Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogyne érne, jelengleg a legjobb szélső jobbhátvédmindorokke_barca írta:ez az egyik indok... a masik meg az h nem er 35 millat:)lvesért meggyöződésem hogy azért nem pengetik ki első szóra a35 misit mert utána már minden játékos akiért bejelnetkezünk horror árat fogunk fizetni. A Real meg más csapatok megtehetik, hogy ha kell nekik valaki akkor nincs határ a világ összes pénzét elköltik nyaranta.
ez az egyik indok... a masik meg az h nem er 35 millat:)lvesért meggyöződésem hogy azért nem pengetik ki első szóra a35 misit mert utána már minden játékos akiért bejelnetkezünk horror árat fogunk fizetni. A Real meg más csapatok megtehetik, hogy ha kell nekik valaki akkor nincs határ a világ összes pénzét elköltik nyaranta.
Ez utóbbi mondatoddal TELJHES MÉRTÉKBEN AZONOSULNI TUDOK!ozsimiki írta:Ez az aláírás gyűjtögetés maga a szánalom...ha bekövetkezik a leváltás,szerintetek nagyobb nevek fognak jönni? a nagy ló****,Laporta tavaly is a legjobb embereket szerezte be,idén is hozza akik kellenek...és remélhetőleg ősztől ez ki is fizetődik,nem mint tavaly.
Off: lehet kellene vmi rugdalozó topic![]()
Már a goal.comon is írják ezt a verziót, mármint hogy lehet hogy marad Deco és R10 is. Én most már nem örülnék neki. Amúgy eddig ez az átigazolási szezon nagyon hasonló ahhoz ahogy idén játszottunk. Nyögvenyelős, nagyot akarunk, azán a végén jól pofára esünk. Nekem úgy tűnik, mindenképpen sz*rrul járunk, vagy azért mert nem tudjuk leigazolni akit akarunk, vagy azért mert ha mégis akkor iszonyatosan lehúznak minket. Eb után meg még feljebb mennek majd az árak. Na mindegy azért remélem jó vége lesz.Balinho írta:Akkor biz elválik a sz*r a májtól, avagy kiderül, hogy van-é annyi büszkesége, hogy miután ekkora pofont kapott, hogy nem kell senkinek, újra a futballra koncentrál és a sz*rt is kihajtja magából, vagy szépen véget ér a karrierje...krisz100 írta:sziasztok! lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...
r10-el mi lessz ha nem veszi meg egy csapat sem???
Akkor biz elválik a sz*r a májtól, avagy kiderül, hogy van-é annyi büszkesége, hogy miután ekkora pofont kapott, hogy nem kell senkinek, újra a futballra koncentrál és a sz*rt is kihajtja magából, vagy szépen véget ér a karrierje...krisz100 írta:sziasztok! lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...
jah majd a PEPSI-hez meg a LAys.HEZ:DReplay írta:Esetleg reklámforgatásokra jár?krisz100 írta:sziasztok!
lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...
Esetleg reklámforgatásokra jár?krisz100 írta:sziasztok!
lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...