Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valós árak?Ugyan már,annak a korszaknak vége,h egy adott spílert a reális árán (vagy legalább a környékén) meg lehessen venni.Szerintem azóta,h a cselszkij beújította abramovicit és a feneketlen zsebet.Olyan borzasztó ngy pénzek kezdtek el hirtelen röpködni, -ráadásul sztem jóval kevesebbet érő playákért- h csak na.Elszabadult a piac,irreális összegeket kérnek már egy olyan csákóért is,aki 2 egyeneset bele tud rúgni a bőrbe...Hát még ,ha esetleg konyít is vmit a futballhoz,pfff...Csak sajna nem minden csapat mögött áll egy ilyen orosz játékos,aki kiköhögi farzsebből a lét.ZS10 írta:Én Dani Alvest a világ legjobb jobbhátvédjének tartom, de 35 millió euró egy védőért elképesztő ár! 35 milliót egy világklasszis támadóért esetleg... Anno Ronnie-t vettük meg kb. ennyiért a PSG-től, na de Ő mégis csak egy támadó volt aki meccseket döntött el. Én Dani Alvest nagyon szeretem, de a valós árának 20 körül kellene mozognia.
Szerintem...
Most is ez volt a baj!Nem tudott senki sem gólt lőni több meccsen keresztül!Ráadásul nem értek egyet azzal,hogy Huntelaar nem penge!Aki ennyi gólt lő,az nem lőheti az öszeset kipattanó labákból meg üres kapura!Tipikusan ő az a játékos,aki a rangadókon,az egygólos meccseinken meg tudná lőni azt a gólt ami kellene a győzelemhez és ha egy helyzete van,akkor azt belövi 90%-ban!Támogatom a leigazolását!mindorokke_barca írta:nah ertitek mar miert nem kell ide huntelaar?Huntelaar jó csatár, de ő a következő Van Nistelrooy, és mi Eto'o szerű, kaliberű csatárt keresünk, nem olyat, aki áll a 16-oson belül és várja a labdát. Sok gólt rúg a holland bajnokságban, az igaz, de énszerintem a barcába, legalábbis a kezdőbe pengésebb játékosok kellenek. őmiatta se raknám padra Henryt....
Ezen én is gondolkoztam. Szerintem jó lenne 3. számú vkp-snak.tenkl írta:Marc Crossas-al mi lesz? Jön vissza, vagy még marad a Lyonban? Mert cserének ő is jó lenne szvsz.
szerintem is, a legjobb Ez lenne: Eto'o,Bojan,Henry,Messi,Güiza,GiovaniCFirpo3 írta:Szerintem Henry jó lenne a kezdőbe még 1-2 évig és aztán Bojan alapkezdő. Addig is kéne egy Güiza tipusú csere csatár.
nah ertitek mar miert nem kell ide huntelaar?Huntelaar jó csatár, de ő a következő Van Nistelrooy, és mi Eto'o szerű, kaliberű csatárt keresünk, nem olyat, aki áll a 16-oson belül és várja a labdát. Sok gólt rúg a holland bajnokságban, az igaz, de énszerintem a barcába, legalábbis a kezdőbe pengésebb játékosok kellenek. őmiatta se raknám padra Henryt....
Biztos sok merkozesen lattad jatszani...mindorokke_barca írta:csak azert h ne a madride legyen? minek nekunk huntelaar? krkic cipojet nem adnam neki oda h megpucolja...
Ezt nem hinném,tény,hogy túl van pályája csúcsán,de aranyladbás és szinte mindent megnyert klub és világ szinten egyaránt.Neki köszönhető a Barca újboli felemelkedése.Karashu írta:Eto'o ér annyit, de Ronaldinho nem!
2 év múlva Ronaldihno egy nagy senki lesz, már nem fogják tudni a nevét sehol se!
Ha ez van, akkor a drága Barelona vezetőség miért vár el Eto'o, Ronaldinho játékosaiért 30milla +-t? ők érnek annyit?takivini írta:Szerintem nincs olyan focista aki 35 milkát ér....DaNNy írta:Hogyne érne, jelengleg a legjobb szélső jobbhátvéd
Ki beszél itt 90milkáról? 35ről volt szó és annyit megér hidd el. Ronaldo meg magasrol le van s.arva az árával együtt..mindorokke_barca írta:es ki nem zarja le h a legjobb szelso hatved? szted ronaldo er 90 millat? nincs egyetlen egy jatekos sem aki er ennyi penzt baze 90 millio euro... tudjatok ti mennyi penz az?... a real a chelsea meg hasonlo klubok roppant okos tulajdonosai kepesek kiadni ertuk ennyi penzt... sajat maguknak koszonhetik a hue klubtulajdonosok h ilyen magas arak vannak a mai fociban...
Hát, ha ahhoz hasonlítjuk, hogy Pepe 30 milla volt, akkor Alves kb.45-t érne, de ha Abidalhoz viszonyítjuk aki tizen??? milláért jött, akkor alves sem ér 20-nál többet.takivini írta:Szerintem nincs olyan focista aki 35 milkát ér....DaNNy írta:Hogyne érne, jelengleg a legjobb szélső jobbhátvéd