Huntelaar nem rossz játékos, de sztem se a Barcába való. Szerintem Benzema is jó választás lenne, mivel nagyon fiatal, és csak fejlődni fog pedig már most is gólkirály lett (ha jól tudom), nem feltétlenül kész játékosokat kell
venni mindig. . . ha megnézzük, Eto'o is csak egy jó csatár volt, mikor idejött, és világklasszis lett itt. Eleve érdemes azt is nézni, hogy mennyire motivált, és mennyire fegyelmezett az adott játékos.
Pl. utóbbiért nem biztos, hogy támogatnám Ibrahimovic érkezését, aki elég pengés ugyan, de nagy az arca. Mondjuk nem lenne rosszabb választás, mint tavaly Henry.
Irányító posztra pedig sztem Lucho Gonzalez egész jó lenne, mert a Portóból nem nehéz átállni a Barca játékára.
A Hleb iránti érdeklődést abszolút nem értem, ő szerintem olyan stílusú, mint Gera, csak sokkal jobb.
Igazából annyira nem értek hozzá, mint drukker, de szerintem ilyen Fifa válogatott csapatot felesleges összeállítani, mert akkor ott fogunk tartani, mint a madrid anno (vagy ahol a Barcelona most), inkább sok alázatos, a címerért küzdő játékos kell, akik homogén egységet alkotnak, és 2-3 fineszes, pengés játékos kell a kezdőbe. Ebből az egyik Messi-adott.
És Bojanban is sokat látok.