Barça Igazolások 2008-09
-
- Entrenador del Barça
es ki nem zarja le h a legjobb szelso hatved? szted ronaldo er 90 millat? nincs egyetlen egy jatekos sem aki er ennyi penzt baze 90 millio euro... tudjatok ti mennyi penz az?... a real a chelsea meg hasonlo klubok roppant okos tulajdonosai kepesek kiadni ertuk ennyi penzt... sajat maguknak koszonhetik a hue klubtulajdonosok h ilyen magas arak vannak a mai fociban...
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Hogyne érne, jelengleg a legjobb szélső jobbhátvédmindorokke_barca írta:ez az egyik indok... a masik meg az h nem er 35 millat:)lvesért meggyöződésem hogy azért nem pengetik ki első szóra a35 misit mert utána már minden játékos akiért bejelnetkezünk horror árat fogunk fizetni. A Real meg más csapatok megtehetik, hogy ha kell nekik valaki akkor nincs határ a világ összes pénzét elköltik nyaranta.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
-
- Entrenador del Barça
ez az egyik indok... a masik meg az h nem er 35 millat:)lvesért meggyöződésem hogy azért nem pengetik ki első szóra a35 misit mert utána már minden játékos akiért bejelnetkezünk horror árat fogunk fizetni. A Real meg más csapatok megtehetik, hogy ha kell nekik valaki akkor nincs határ a világ összes pénzét elköltik nyaranta.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hány napja lett vége a La Liga-nak? És még nincs meg az új csapat ez tényleg felháboritó! Nem értem minek kell türelmetlenkedni. Mindenki új igazolásokról akar olvasni ahányszor felnéz erre az oldalra és fel vannak háborodva, hogy ilyen sz.ar a klub vezetés meg olyan sza.r, hogy ma nem jött egy új játékos sem (tisztelet a kivételnek).
más:
Alvesért meggyöződésem hogy azért nem pengetik ki első szóra a35 misit mert utána már minden játékos akiért bejelnetkezünk horror árat fogunk fizetni. A Real meg más csapatok megtehetik, hogy ha kell nekik valaki akkor nincs határ a világ összes pénzét elköltik nyaranta.
más:
Alvesért meggyöződésem hogy azért nem pengetik ki első szóra a35 misit mert utána már minden játékos akiért bejelnetkezünk horror árat fogunk fizetni. A Real meg más csapatok megtehetik, hogy ha kell nekik valaki akkor nincs határ a világ összes pénzét elköltik nyaranta.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sztem maradjon ronaldinho...adni kéne neki még egy esélyt, hátha pont visszatérne, ha el akar menni akk jó formáját kell mutatnia hogy egy normál csapat szerezze meg.
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez utóbbi mondatoddal TELJHES MÉRTÉKBEN AZONOSULNI TUDOK!ozsimiki írta:Ez az aláírás gyűjtögetés maga a szánalom...ha bekövetkezik a leváltás,szerintetek nagyobb nevek fognak jönni? a nagy ló****,Laporta tavaly is a legjobb embereket szerezte be,idén is hozza akik kellenek...és remélhetőleg ősztől ez ki is fizetődik,nem mint tavaly.
Off: lehet kellene vmi rugdalozó topic![]()
Valahogy úgy érzem, kezd nevetségessé válni az egész. Naponta 6-7 oldalt telefirkálnak ebben a topicban a nagy semmiről. Ugyanazokat a frázisokat puffogtatják, ugyanazokat az érveket-ellenérveket olvashatjuk. Meg kellene nyugodni, az EB végéig már úgysem lesz sok említésre méltó esemény.
Laportáról más véleményen vagyunk. Felőlem mehet.

Bafetimbi Gomis-t kellene még az EB elött megszerezni. Ha lehetőséget kap a franciáknál akkor, simán az egyik felfedezettje lehet a kontinenstornának. Akkor majd ő is drágább lesz, mint most. Tök jó játékos szerintem.
Bafetimbi Fan Club
Bafetimbi Fan Club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez az aláírás gyűjtögetés maga a szánalom...ha bekövetkezik a leváltás,szerintetek nagyobb nevek fognak jönni? a nagy ló****,Laporta tavaly is a legjobb embereket szerezte be,idén is hozza akik kellenek...és remélhetőleg ősztől ez ki is fizetődik,nem mint tavaly.
Off: lehet kellene vmi rugdalozó topic

Off: lehet kellene vmi rugdalozó topic

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Barça C
szerintem már elkezdödött az átigazolási stezon és anak ellenére nem is olyan rossz keita és aégi messzelő gyerek laportárra meg jol rá iesztenek és nem lesz mese minöségi játékosokat fognak igazolni ha nem akkor felvesszem a karate ruhám és irány barcelona és egy pörgöt rárugok fekszik borul nem ugat

Szerintem nem fog feljebb menni Silva ára. Tényleg erős a spanyol középpálya vagy a bal támadó posztján. Sajnálom hogy ezt mondom, de Silva ellen fogok szúrkolni ha pályára lép, hogy ne menjen fel az ára. 'Dinho ára meg nem tudom hogy tudna feljebb menni
Sajnos már csak lejebb fog menni has nem adjuk el most.

akk h igazoltuk le a keitát és a piquét
az vicces:D am vagy talpra áll itt vagy megy a manchester citybe vagy sír tovább és mindenek csalódást okoz
R10-nek miért menne fel az ára az EB alatt????
-
- Jugador del Barça
OLvasgatom a hozzászólásokat, és hát szerintem Silva még nem lefutott ügy. Nem bisztos, hogy az EB annyira megemeli az árát, szerencsére a spanyol középpálya most nagyon erős( pl: Fabregas Iniesta Xavi)
Reménykedjünk ,hogy csere lesz és nem kap tól sok lehetőséget aztán EB után elhozzuk 20 millióért. Előbb utóbb a Valenciának is sürgős lesz ha tényleg olyan rosszul áll a klub pénzügyileg.
Ibra-Etoo cserének sok értelme nincs, mindketten kb ugyanolyan idősek és sztem ugyanazon a szinten is vannak játktudásban.
Piquét jó igazolásnak tartom , Keitát már kevésbé de lesz lehetősége bizonyítani. Alves egyre reménytelenebb ha a Sevilla így emeli az árát...
Egyébként R10 és Deco eladásával én megvárnám az EB-t (nekem úgy tűnik a vezetőség is), lehet, hogy nekik is felmegy az áruk ki tudja.
Reménykedjünk ,hogy csere lesz és nem kap tól sok lehetőséget aztán EB után elhozzuk 20 millióért. Előbb utóbb a Valenciának is sürgős lesz ha tényleg olyan rosszul áll a klub pénzügyileg.
Ibra-Etoo cserének sok értelme nincs, mindketten kb ugyanolyan idősek és sztem ugyanazon a szinten is vannak játktudásban.
Piquét jó igazolásnak tartom , Keitát már kevésbé de lesz lehetősége bizonyítani. Alves egyre reménytelenebb ha a Sevilla így emeli az árát...
Egyébként R10 és Deco eladásával én megvárnám az EB-t (nekem úgy tűnik a vezetőség is), lehet, hogy nekik is felmegy az áruk ki tudja.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem attól félek hogy lehúznak minket mert amennyire sóher a vezetés nem lesz nagy pénz elverde elvégre nem a nagy Henryról van szó hanem egy csapatépítésről és arra felesleges költeni!Sokkal inkább attól tartok hogy ha mondjuk eladják Eto'o-t ezek a majmok akkor már nem lesz majd kivel pótolni mert itt a nagyklubbok már kicsapatták a csekk-könyveiket és készek erősíteni!csak a barca fa.szol!

-
- Jugador d'estrella
Már a goal.comon is írják ezt a verziót, mármint hogy lehet hogy marad Deco és R10 is. Én most már nem örülnék neki. Amúgy eddig ez az átigazolási szezon nagyon hasonló ahhoz ahogy idén játszottunk. Nyögvenyelős, nagyot akarunk, azán a végén jól pofára esünk. Nekem úgy tűnik, mindenképpen sz*rrul járunk, vagy azért mert nem tudjuk leigazolni akit akarunk, vagy azért mert ha mégis akkor iszonyatosan lehúznak minket. Eb után meg még feljebb mennek majd az árak. Na mindegy azért remélem jó vége lesz.Balinho írta:Akkor biz elválik a sz*r a májtól, avagy kiderül, hogy van-é annyi büszkesége, hogy miután ekkora pofont kapott, hogy nem kell senkinek, újra a futballra koncentrál és a sz*rt is kihajtja magából, vagy szépen véget ér a karrierje...krisz100 írta:sziasztok! lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...
r10-el mi lessz ha nem veszi meg egy csapat sem???
A helyzet az hogy az idei átigazolási produkciónk eddig egy nagy csőd, és legnagyobb részben a mi hibánk...
- albicelesteX
- A Vadász
Olvasgatom itt a hálón a dolgokat egyenlőre nem úgy alakulnak a dolgai a klubnak ahogy a nagyok beígérték!Nevetséges!!!!Velünk mindenki szórakozik a Barcelona meg elkótyavetyéli első szóra a játékosait!Most eladják mondjuk Zambrottát de nem jön Alves hanem elmegy az Interbe akkor ki lesz a jobb bekk?Casceres vagy ki?Nevetség!

Akkor biz elválik a sz*r a májtól, avagy kiderül, hogy van-é annyi büszkesége, hogy miután ekkora pofont kapott, hogy nem kell senkinek, újra a futballra koncentrál és a sz*rt is kihajtja magából, vagy szépen véget ér a karrierje...krisz100 írta:sziasztok! lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...
- djtrack
- Capitá del Barça
jah majd a PEPSI-hez meg a LAys.HEZ:DReplay írta:Esetleg reklámforgatásokra jár?krisz100 írta:sziasztok!
lehet hogy hülyeség...de nem nagyon tudom...
Esetleg reklámforgatásokra jár?krisz100 írta:sziasztok!
sziasztok!
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
- Andris
- Adminisztrátor
Lionel Messi Fan marhaságaira ne is reagáljatok, minden valószínűséggel kap 1-2 hét ban-t nemsoká.
Ismét mindenkit megkérünk, hogy használjatok szerkeszt gombot, ne írjatok egymás után két hozzászólást!!!! És 2nél több idézet ne szerepeljen sehol!!!
LMF példáját pedig senki se kövesse, és normális stílusban írjatok le mindent, trágár szavakat mellőzve.
Még mindig minden ilyet törlünk egyből!
És ha nem javul a helyzet 1-2 napon belül, akkor lehet hogy szünetelni fog a topic. Szerintem ezt ti sem szeretnétek. Senki sem.
Ismét mindenkit megkérünk, hogy használjatok szerkeszt gombot, ne írjatok egymás után két hozzászólást!!!! És 2nél több idézet ne szerepeljen sehol!!!
LMF példáját pedig senki se kövesse, és normális stílusban írjatok le mindent, trágár szavakat mellőzve.
Még mindig minden ilyet törlünk egyből!
És ha nem javul a helyzet 1-2 napon belül, akkor lehet hogy szünetelni fog a topic. Szerintem ezt ti sem szeretnétek. Senki sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila