Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lennon, Bentley, Renato Augusto(nembiztos hogy így írják), Silva(néha meglehet szerezni "olcsón").Victor_Valdes írta:Valaki egy jó és fiatal jobbszélsőt? A lényeg, hogy 30millán alul legyen(€).
Én legtöbbször megvárom, hogy lejárjon a szerződése, de hogyha egy kis klubnál vagy, akkor lehet, hogy jobb megoldás, hogy felbontod a szerződését és kifizeted neki azt a pár ezer eurót/fontot.albicelesteX írta:Ti hogy szoktatok megszabadulni játékosoktól?Én ajánlom klubnak meg átadólistára rakom őket és nem nagyon kapkodnak értük!
SzerződésalbicelesteX írta:Ti hogy szoktatok megszabadulni játékosoktól?Én ajánlom klubnak meg átadólistára rakom őket és nem nagyon kapkodnak értük!
Megyek msn-re és elmagyarázom!Messa írta:Hogyan kell ezt letölteni? Nem értem az egészet. A magyarítás telepítése:gyaliraul írta: Alap, hogy van hozzá. Enélkül sokan meglennének lőve.http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=9267
Töltsd le a kommentár, adatbázis és a kezelőfelület magyarítást. A tömörített állományokat csomagold ki egy üres könyvtárba (A kicsomagoláshoz 3-as, vagy újabb Winrar szükséges!).A keletkezett 3 állományt a következők szerint másold be az FM2008-ba (de előtte biztonsági mentést csinálj az eredeti fileokról!):
Ez nekem már ott nem tiszta, hogy töltsd le a kommentár, adatbázis, és kezelőfelület magyarítását. Honnan töltsem le?
Nekem 1 RAR filet tölt le, és azzal semmit nem tudok csinálni... Tom, h amatőr vagyok, meg béna, de még soha nem csináltam ilyet.
Help, pls!
Hogyan kell ezt letölteni? Nem értem az egészet. A magyarítás telepítése:gyaliraul írta: Alap, hogy van hozzá. Enélkül sokan meglennének lőve.http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=9267
Nem találtam a cracket, de már megvan és műkszi a gamefir3bird írta:Jaja, Daemon Toolsban unmountold az aktiv ISO fájlt és rakd be helyette a FM08 ISO fájlját, ha így sem müxik akkor ja, krekkelj, ha akkor sem akkor nemtomMessa írta:Na, fel tudtam telepíteni, de a játék indításakor ezt írja ki: Please unmount your image and insert the original disc in order to start the application.Nem nagyon értem, hogy mit jelent, és a szövegfordító sem értelmesen fordította, foszlányokat értek belőle. Most mit csináljak? Help please!
Jaja, Daemon Toolsban unmountold az aktiv ISO fájlt és rakd be helyette a FM08 ISO fájlját, ha így sem müxik akkor ja, krekkelj, ha akkor sem akkor nemtomMessa írta:Na, fel tudtam telepíteni, de a játék indításakor ezt írja ki: Please unmount your image and insert the original disc in order to start the application.Nem nagyon értem, hogy mit jelent, és a szövegfordító sem értelmesen fordította, foszlányokat értek belőle. Most mit csináljak? Help please!
Szerintem csatold be Deamon Toolsba. Ha úgy se megy, akkor krekkeld fel, ha netalán ugyse akkor nincs ötletem...Messa írta:Na, fel tudtam telepíteni, de a játék indításakor ezt írja ki: Please unmount your image and insert the original disc in order to start the application.Messa írta:Már csak 4 % és lejön a Football Manager. Ha valaki nagyon pro ilyen netről letöltés+játékfelrakásban, annak várom a segítségét pü-ben!![]()
Elég amatőr vagyok még ilyen dolgokban, még nem töltöttem netről game-et, de segítséggel biztos sikerül. Pü-ben a válaszokat légyszi, ha tudtok segíteni!
Szerk: Mire leírtam, már csak 3%.
Nem nagyon értem, hogy mit jelent, és a szövegfordító sem értelmesen fordította, foszlányokat értek belőle. Most mit csináljak? Help please!
Na, fel tudtam telepíteni, de a játék indításakor ezt írja ki: Please unmount your image and insert the original disc in order to start the application.Messa írta:Már csak 4 % és lejön a Football Manager. Ha valaki nagyon pro ilyen netről letöltés+játékfelrakásban, annak várom a segítségét pü-ben!![]()
Elég amatőr vagyok még ilyen dolgokban, még nem töltöttem netről game-et, de segítséggel biztos sikerül. Pü-ben a válaszokat légyszi, ha tudtok segíteni!
Szerk: Mire leírtam, már csak 3%.
Erre is van leírásom.socio66 írta:pontosan mit takar ez az online játék?
pontosan mit takar ez az online játék?gentdelbarca írta:Továbbra is kampányolnék az online Football Managerezés mellett, ezért elővennék egy régebbi hírt:
http://www.fmhungary.hu/cikkek.php?cikkid=4101
Gyertek, gyertek.
sorrySaviola írta:Chrisbarca válasza volt reklám.
Adam04 írta:Nektek ez a játék kb hány óra alatt jött le?
nekem kb 6-7...Adam04 írta:Nektek ez a játék kb hány óra alatt jött le?