson, Messi- C.Roni Henry - Giggs, Puyol -Ferdinand, Abidal - Evra, Milito -Vidic,
és akkor az igazolások Berbatov, Güiza, Villa - Rooney, Silva -Nani
Keita - Hargrevs, Alves - Brown, Pique - Silvestre
Érted gondolom hogy mire célzok!
+ Bojan-ról, Dosról, Sylvinhoról, Márquezről stb még szó sem esett!

Peace!
Scholes - Xavi, Toure - Carrick, Iniesta - Anderson, Messi- C.Roni Henry - Giggs, Puyol -Ferdinand, Abidal - Evra, Milito -Vidic,
-
- Jugador del Barça
De sztem ugyanerre képes Xavi (mint idén többször is), Iniesta(gólpasszokkal, )Messi(ugye nem kell megmagyarázni), Henry(rutin és azért tiznepár gól első spanyol szezonjában nem az eredeti posztján, sztem ennél még csak jobb lehet, Giovani (ha marad csak jobb és jobb lesz) Eto'o (ha marad kb. ugyanannyi gólt lő mint ahány mecset játszik), Bojan (aki a jövő igérete)
Én se értem a tiéd, hiszen felsoroltál 5-6 klasszis játékost. CR/Rooney/Tevez/Giggs/Scholes mind képesek bármikor eldönteni mérkőzéseket, ezt nem olyan régen tapasztalhattuk is.Chrisbarca írta:Vegyük példának az idén mindent nyerö Manu-t. Van két spílerjük, Cica és Rooney. Van két nagy öregjük, Giggs és Scholes . Van egy Carrickjük aki "sosem volt és sosem lesz az". Tele középszerű playákkal (Evra, Tevez, Brown, Nani és Anderson akik "még nem azok", Hargraves). Az igazolási pletykák alapján lesz olyan védelmünk mint nekik: Puyol-Ferdinand, Milito-Vidic, Alves-Evra, Abidal-Brown.
Szóval nemigazán értem, most a mondandódat![]()
lehet többre, mint a következő szezonbanAsys írta:Sokra mentünk idén is és tavaly is az európai topcsapatunkal!

ne legyen így!!! de majd kiderül
- visca el barca
- Presidente del Barça
Mosquito írta:Így haladunk jövőre lesz az európai topcsapatunkból egy erős közepes gárda a spanyol mezőnyben.
Én pont ettől tartottam amikor szóba került Guardiola neve. Valamiért az volt a sejtésem, hogy tele lesz a csapat sok sajátneveléssel és sok középszerű játékossal. Nem akarom, hogy zsúfolásig legyen a csapat sztárokkal, de nagy spílerek nélkül semmit nem lehet ma már nyerni. Viszont ahogy körvönalazódik a jövőévi keret, látszik ilyenből csak -az általában 1/2 szezonokra bevethető- Messi lesz nekünk, mert Henry már nem az, Krkic még nem az és Iniesta sosem volt és sosem lesz az(sry a fanoktól).
A védelem rendben lesz, ha jön alves(bár már ez se úgy néz ki), de a kp és a támadósor(ha megy Eto'o) gyenge.
Természetesen még reménykedem és bízom, hogy rámcáfol a vezetőség és Pep!
hú azért ennyire ne legyünk már borúlátóak... Pep-et még hivatalosan be sem mutatták, azt sem tudjuk mit akar, kiket akar... az hogy dobálózunk itt nevekkel semmit nem jelent, leginkább kellemes kikapcsolódást meg álmodozást.
nem hiszem, hogy világklasszis nélkül marad a csapat... (messin kívül is lesz..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Sokra mentünk idén is és tavaly is az európai topcsapatunkal!
-
- Jugador del Barça
Vegyük példának az idén mindent nyerö Manu-t. Van két spílerjük, Cica és Rooney. Van két nagy öregjük, Giggs és Scholes . Van egy Carrickjük aki "sosem volt és sosem lesz az". Tele középszerű playákkal (Evra, Tevez, Brown, Nani és Anderson akik "még nem azok", Hargraves). Az igazolási pletykák alapján lesz olyan védelmünk mint nekik: Puyol-Ferdinand, Milito-Vidic, Alves-Evra, Abidal-Brown.Mosquito írta:Így haladunk jövőre lesz az európai topcsapatunkból egy erős közepes gárda a spanyol mezőnyben.
Én pont ettől tartottam amikor szóba került Guardiola neve. Valamiért az volt a sejtésem, hogy tele lesz a csapat sok sajátneveléssel és sok középszerű játékossal. Nem akarom, hogy zsúfolásig legyen a csapat sztárokkal, de nagy spílerek nélkül semmit nem lehet ma már nyerni. Viszont ahogy körvönalazódik a jövőévi keret, látszik ilyenből csak -az általában 1/2 szezonokra bevethető- Messi lesz nekünk, mert Henry már nem az, Krkic még nem az és Iniesta sosem volt és sosem lesz az(sry a fanoktól).
A védelem rendben lesz, ha jön alves(bár már ez se úgy néz ki), de a kp és a támadósor(ha megy Eto'o) gyenge.
Szóval nemigazán értem, most a mondandódat

Szerk:És mostmár remélem nekünk is lesz olyan hosszú padunk!
Szóval légy kicsit optimistább.Az se jó, hogy csak sztárok. Abból csak a vita van mert egyik sem akar padozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chrisbarca 2008.05.28. 11:36:58-kor.
-
- Jugador del Barça
S.Garcia a padra minden tekintetben jó megoldás, Gudjohnsonnál sokkal jobb ( véleményem szerint ), bevethető csatárként, hátra vont csatárként és a Zaragózában legtöbbet jobb szélen játszott.Nem hiába viszik az EB-re.
Annó azért ment el, mert nem volt maradása, nem lehet összehasonlítani a Fabregas féle üzlettel...
Annó azért ment el, mert nem volt maradása, nem lehet összehasonlítani a Fabregas féle üzlettel...
Így haladunk jövőre lesz az európai topcsapatunkból egy erős közepes gárda a spanyol mezőnyben.
szerk.: kicsit lehiggadva már úgy gondolom, ha Messi cseréjének hoznák SG-t akkor nincs problémám vele, mert ő mindeképpen jobban tudná pótolni az argentínt jobb szélen, mint bárki a jelenlegi keretünkből
1-2 fajsúlyosabb emberkét azért még várnék akik mérkőzéseket/párharcokat képesek eldönteni
szerk.: kicsit lehiggadva már úgy gondolom, ha Messi cseréjének hoznák SG-t akkor nincs problémám vele, mert ő mindeképpen jobban tudná pótolni az argentínt jobb szélen, mint bárki a jelenlegi keretünkből
1-2 fajsúlyosabb emberkét azért még várnék akik mérkőzéseket/párharcokat képesek eldönteni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.05.28. 11:36:13-kor.
- xbalix
- Jugador d'estrella
Akkor télleg nem szabad visszahozni, főleg nem 10 milláért!!!albicelesteX írta:De az!De akkor már inkább Güiza mint Garcia még csak a padra is!mi lett azzal hogy nem hozunk vissza olyan játékosokat akik elmentek???Szájukból segget!
- xbalix
- Jugador d'estrella
Nem naon hallani h Stoichkov jönne---> sztem nem is fog sajnos, így maradjunk ennél...Csak a Barca! írta:Nagyon ütne az biztos, ráadásul Stoichkov gatyába rázná a srácokat és nem engedné elszemtelenedni őket.Asys írta:Ez a Stoichkov Guardiola páros nagyon ütne!az előbbi heves vérmérsékletű a z utóbbi meg maga a megtestesült nyugalom!
Olyan Henk - Frank szerű páros lennének!!!![]()
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon ütne az biztos, ráadásul Stoichkov gatyába rázná a srácokat és nem engedné elszemtelenedni őket.Asys írta:Ez a Stoichkov Guardiola páros nagyon ütne!az előbbi heves vérmérsékletű a z utóbbi meg maga a megtestesült nyugalom!
Olyan Henk - Frank szerű páros lennének!!!![]()

- albicelesteX
- A Vadász
De az!De akkor már inkább Güiza mint Garcia még csak a padra is!mi lett azzal hogy nem hozunk vissza olyan játékosokat akik elmentek???Szájukból segget!

Ez a Stoichkov Guardiola páros nagyon ütne!
az előbbi heves vérmérsékletű a z utóbbi meg maga a megtestesült nyugalom!
Olyan Henk - Frank szerű páros lennének!!!

Olyan Henk - Frank szerű páros lennének!!!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A Marca még hozzá teszi, hogy 10 milla körül lenne az ára. Nyilván való, hogyha érkezik, akkor csakis Ezq és/vagy Gudy helyére, mint ahogy Güiza is csak a sokadik (3) csere lenne.kompalor írta:Barcelona: Sergio García lehet a következő érkező a katalánoknál
A Sevillából igazolt Seydou Keita és a Manchester Unitedből érkező Gerard Piqué után a Zaragoza futballistája, Sergio García lehet a következő érkező a Barcelonánál.
A Barcelona vezetőedzőjének, Josep Guardiolának Sergio García, a Real Zaragoza játékosa a következő kiszemeltje.
forrás: nso.hu