Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem kötekedésből, de megnézném, hogy Te mikor lennél képes ilyen szintre eljutni, mint ahol ő vanNóbi írta:![]()
![]()
![]()
oleguer árfolyama mínuszban van, szal olcsóbban megússzuk, ha őt nem vonjuk be a transzferbe...
Elnézést kérek, csak hát ismerőseim bombáznak ilyen topfoci, meg egyéb bulvárfoci hírekkel, s ezt még eddig nem hallottam se ezeken, se máson. Remélem nincs harag!gekkodan írta:Ezért írtam. Spóroljuk meg a felesleges köröket emberek. Olvasás - > megértés - > válasz
már el is küldtékHarusz írta:Én pont azt hallottam, hogy maradna, de lehet, hogy el akarják küldeni...gekkodan írta:Henk elment a Chelsea-től. Na ő kell nekünk most. Tudom, hogy van már segítője Pepnek, de ezt meg kellene gondolni. Nagy húzás lenne.
Én pont azt hallottam, hogy maradna, de lehet, hogy el akarják küldeni...gekkodan írta:Henk elment a Chelsea-től. Na ő kell nekünk most. Tudom, hogy van már segítője Pepnek, de ezt meg kellene gondolni. Nagy húzás lenne.
nah azé egy-két eurót érNóbi írta:CFirpo3 írta:Remélem, hogy Laporta meg tudja győzni, del nidot. Ha meg nem megy akkor be lehetne vonni egy játékost pl. Oleguert![]()
![]()
![]()
oleguer árfolyama mínuszban van, szal olcsóbban megússzuk, ha őt nem vonjuk be a transzferbe...
CFirpo3 írta:Remélem, hogy Laporta meg tudja győzni, del nidot. Ha meg nem megy akkor be lehetne vonni egy játékost pl. Oleguert
Remélem, hogy Laporta meg tudja győzni, del nidot. Ha meg nem megy akkor be lehetne vonni egy játékost pl. Oleguertlionelmessi19 írta:Amennyiben igaz, hogy most már a Nido vs. Laporta menet következik, én erre nem vennék mérget. elfog dőlni a dolog.. hamarosan, erre vagy arra, de elfog.Aprieto írta:Ha jön Alves, nyár végig húzni fogja Del Nido. Borítékolom.
Amennyiben igaz, hogy most már a Nido vs. Laporta menet következik, én erre nem vennék mérget. elfog dőlni a dolog.. hamarosan, erre vagy arra, de elfog.Aprieto írta:Ha jön Alves, nyár végig húzni fogja Del Nido. Borítékolom.
Az én véleményem szerint pedig pont ő lenne a legjobb a kp-ra, mert tapasztalt, technikás játékos, 27 éves és mire 30-32 éves lesz addigra Thiago át vehetné a helyét a csapatban. Nem szabad el felejteni őt és Gai-t sem!faithnomore írta:véleményem szerint nincs szükségünk lucho-ra... vannak néla jobb képességű játékosaink, pl. Xavi, Iniesta és még vannak középen többen is, valamint védekező kp-k is kellenek
Mint ahogyan mi is megérdemeljük,h nagyon jó csapatunk legyen...CFirpo3 írta:Úgy értem, hogy annál mind a négyen többet érdemelnek, hogy a cserepadon üljenek, márpedig, ha Hlebet és Luchot is leigazolnánk akkor egy meccsen kettőnek kispadon kéne ülnie.Bányász írta:
És az miért baj?
Oleguer is kezdő szeretne lenni.Mindenki kezdő szeretne lenni...Keita se a padra jött.
Minél nagyobb a verseny annál jobb.
Igen ezt én tudom.Ezért is írtam(lehet nem),h gyakorlatilag nekünk nincs igazi szélsőnk.Mint ahogyan Silva se az szvsz.Amúgy nálunk a négy védős rendszereknél a felfutó bekkek dolga a beadás mindig, sztem ez így is marad nagyjából.
Hát, az hogy minden, azért túlzás.Barcaforever írta:
Mert minden Hlebről szól.Most szerintetek vszínű ezek után, h jön ő is?
Úgy értem, hogy annál mind a négyen többet érdemelnek, hogy a cserepadon üljenek, márpedig, ha Hlebet és Luchot is leigazolnánk akkor egy meccsen kettőnek kispadon kéne ülnie.Bányász írta:
És az miért baj?
Oleguer is kezdő szeretne lenni.Mindenki kezdő szeretne lenni...Keita se a padra jött.
Minél nagyobb a verseny annál jobb.
Nem lehülyézés volt az, csak amit írtál, azt véleményeztem..Bányász írta: Akkor ezek szerint Hleb eléggé hasonlít Iniestára meg Xavira.De ha ott vannak Ők ketten minek nekünk még Hleb is?
amúgy sztem ha Hlebtől azt kérnéd,h úgy játszon szélsőt mint Silva akkor szerintem megoldaná azt is.
Bár szerintem Arsenalba nem Ő szervezett hanem Fabregas és Ő szélen játszott inkább.Jó nem tipikus szélső,ahogy Te fogalmaztál Silvával,de az én meglátásom szerint sok különbség nincs a játékukban.
De ha azt nézzük akkor szerintem Silva se az.
Mert nem láttam ugyan sok Valencia meccset de amikor néztem akkor Silva nem futott el a szélen hanem szélről "szervezett".Míg nálam egy tipikus szélső elsősorban "bead".A szélen játszik és nem kalandozik egyfolytában befelé.
Na mindegy.Ez most lehet tökre értelmetlen amit írtam.A lényeg,h én az idei Hleb és az idei Silva között nem látok sok különbséget.
Amúgy nem gond,h lehülyéztél
Erről az jutott eszembe, h 4-4-2ben Messi is ugyanezt csinálná/ja.. Csak a másik oldalonBányász írta: Mert nem láttam ugyan sok Valencia meccset de amikor néztem akkor Silva nem futott el a szélen hanem szélről "szervezett".Míg nálam egy tipikus szélső elsősorban "bead".A szélen játszik és nem kalandozik egyfolytában befelé.
És az miért baj?CFirpo3 írta:Én is így képzelem el a jövőt és örülnék ennek a keretnek. Bár ebből a Xavi, Ini, Lucho, Hleb négyesből szerintem csak három kéne, mert mindanyian kezdők szeretnének lenni.lionelmessi19 írta:Na, akkor ismét egy összeállítás,......
Mert minden Hlebről szól.Most szerintetek vszínű ezek után, h jön ő is?lionelmessi19 írta:Miért?Barcaforever írta:Lucho elfeledve akkor?
Én is így képzelem el a jövőt és örülnék ennek a keretnek. Bár ebből a Xavi, Ini, Lucho, Hleb négyesből szerintem csak három kéne, mert mindanyian kezdők szeretnének lenni.lionelmessi19 írta:Na, akkor ismét egy összeállítás,......
Akkor ezek szerint Hleb eléggé hasonlít Iniestára meg Xavira.De ha ott vannak Ők ketten minek nekünk még Hleb is?Hleb egy rövidpasszos szervező kp, aki rengeteget gürcöl is, Silva pedig bal támadó, abszolút szélső, kapura törő stílusó játékos.
1 éven belül csaknem csinál segget a szájából Alvés. Ha megmondta hogy ide akar jönni akkor nem fog a Madridhoz igazolni ha nekünk nemsikerül. Max jövőre.cris119 írta:30 misi kevés lesz Alvesért mert a madrid ha jól tom 35-vagy 40 et sem sajnálna érte. És ahogy Del Nido papát ismerem úgy is annak adja aki többet ad érte. Szóval 30 misi kevés