Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem onnan hogy lementette és a mentésnél kiírja a kép nevétTim írta:
Szerk.: És van egy helyes megfejtésünkHonnan ismered?
WowTim írta:Leginkább tengeri uborkának látszik..remélem nyertem!![]()
Na,ő nem fog éjjel randalírozni nálam(feltehetőleg)
Cujot nem láttam/olvastam... Kénytelenek alkalmazkodni, mikor ilyen sebességgel csökkentjük a természetes élőhelyeik számát (erről több oldalt lehetne írni, most nincs kedvem).Tim írta:Te nem olvastad/láttad a Cujot??!Harusz írta: Nincs csúnya állat, csak máshogy szépek![]()
Most a biológus szólt belőlem... elnézéstMint biológusnak,hiszek neked de tegnap nem mertem kockáztatni..Ja és azt ne mondjam hogy panelban lakom a 9.-en! Elég jól alkalmazkodtak a környezethez mondhatom!
Egyébként számos csúnya állatot tudok mondani:pld. a földikutya,aki benne meglátja a szépet az előtt kalapot emelek!
Te nem olvastad/láttad a Cujot??!Harusz írta: Nincs csúnya állat, csak máshogy szépek![]()
Most a biológus szólt belőlem... elnézést
Bazz, hát ilyenek ezek a denevérek...aljas kis mocskok...barca99 írta:Ez semmi. Vagy 10 éve egy haveromnak a hátára szállt egy denevér, és nem vette észre. Majd hazament (kb 25 méteres szakasz), és amikor felkapcsolta a villanyt, akkor a denevér megíjedt, és elkezdett repülni a házban össze vissza, szintén nehéz volt kikergetni. Nem volt utána paranoiás hónapokig...
Még szerencse, hogy a kicsinek semmi baja nem lett. Azért a mai is vicces napod voltTim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..
Borzalmas volt elhihetitek. Na és mire sikerült kihajtaniHát nem sokat aludtam az tény. Jó darabig lehúzott redőnnyel alszom az biztos!
húúúú ez milyen sz*r lehetett nem lettem volna helyedbenTim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..
Borzalmas volt elhihetitek. Na és mire sikerült kihajtaniHát nem sokat aludtam az tény. Jó darabig lehúzott redőnnyel alszom az biztos!
Tim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..
Nemááá...!Tim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..