Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.05.29. 17:44:42

Varga Tamás írta:
socio66 írta: már bocs,de jól elbeszélgetsz magaddal Adriano ügyben... :)
azt mond meg hogy ki mondta hogy ő a megfelelő csatár és pótolhatja Eto'o-t?? várom a válaszod!
Többek között te vetted védelmedbe az éjszaka egyik királyát, hogy már nem is olyan bulizós, jöhetne. :evil:
nem emlékszem hogy a védelmembe vettem volna,teljesen baromság hogy idejönne,5 perce sem volt más a véleményem...
pont azt irtam hogy hiszem ha látom hogy jó formába van,meghogy a Brazil nem mértékadó bajnokság ilyen szempontból..szinte szószerint ezt irtam..

2őt idézz max!!!!!!!!!!!!!!
PIRAMIS
L.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2008.05.29. 17:46:09-kor.
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.05.29. 17:43:40

én is kedvelem eto'o-t, de miért tartanátok meg egy olyan játékost, aki el akar menni.. ezt nem értem
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:41:33

socio66 írta:
Varga Tamás írta: Ó, nem. Itt egyesek szerint Adriano a legfontosabb, ő a legnagyobb csatár, aki kiváló játékával és még lendületesebb éjszakai életével pótolni tudná Samut.
Hová fajult a világ? :twisted:
már bocs,de jól elbeszélgetsz magaddal Adriano ügyben... :)
azt mond meg hogy ki mondta hogy ő a megfelelő csatár és pótolhatja Eto'o-t?? várom a válaszod!
Többek között te vetted védelmedbe az éjszaka egyik királyát, hogy már nem is olyan bulizós, jöhetne. :evil:
Kép
socio66

2008.05.29. 17:39:09

Varga Tamás írta: Ó, nem. Itt egyesek szerint Adriano a legfontosabb, ő a legnagyobb csatár, aki kiváló játékával és még lendületesebb éjszakai életével pótolni tudná Samut.
már bocs,de jól elbeszélgetsz magaddal Adriano ügyben... :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:36:32

Olafinho írta:Szom!

Ezt nem hiszem el! Most tényleg leállunk ezzel a hitvány Interrel? Ibra egy trágya Samuhoz képest, a csere nem okés, pluszba jöhetne esetleg...

Laportáéknak elment az eszük, ha azt gondolják, hogy Eto'o-t egy Adriano pótolni fog...

Ez így már aggasztó. Hol van Alves?

Egy klasszis irányító?

Egy gyors hi-tech szélső?

Középső védő?

Ezek a fontos területek, nem a középcsatár kérdése.
Ó, nem. Itt egyesek szerint Adriano a legfontosabb, ő a legnagyobb csatár, aki kiváló játékával és még lendületesebb éjszakai életével pótolni tudná Samut.
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2008.05.29. 17:35:05

Varga Tamás írta:Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam! ha ez igaz, akkor laporta teljesen megbuggyant, és minél hamarabb pszichiátriai kezelés alá kell vetni. De, előtte még le kell váltani, és örökre kitiltani Barcelonából. Nagyszerű cserét hajtanánk végre, a fél világ rajtunk röhögne - és milyen igazuk lenne. . .
"Moratti cserelehetőségeket vázolt föl Laporta számára"
Én ezzel csak azt akarom mondani , nem tudjuk Laportának tetszett-e az ötlet. És azért mindent nem kell az ő nyakába varrni.Mert úgy veszem észre ha történik valami /igazolás,pletyka,hír/ annak mindig Laporta a hibása.
Amúgy szerintem Adriano kiváló játékos, de most nem Eto'o szint.
Maicon-ra nem reagált senki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2008.05.29. 17:40:23-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:35:01

barcamessi írta:Egyesekkel ellentétben nekem nem lenne semmi bajom azzal hogyha jönne Adriano, mivel ő az egyik kedvenc csatárom... Varga Tamásnak szól hogy nem igaz hogy nem játszott 1 éve tétmeccset, visszament Brazíliába, kölcsön lett adva a Sao Paulonak, ahol úgy néz ki hogy rendbe tette az életét és ismét elkezdte rúgdosni a gólokat, úgy néz ki hogy kezd ismét formába lendülni, nem véletlenül hívták vissza a válogatottba.. És szerintem ha Adiano jó formában van, akkor simán jobb ilyen Huntelaaroknál meg Adebayoroknál!!! Szóval én örülnék neki ha jönne, viszont a legjobb az lenne ha Eto'o maradna itt a seggén!
és te, ill. azok, akik támogatják Adriano leigazolását, látták a Sao Paulo minden meccsét, az elejétől a végéig. Ott voltak vele minden nap, minden percben? Amikor az éjjeli bárokban poharazgatott, akkor is. mert ilyesmit is lehetett olvasni róla, fényképes cikkekben. Vagy az nem számít, az lényegtelen. Az Internél fél évet szántak rá, hogy helyre tegye az életét: megadták neki a bizalmat, a kezdőcsapatot, és nem ment nekik. Akkor adták kölcsönbe.
Érdekes egyes emberek felfogása.
Kép
socio66

2008.05.29. 17:34:54

barcamessi írta:Egyesekkel ellentétben nekem nem lenne semmi bajom azzal hogyha jönne Adriano, mivel ő az egyik kedvenc csatárom... Varga Tamásnak szól hogy nem igaz hogy nem játszott 1 éve tétmeccset, visszament Brazíliába, kölcsön lett adva a Sao Paulonak, ahol úgy néz ki hogy rendbe tette az életét és ismét elkezdte rúgdosni a gólokat, úgy néz ki hogy kezd ismét formába lendülni, nem véletlenül hívták vissza a válogatottba.. És szerintem ha Adiano jó formában van, akkor simán jobb ilyen Huntelaaroknál meg Adebayoroknál!!! Szóval én örülnék neki ha jönne, viszont a legjobb az lenne ha Eto'o maradna itt a seggén!
mi az hogy "ilyen Huntelaaroknál"... :roll: :roll:
2 éve 30 gól fölött termel a holland bajnokságban...
csak azért nem kapta még meg az aranycipőt,mert a holland bajnokság szerzója kisebb mint mongyuk az angolé,spanyolé vagy az olaszé...
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.29. 17:32:53

Szom!

Ezt nem hiszem el! Most tényleg leállunk ezzel a hitvány Interrel? Ibra egy trágya Samuhoz képest, a csere nem okés, pluszba jöhetne esetleg...

Laportáéknak elment az eszük, ha azt gondolják, hogy Eto'o-t egy Adriano pótolni fog...

Ez így már aggasztó. Hol van Alves?

Egy klasszis irányító?

Egy gyors hi-tech szélső?

Középső védő?

Ezek a fontos területek, nem a középcsatár kérdése.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:31:40

Balinho!
Teljesen igazad van. Ez annak az esete, mikor a fürdővízzel a gyereket is kiborítják. Ennnyi erővel mind a 25 játékost ki lehetne rúgni, és le lehetne cserélni mindenkit. Érdekes, Laporta magát nem akarja lecserélni. Ha Eto'o-t eladja, remélem bukik.
Kép
barcamessi
Jugador del Barça

2008.05.29. 17:30:34

Egyesekkel ellentétben nekem nem lenne semmi bajom azzal hogyha jönne Adriano, mivel ő az egyik kedvenc csatárom... Varga Tamásnak szól hogy nem igaz hogy nem játszott 1 éve tétmeccset, visszament Brazíliába, kölcsön lett adva a Sao Paulonak, ahol úgy néz ki hogy rendbe tette az életét és ismét elkezdte rúgdosni a gólokat, úgy néz ki hogy kezd ismét formába lendülni, nem véletlenül hívták vissza a válogatottba.. És szerintem ha Adiano jó formában van, akkor simán jobb ilyen Huntelaaroknál meg Adebayoroknál!!! Szóval én örülnék neki ha jönne, viszont a legjobb az lenne ha Eto'o maradna itt a seggén!
V I S C A E L B A R C A
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.29. 17:30:23

Adriano a brazil bajnokság és a korábbi botrányos formájához képest jó formában van. Pont.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.29. 17:30:06

nekem mondjuk nem lenne problémám a pár évvel ezelőtti (parmai kölcsön, inter) adrianoval, de ez a mostani gyerek nagyon gáz.
okés, most rendben van, de mostanában otthon is úgy pörgött az élete, mint a hullámvasút, egyszer fent, egyszer lent. jelenleg okés, de meddig? én nagyon csípem/csíptem a gyereket, mert kumma jó zsugásnak tartom, de ki fogja garantálni, h barcelonában a maximumot fogja hozni, ha netán betennék egy olyan bugiba, ahol átküldenénk a samut az interhez jópéncér'+adrianoért? vagy ronaldinho után bezár az összes kocsma a városban és csak a tejbárak lesznek nyitva? sztem nem kellene ezt reszkírozni.
a samut meg verjék meg, vagy vegyék el pár kocsiját, ha nem tud viselkedni. oldják meg bakker, vannak ott erre emberek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Balinho
Entrenador del Barça

2008.05.29. 17:29:49

Varga Tamás írta:Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam!
Hát igen. Kb akkor lenne értelme, ha Adrianot gratisba kapnánk olyan 50M helyett.

Mondjuk ezt már korábban én is írtam hogy semmi értelme csatárokat keresni, ha Samu, Henry és Bojan is itt van (a 2 csatáros játékhoz meg cserébe teljesen jó lenne Güiza v. S. Garcia)

De bezzeg oda ahova kellene erősítés oda nem érkezik. Ahelyett h vmilyen világklasszis irányítót keresnénk (éppen van is szabad a piacon Lucho G. Diego, Van der Vaart, Moutinho, Nasri, Ben Arfa) balf*szkodunk itt Berbatovokkal, meg Adrianokkal...

Egyébként Eto'o minden meccsen megszakadt, látszik hogy hajtja az ideg, szóval a morális nagytakarítás részese nem lehet, mert küzd mint az állat. Képességeivel szintén nem lehet gond, amiatt nem lehet eltávolítani.

Namármost okés hogy kell a nagytakarítás, de csak ha minőségi javulás várható tőle, vagy lehet azonos képességű játékosokat csereberélni (a hangsúly az azonoson van) de azért ésszel és csak úgy ha az anyagilag is megéri.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:28:39

fcjoc írta:te azt írtad hogy nem játszott tétmeccset.. szóval te mégse mondtál ilyet :?: te mondod másnak hogy olvassa el a cikket, pedig te se olvasod el.

jöjjön adebayor vagy zlatan!
Nem tehetek róla, hogy ennyire beszűkült a gondolatmeneted, és nem tudsz elvonatkoztatni. Ezentúl majd mindent még bővebben kifejtek, hogy te is megértsd!
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.05.29. 17:26:32

te azt írtad hogy nem játszott tétmeccset.. szóval te mégse mondtál ilyet :?: te mondod másnak hogy olvassa el a cikket, pedig te se olvasod el.

jöjjön adebayor vagy zlatan!
socio66

2008.05.29. 17:25:29

Varga Tamás írta:socio66!
Olvasd el a főoldal cikkét, aztán meglátod!
én csak annyit látok hogy az Inter nagyon szeretné belevonni őt a transzferbe... ezt meg is értem,igy kevesebb kp-t kéne fizetniük. de arról nincs szó hogy mi tárt karokkal várnánk a brazilt!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:24:46

fcjoc írta:
Varga Tamás írta:Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én..
ha neked az nem tétmeccs hogy a brazil bajnokságba játszik, akkor mi? úgy látszik nem csak a fizikális állapotoddal, de a szemeddel is gond van.. ismét kiváló formában játszik, s visszakerült a brazil válogatottba is.
És a brazil bajnokság színvonala egy szinten van a La Ligával. Igaz?

OFF: a személyeskedést pedig hanyagold, nem a seggedből rángattál elő! :!:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:23:32

socio66!
Olvasd el a főoldal cikkét, aztán meglátod!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.29. 17:23:22

Varga Tamás írta: Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én.
nagyrészt egyetértek veled, de én mostanaban néztem egy-két sao paolo meccset és sztem ennyire nem tragikus az állapota mint azt te leírtad.

persze ettől még hülyeség az egész csere
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2008.05.29. 17:22:14

Varga Tamás írta:Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam! ha ez igaz, akkor laporta teljesen megbuggyant, és minél hamarabb pszichiátriai kezelés alá kell vetni. De, előtte még le kell váltani, és örökre kitiltani Barcelonából. Nagyszerű cserét hajtanánk végre, a fél világ rajtunk röhögne - és milyen igazuk lenne. Elcseréljük a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének legeredményesebb csatárát, egy leeresztett, kipukkadt, lerongyolódott, mentálisan és fizikálisan is lerobbant Adrianóval. Akinek a fejében ez komolyan megfordult, annak teljesen elment az esze, az egy idióta, egy címeres ökör. Nem is értem, komolyan. Teljesen le vagyok döbbenve. Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én. (kéretik képletesen érteni) Ha ez létrejön, én nem is tudom mit csinálok. Szerintem bojkottálni fogom azokat a meccseket, amin az a divatmajom pályára lép.
Ronaldinhót elküldjük, kiutáljuk, hogy hozzunk helyette egy kezelhetetlenebb brazilt. Ez ám a nagy igazolás. Teljesen paff vagyok. Kész. Ez a vég kezdete. Ha erre Pep is rábólint, nálam elvesztette minden tekintélyét, és a bizalmam a nullával lesz egyenlő. Normális ember ezt nem gondolhatja komolyan. Olyan mintha a Volvót Ladára cserélnénk.
de most ki akarja Adrianot könyörgöm :?:
Eto'o pótlására három név merülhet fel komolyan: Benzema,Huntelaar és Ibrahimovic...
nem gondolod komolyan hogy Adriano valaha is Barca játékos lesz...
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.05.29. 17:21:58

Varga Tamás írta:Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én..
ha neked az nem tétmeccs hogy a brazil bajnokságba játszik, akkor mi? úgy látszik nem csak a fizikális állapotoddal, de a szemeddel is gond van.. ismét kiváló formában játszik, s visszakerült a brazil válogatottba is.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.05.29. 17:19:02

Maicon neve senkinek nem merül fel pedig nagyon jó játékos.Nagyon sokat fut jól cselez jól ad be .Deco+pár milla és el lenne felejtve a jobb hátvéd poszt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.29. 17:18:30

Adriano? Ennél nagyobb marhaságot még nem is hallottam! ha ez igaz, akkor laporta teljesen megbuggyant, és minél hamarabb pszichiátriai kezelés alá kell vetni. De, előtte még le kell váltani, és örökre kitiltani Barcelonából. Nagyszerű cserét hajtanánk végre, a fél világ rajtunk röhögne - és milyen igazuk lenne. Elcseréljük a spanyol bajnokság elmúlt 4 évének legeredményesebb csatárát, egy leeresztett, kipukkadt, lerongyolódott, mentálisan és fizikálisan is lerobbant Adrianóval. Akinek a fejében ez komolyan megfordult, annak teljesen elment az esze, az egy idióta, egy címeres ökör. Nem is értem, komolyan. Teljesen le vagyok döbbenve. Adriano egy éve nem játszott tétmeccset, fizikálisan olyan állapotban lehet, mint én. (kéretik képletesen érteni) Ha ez létrejön, én nem is tudom mit csinálok. Szerintem bojkottálni fogom azokat a meccseket, amin az a divatmajom pályára lép.
Ronaldinhót elküldjük, kiutáljuk, hogy hozzunk helyette egy kezelhetetlenebb brazilt. Ez ám a nagy igazolás. Teljesen paff vagyok. Kész. Ez a vég kezdete. Ha erre Pep is rábólint, nálam elvesztette minden tekintélyét, és a bizalmam a nullával lesz egyenlő. Normális ember ezt nem gondolhatja komolyan. Olyan mintha a Volvót Ladára cserélnénk.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.29. 17:16:11

bakker, nem értem, h miért pörgetik a samut!
mondjuk az igaz, h rohadtul nem tetszik, ha egy játékos elkezd ultimátumokat szabni a klubjának, akiktől már milliókat tett zsebre, de azért nehogy már elcseréljenek egy maximálisan bevált gyereket egy olyanra, aki a franc tudja, h milyen lesz a barcában!

bár ha egy olyan brigádot fognak összerakni, ahol nemcsak egy-két embertől fog függeni, h megnyerjük-e a meccseket, hanem az egész csapaton eloszlanak ezek a terhek, mert olyan zsugásokból áll, akkor nem fogok idegeskedni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt