Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem emlékszem hogy a védelmembe vettem volna,teljesen baromság hogy idejönne,5 perce sem volt más a véleményem...Varga Tamás írta:Többek között te vetted védelmedbe az éjszaka egyik királyát, hogy már nem is olyan bulizós, jöhetne.socio66 írta: már bocs,de jól elbeszélgetsz magaddal Adriano ügyben...![]()
azt mond meg hogy ki mondta hogy ő a megfelelő csatár és pótolhatja Eto'o-t?? várom a válaszod!
Többek között te vetted védelmedbe az éjszaka egyik királyát, hogy már nem is olyan bulizós, jöhetne.socio66 írta:már bocs,de jól elbeszélgetsz magaddal Adriano ügyben...Varga Tamás írta: Ó, nem. Itt egyesek szerint Adriano a legfontosabb, ő a legnagyobb csatár, aki kiváló játékával és még lendületesebb éjszakai életével pótolni tudná Samut.
Hová fajult a világ?![]()
azt mond meg hogy ki mondta hogy ő a megfelelő csatár és pótolhatja Eto'o-t?? várom a válaszod!
már bocs,de jól elbeszélgetsz magaddal Adriano ügyben...Varga Tamás írta: Ó, nem. Itt egyesek szerint Adriano a legfontosabb, ő a legnagyobb csatár, aki kiváló játékával és még lendületesebb éjszakai életével pótolni tudná Samut.
Hová fajult a világ?
Ó, nem. Itt egyesek szerint Adriano a legfontosabb, ő a legnagyobb csatár, aki kiváló játékával és még lendületesebb éjszakai életével pótolni tudná Samut.Olafinho írta:Szom!
Ezt nem hiszem el! Most tényleg leállunk ezzel a hitvány Interrel? Ibra egy trágya Samuhoz képest, a csere nem okés, pluszba jöhetne esetleg...
Laportáéknak elment az eszük, ha azt gondolják, hogy Eto'o-t egy Adriano pótolni fog...
Ez így már aggasztó. Hol van Alves?
Egy klasszis irányító?
Egy gyors hi-tech szélső?
Középső védő?
Ezek a fontos területek, nem a középcsatár kérdése.
"Moratti cserelehetőségeket vázolt föl Laporta számára"Varga Tamás írta:Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam! ha ez igaz, akkor laporta teljesen megbuggyant, és minél hamarabb pszichiátriai kezelés alá kell vetni. De, előtte még le kell váltani, és örökre kitiltani Barcelonából. Nagyszerű cserét hajtanánk végre, a fél világ rajtunk röhögne - és milyen igazuk lenne. . .
és te, ill. azok, akik támogatják Adriano leigazolását, látták a Sao Paulo minden meccsét, az elejétől a végéig. Ott voltak vele minden nap, minden percben? Amikor az éjjeli bárokban poharazgatott, akkor is. mert ilyesmit is lehetett olvasni róla, fényképes cikkekben. Vagy az nem számít, az lényegtelen. Az Internél fél évet szántak rá, hogy helyre tegye az életét: megadták neki a bizalmat, a kezdőcsapatot, és nem ment nekik. Akkor adták kölcsönbe.barcamessi írta:Egyesekkel ellentétben nekem nem lenne semmi bajom azzal hogyha jönne Adriano, mivel ő az egyik kedvenc csatárom... Varga Tamásnak szól hogy nem igaz hogy nem játszott 1 éve tétmeccset, visszament Brazíliába, kölcsön lett adva a Sao Paulonak, ahol úgy néz ki hogy rendbe tette az életét és ismét elkezdte rúgdosni a gólokat, úgy néz ki hogy kezd ismét formába lendülni, nem véletlenül hívták vissza a válogatottba.. És szerintem ha Adiano jó formában van, akkor simán jobb ilyen Huntelaaroknál meg Adebayoroknál!!! Szóval én örülnék neki ha jönne, viszont a legjobb az lenne ha Eto'o maradna itt a seggén!
mi az hogy "ilyen Huntelaaroknál"...barcamessi írta:Egyesekkel ellentétben nekem nem lenne semmi bajom azzal hogyha jönne Adriano, mivel ő az egyik kedvenc csatárom... Varga Tamásnak szól hogy nem igaz hogy nem játszott 1 éve tétmeccset, visszament Brazíliába, kölcsön lett adva a Sao Paulonak, ahol úgy néz ki hogy rendbe tette az életét és ismét elkezdte rúgdosni a gólokat, úgy néz ki hogy kezd ismét formába lendülni, nem véletlenül hívták vissza a válogatottba.. És szerintem ha Adiano jó formában van, akkor simán jobb ilyen Huntelaaroknál meg Adebayoroknál!!! Szóval én örülnék neki ha jönne, viszont a legjobb az lenne ha Eto'o maradna itt a seggén!
Hát igen. Kb akkor lenne értelme, ha Adrianot gratisba kapnánk olyan 50M helyett.Varga Tamás írta:Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam!
Nem tehetek róla, hogy ennyire beszűkült a gondolatmeneted, és nem tudsz elvonatkoztatni. Ezentúl majd mindent még bővebben kifejtek, hogy te is megértsd!fcjoc írta:te azt írtad hogy nem játszott tétmeccset.. szóval te mégse mondtál ilyette mondod másnak hogy olvassa el a cikket, pedig te se olvasod el.
jöjjön adebayor vagy zlatan!
én csak annyit látok hogy az Inter nagyon szeretné belevonni őt a transzferbe... ezt meg is értem,igy kevesebb kp-t kéne fizetniük. de arról nincs szó hogy mi tárt karokkal várnánk a brazilt!Varga Tamás írta:socio66!
Olvasd el a főoldal cikkét, aztán meglátod!
És a brazil bajnokság színvonala egy szinten van a La Ligával. Igaz?fcjoc írta:ha neked az nem tétmeccs hogy a brazil bajnokságba játszik, akkor mi? úgy látszik nem csak a fizikális állapotoddal, de a szemeddel is gond van.. ismét kiváló formában játszik, s visszakerült a brazil válogatottba is.Varga Tamás írta:Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én..
nagyrészt egyetértek veled, de én mostanaban néztem egy-két sao paolo meccset és sztem ennyire nem tragikus az állapota mint azt te leírtad.Varga Tamás írta: Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én.
de most ki akarja Adrianot könyörgömVarga Tamás írta:Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam! ha ez igaz, akkor laporta teljesen megbuggyant, és minél hamarabb pszichiátriai kezelés alá kell vetni. De, előtte még le kell váltani, és örökre kitiltani Barcelonából. Nagyszerű cserét hajtanánk végre, a fél világ rajtunk röhögne - és milyen igazuk lenne. Elcseréljük a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének legeredményesebb csatárát, egy leeresztett, kipukkadt, lerongyolódott, mentálisan és fizikálisan is lerobbant Adrianóval. Akinek a fejében ez komolyan megfordult, annak teljesen elment az esze, az egy idióta, egy címeres ökör. Nem is értem, komolyan. Teljesen le vagyok döbbenve. Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én. (kéretik képletesen érteni) Ha ez létrejön, én nem is tudom mit csinálok. Szerintem bojkottálni fogom azokat a meccseket, amin az a divatmajom pályára lép.
Ronaldinhót elküldjük, kiutáljuk, hogy hozzunk helyette egy kezelhetetlenebb brazilt. Ez ám a nagy igazolás. Teljesen paff vagyok. Kész. Ez a vég kezdete. Ha erre Pep is rábólint, nálam elvesztette minden tekintélyét, és a bizalmam a nullával lesz egyenlő. Normális ember ezt nem gondolhatja komolyan. Olyan mintha a Volvót Ladára cserélnénk.
ha neked az nem tétmeccs hogy a brazil bajnokságba játszik, akkor mi? úgy látszik nem csak a fizikális állapotoddal, de a szemeddel is gond van.. ismét kiváló formában játszik, s visszakerült a brazil válogatottba is.Varga Tamás írta:Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én..