Üzenetek mindenkinek - archív
Sziasztok!!!Ellenfelet keresek FIFA08 hoz!!Ha valakinek lenne kedve játszani/Hamachin/ az vegyen fel msnen!!giga9barca@citromail.hu
-
- Capitá del Barça
Mindenki csetre!!!!
Szerk.:Már ne
Szerk.:Már ne

- visca el barca
- Presidente del Barça
nahátezmeg
aszongya'angorarabbit'
hát sztem elég macska feje van

aszongya'angorarabbit'
hát sztem elég macska feje van

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Szerintem onnan hogy lementette és a mentésnél kiírja a kép nevétTim írta:
Szerk.: És van egy helyes megfejtésünkHonnan ismered?

-
- Capitá del Barça
Mért van az hogyha felmegyek a chatre és írok vmit akkor azt írja hogy nincs csatornán, és ha rámegyek a csatornákra akkor nem csinál semmit???
Ördög!
Tudom milyen meséről beszélsz!A neve Hódító hódok, és régebben ment a Nickelodeonon, de már nagyon rég láttam,mert régen a sima UPC-n volt Nick de levették úgy 2003-04 között, most vettünk a UPC-nél új digi csomagot és most megint van Nick de már nem megy a mese.(Huhhh...
)

Ördög!
Tudom milyen meséről beszélsz!A neve Hódító hódok, és régebben ment a Nickelodeonon, de már nagyon rég láttam,mert régen a sima UPC-n volt Nick de levették úgy 2003-04 között, most vettünk a UPC-nél új digi csomagot és most megint van Nick de már nem megy a mese.(Huhhh...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nonononononono....... nononononono
nincs köze a blob fish-ez...
Ez egyértelműen a "csúszú lép"!!!! Láttam az egyik mesefilmben még kiskoromban, amiben a két hülye hód volt
Annyit kell tudni a csúszú lépről, hogy van 1 ujja amin csúszik és amivel felmászik az emberekre és kiszívja az agyukat!!!
Ennyi!
nincs köze a blob fish-ez...
Ez egyértelműen a "csúszú lép"!!!! Láttam az egyik mesefilmben még kiskoromban, amiben a két hülye hód volt

Annyit kell tudni a csúszú lépről, hogy van 1 ujja amin csúszik és amivel felmászik az emberekre és kiszívja az agyukat!!!
Ennyi!

Valójában egy mélytengeri hal,nincs is magyar elnevezése angolul "blob fish" latinul pedig Psychrolutes marcidus a becsületes neve.
Egyébként ITT találtam az egyik ismerős lehet..
Szerk.: És van egy helyes megfejtésünk
Honnan ismered?
Egyébként ITT találtam az egyik ismerős lehet..

Szerk.: És van egy helyes megfejtésünk

Tim: blob fish 
Edit> magyarul, paca hal?:)

Edit> magyarul, paca hal?:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2008.05.29. 22:17:26-kor.
-
- Jugador del Barça
WowTim írta:Leginkább tengeri uborkának látszik..remélem nyertem!![]()
Na,ő nem fog éjjel randalírozni nálam(feltehetőleg)

Majd mint A Massza című filmben, támad az Óriás Tengeri Uborka!

Szerk.: ez a kép nagyon jó:) sztem valami szépia(tintahal), de biztos, h puhatestű...
Leginkább tengeri uborkának látszik..remélem nyertem!
Szerk.:Én erre várok megfejtést:

nem fotoshop,tényleg létezik(nem úgy mint a marsi majom
)

Szerk.:Én erre várok megfejtést:

nem fotoshop,tényleg létezik(nem úgy mint a marsi majom

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2008.05.29. 22:06:53-kor.

-
- Jugador del Barça
Cujot nem láttam/olvastam... Kénytelenek alkalmazkodni, mikor ilyen sebességgel csökkentjük a természetes élőhelyeik számát (erről több oldalt lehetne írni, most nincs kedvem).Tim írta:Te nem olvastad/láttad a Cujot??!Harusz írta: Nincs csúnya állat, csak máshogy szépek![]()
Most a biológus szólt belőlem... elnézéstMint biológusnak,hiszek neked de tegnap nem mertem kockáztatni..Ja és azt ne mondjam hogy panelban lakom a 9.-en! Elég jól alkalmazkodtak a környezethez mondhatom!
Egyébként számos csúnya állatot tudok mondani:pld. a földikutya,aki benne meglátja a szépet az előtt kalapot emelek!
Mutatok én szép (

http://farm3.static.flickr.com/2090/178 ... fe270a.jpg
Ui.: Nem, ez nem egy sz@rdarab
Te nem olvastad/láttad a Cujot??!Harusz írta: Nincs csúnya állat, csak máshogy szépek![]()
Most a biológus szólt belőlem... elnézést

Egyébként számos csúnya állatot tudok mondani:pld. a földikutya,aki benne meglátja a szépet az előtt kalapot emelek!

-
- Jugador del Barça
Nem tudom, mi a bajotok a denevérekkel... Nem ártanak a légynek se (vagyis azoknak igen
) s különben is különleges állatok. Nincs csúnya állat, csak máshogy szépek
Szerk.: Városi legenda, h veszetséget hordoznak... Mo-n (és környékén) a denevérállomány egészséges... a Dél-Amerikaiak (mivel vérrel táplálkoznak) találkoznak inkább ezzel a betegséggel (nálunk ezért a rókák)

Szerk.: Városi legenda, h veszetséget hordoznak... Mo-n (és környékén) a denevérállomány egészséges... a Dél-Amerikaiak (mivel vérrel táplálkoznak) találkoznak inkább ezzel a betegséggel (nálunk ezért a rókák)
Köszi a vigasztalást..
Egyébként attól paráztam hogy megharap,vagy karmol valakit,mert elég sokan hordozzák a veszettséget közülük.
Mondani sem kell hogy szégyenszemre Klári hajtotta ki,én inkább olyan voltam mint Ace Ventura mikor rohangált és ordibált"A hajamat tépik,a hajamat tépik!!"
Pedig kevés állat hozza rám a frászt..például a nagy zöld
sáskák(bár lehet hogy Lombszöcske mindig elfelejtem
) meg van az a veréb nagyságú éjjeli lepke,na ezekkel ki lehet kergetni a világból.
Amúgy csípem a denevéreket,vicces volt amikor ott lógott a fűtéscsövön
U.I:Dani a mai söröket már buktad(amit fizettem volna),a hétfőit is kockáztatod?!

Mondani sem kell hogy szégyenszemre Klári hajtotta ki,én inkább olyan voltam mint Ace Ventura mikor rohangált és ordibált"A hajamat tépik,a hajamat tépik!!"

sáskák(bár lehet hogy Lombszöcske mindig elfelejtem

Amúgy csípem a denevéreket,vicces volt amikor ott lógott a fűtéscsövön

U.I:Dani a mai söröket már buktad(amit fizettem volna),a hétfőit is kockáztatod?!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na ennyi kellett nekem,már mindenhol azokat a dögöket látom

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Bazz, hát ilyenek ezek a denevérek...aljas kis mocskok...barca99 írta:Ez semmi. Vagy 10 éve egy haveromnak a hátára szállt egy denevér, és nem vette észre. Majd hazament (kb 25 méteres szakasz), és amikor felkapcsolta a villanyt, akkor a denevér megíjedt, és elkezdett repülni a házban össze vissza, szintén nehéz volt kikergetni. Nem volt utána paranoiás hónapokig...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Ez semmi. Vagy 10 éve egy haveromnak a hátára szállt egy denevér, és nem vette észre. Majd hazament (kb 25 méteres szakasz), és amikor felkapcsolta a villanyt, akkor a denevér megíjedt, és elkezdett repülni a házban össze vissza, szintén nehéz volt kikergetni. Nem volt utána paranoiás hónapokig... 

-
- Eurobarca Staff
Még szerencse, hogy a kicsinek semmi baja nem lett. Azért a mai is vicces napod voltTim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..
Borzalmas volt elhihetitek. Na és mire sikerült kihajtaniHát nem sokat aludtam az tény. Jó darabig lehúzott redőnnyel alszom az biztos!

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
húúúú ez milyen sz*r lehetett nem lettem volna helyedbenTim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..
Borzalmas volt elhihetitek. Na és mire sikerült kihajtaniHát nem sokat aludtam az tény. Jó darabig lehúzott redőnnyel alszom az biztos!

reméljük nem lesznek rémálmaid és ezentúl mindíg figyelj a denevérekre hát épp támadni készülnek huhaha

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Nemááá...!Tim írta:Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Tegnap rettenetes dolog történt,amíg aludtam berepült a szobába egy denevér. Arra ébredtem hogy a haverja is be akart jönni a résnyire nyitott ablakon,és neki csapódik a párkánynak..Bezártam az ablakot és akkor mint a horror filmekben elrepült a hátam mögött a sötétben a másik..
Borzalmas volt elhihetitek. Na és mire sikerült kihajtani
Hát nem sokat aludtam az tény. Jó darabig lehúzott redőnnyel alszom az biztos!
Borzalmas volt elhihetitek. Na és mire sikerült kihajtani