Oké! Elnézést! Már intézkedtem is!retek írta:OFF:Deco látom sikerált, de rendezd már el!
mert a moderátorok piszkálni fognak!
Nyári igazolások v. álmok színháza?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
OFF:Deco látom sikerált, de rendezd már el!Deco01 írta:Charlie írta:Eto'o-ért 30millió fontot ajánlott a Chelsea![]()
Rio Ferdinandért érdeklődünktúl drága,magas fizetés,úgyse lesz belőle semmi.
Nem ide tartozik,de Losantos Omar lesz a Barca-Valencia meccs bírójaLEGHATALAMSABB MADRID DRUKKER
R*hadék biró! De mi akkor is bajnokok leszünk!!!
mert a moderátorok piszkálni fognak!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Jugador del Barça
Charlie írta:Eto'o-ért 30millió fontot ajánlott a Chelsea.
Rio Ferdinandért érdeklődünktúl drága,magas fizetés,úgyse lesz belőle semmi.
Nem ide tartozik,de Losantos Omar lesz a Barca-Valencia meccs bírójaLEGHATALAMSABB MADRID DRUKKER
R*hadék biró! De mi akkor is bajnokok leszünk!!!

Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! 

jajj ne nem kell 45 millióért senki főleg nem henry aki 28 éves jajj ne csak ezt ne megint kezdünk pazarolni......
akkor már inkább saviolat tartsuk meg !!!!
akkor már inkább saviolat tartsuk meg !!!!
R.PÉTER
- Charlie
- Öreg Harcos
Eto'o-ért 30millió fontot ajánlott a Chelsea
Rio Ferdinandért érdeklődünk
túl drága,magas fizetés,úgyse lesz belőle semmi.
Nem ide tartozik,de Losantos Omar lesz a Barca-Valencia meccs bírója
LEGHATALAMSABB MADRID DRUKKER 

Rio Ferdinandért érdeklődünk

Nem ide tartozik,de Losantos Omar lesz a Barca-Valencia meccs bírója

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Mihu
- Director del Fútbol
Mert sztem nem kell az arsenalnak.Nóbi írta:csá mindenki!
mér nem adjuk saviolát henryért cserébe??? mármint természetesen nem egy az egyben, hanem cserealapként. plusz még pénzt is fizetnénk. úgy 30 millát.
SZERINTEM

En is orulnék Henrynek, de ugy se jon. Sztem csak 1 kamu hír.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Deco01!!!!
Ne idézgesd magad állandóan!
Aláírást meg a Profil menű, Aláírás - nál kell idézni a linket, hogy a kép minden hozzászólásodnál ott legyen! Oda kell írnod, ahova a Szaszát írtad....
Ne idézgesd magad állandóan!
Aláírást meg a Profil menű, Aláírás - nál kell idézni a linket, hogy a kép minden hozzászólásodnál ott legyen! Oda kell írnod, ahova a Szaszát írtad....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Charlie
- Öreg Harcos
Írj neki levelet!Nm idetartozik de retek mikor lesz fent??? beszélnem kell vele!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Barça C
hát ha jön Henry.... nem hinném ,hogy sok védőfal feltudná tartani a Rony ,Eto'o, Henry, Guily csatár quartetet..... tényleg fantasztikus lenne.... viszont a 45 millioról meg csak annyit ,hogy szerintem Henry pont az az ember akinél a pénznek szinte nincs értéke... mert egy zseni.... kaliberre nálam Rony közelében van mert kivételes.. ismétlem KIVÉTELES tulajdonságokkal rendelkezik.. szerintem a legjobb europai csatár és ezzel most kétlem ,hogy tuloztam volna egy picit is .... csak gondoljatok bele....ufff..... jöhet ide Ezquerro meg Bommel,, de a gólövéshez eljövetelével biztosan nem ért senki jobban ... Tudja is ez Laporta... ezért is közeledett nagy gallérral, hogy demonstrálja mennyire is számit rá. Viszont ha idén nem jön ,akkor később se ,mert a helyére jöhet valaki más nagy név... vagy ugy változik a hadrend egy két klasszis érkezésével ,hogy már be sem férne....::)))))))))))))))))) na azért azt megnézném ...de lenne tippem.....
üdv Barka arcok... és Messi
üdv Barka arcok... és Messi

-
- Jugador del Barça
Maxi írta:Én szerintem ha idén nem jön akkor soha nem látjuk Barca mezben látni!Deco01 írta:De nm valószinü h idén jön!
És Henryt sem! Ha idén ö sem jön akkor más sosem!

-
- Jugador del Barça
Deco01 írta:Charlie írta:45millió sok érte szerintem,30ért jó lenne kb.De ha jön akor nagy királyság,de ha nem akkor is elleszünk látva támadókkal.Egy nagy név úgyis jön majd![]()
C.
Torres
De nm valószinü h idén jön!

-
- Jugador del Barça
Charlie írta:45millió sok érte szerintem,30ért jó lenne kb.De ha jön akor nagy királyság,de ha nem akkor is elleszünk látva támadókkal.Egy nagy név úgyis jön majd![]()
C.
Torres

- Charlie
- Öreg Harcos
45millió sok érte szerintem,30ért jó lenne kb.De ha jön akor nagy királyság,de ha nem akkor is elleszünk látva támadókkal.Egy nagy név úgyis jön majd
C.

C.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem megérné annyiért de csak ismételni tudom magam hogy nem annyira szükséges!Deco01 írta:Most olvastam h 45 misit kinálunk Henryért! Nm lenne rossz de ha jön Ezquerro is akkor már sztem fölösleges idehozni és abból a pénzböl rengeteg jó játékost tudnánk még venni!

Forca Barca
-
- Jugador del Barça
Vito írta:Most olvastam az egyik honlapon, hogy bejelentkeztünk Rio Ferdinand-értNem lenne rossz, de tuti, h kacsa.nem tudnánk annyi fizetést adni...
Most olvastam h 45 misit kinálunk Henryért! Nm lenne rossz de ha jön Ezquerro is akkor már sztem fölösleges idehozni és abból a pénzböl rengeteg jó játékost tudnánk még venni!