Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jó ötlet. Nekem tetszik.messi1994 írta:___________________________V.Valdes___________________________
___D.Alves___________Puyol______________Milito/Pique______Abidal__
____________________Keita_____________Y.Toure__________________
______Messi___________________Hleb/Xavi______________Iniesta____
_______________________Eto'o(?)/Henry_________________________
Cserepad:Krkics,Giovani,Milito/Pique,Hleb/Xavi,Eto'o(?)/Henry,Sylvinho,Arsavin(Zenit)
Szerintem ez nagyon jó felállás lenne csak én is inkább bal szélre raknám hleb-et amúgy meg nem rossz szerintem a két védekező középpályással való felálláskhtomka írta:messi1994 írta:___________________________V.Valdes___________________________
Cserepad:Krkics,Giovani,Milito/Pique,Hleb/Xavi,Eto'o(?)/Henry,Sylvinho,Arsavin(Zenit)
Két védekező középpályás? Capello már elkelt.
messi1994 írta:___________________________V.Valdes___________________________
Hát sztm, ha nem sikerül megszereznünk Silvát, de Hleb jön, akkor ő lesz a bal oldalon, és Ini/Xavi lehet a középső kp-s, persze ezt a 3 embert bármilyen módon lehet játszatni... Hlab sztm jobban érzi magát vmelyik szélen, mint középen, Ini meg fordítva.messi1994 írta:___________________________V.Valdes___________________________
Bocsánatodat kérem, tényleg igazad van. A Partium valóban nem Erdély része történelmileg, Bethlen Gábor erdélyi fejedelemsége idején csatolták a Fejedelemséghez. A 1621. december 31-én aláírt nickolsburgi béke, majd az azt megerősítő 1625-ös zsitvatoroki béke által lett az Erdélyi Fejedelemséghez csatolva. Majd Bethlen 1629-ben bekövetkező halála után is a Fejedelemség része maradt. Köszönöm a kioktatást.mindorokke_barca írta:hahhh.. hat ha teged befolyasol a szovegertelmezesben az h nem irok pontokat vesszoket.. az nem az en bajom...a billentyuzettol nem fugg h milyen nyelven irok...mert barmilyen nyelvet ra lehet telepiteni... max a billentyuzet nem mutatja... rendszeresen 3 nyelven szoktam irni.. de mindennapos tarsalgasban nem hasznalok ekezeteket semmilyen nyelven... az itteniek megertik az ekezet nelkuli irast.. sot mindenki igy ir.. mert gyorsabb egyszerubb... ne mondd h akkor mi okosabbak vagyunk... ha nem tetszik ahogyan irok... nem muszaj olvasnod... egyszeru a keplet...
u.i: Nagyvárad Párciumhoz tartozik:bocs de ki kellett javitanom teged... ha mar igy te is belemkotottel...A Partium (kiejtése a magyarországi latinságban: párcium) a mai Románia legnyugatibb részén található történelmi, földrajzi terület. Az elnevezés a középkori latin dominus partium regni Hungariae azaz „Magyarország részeinek ura” kifejezésből származik, és arra a néhány kelet-magyarországi vármegyére utal, amelyek Magyarország három részre szakadása után az erdélyi fejedelem uralma alá kerültek. A Partiumot olykor magyarosan „Részek” néven is említik.
A Partium nem a történelmi Erdély része, attól különálló terület, amely közigazgatásilag hol Erdélyhez, hol Magyarországhoz, hol a Habsburg Birodalomhoz tartozott. A mai román felfogás szerint ugyanakkor a Partium területét is a tágabb értelemben vett Erdély (románul Transilvania) részének tekintik.
Azt hiszem Chivu-t, a Barca és a Madrid szurkolók sem látnák szíveseneM82 írta:Chivu 20m €uro-ért már megszerezhető lenne (állítja ügynöke)...
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=718304
bocs de ki kellett javitanom teged... ha mar igy te is belemkotottel...A Partium (kiejtése a magyarországi latinságban: párcium) a mai Románia legnyugatibb részén található történelmi, földrajzi terület. Az elnevezés a középkori latin dominus partium regni Hungariae azaz „Magyarország részeinek ura” kifejezésből származik, és arra a néhány kelet-magyarországi vármegyére utal, amelyek Magyarország három részre szakadása után az erdélyi fejedelem uralma alá kerültek. A Partiumot olykor magyarosan „Részek” néven is említik.
A Partium nem a történelmi Erdély része, attól különálló terület, amely közigazgatásilag hol Erdélyhez, hol Magyarországhoz, hol a Habsburg Birodalomhoz tartozott. A mai román felfogás szerint ugyanakkor a Partium területét is a tágabb értelemben vett Erdély (románul Transilvania) részének tekintik.
Ááá, sztm sansztalan, h váltás legyen. Azt csak a kezdeti lendületben mondták, de belátták, h nincs igazán sok jó kapus a piacon, és azokat védik is rendesen a csapatok.fUtBoLiStA írta:Most mindenki csatárokról beszél, én viszont a kapus posztról érdeklődnék, szal volt egy idő mikor arról lehetett hallani, hogyha Valdesért megfelelő ajánlat érkezik akkor elengedik.a klubb nem ragaszkodik körmeszakattáig érte. Tehát van célpont Valdes helyére avagy Guardiola elsőszámú kapusként számít rá?
Látom Erdélyből írsz, Nagyváradról. Köszöntünk Téged! Örülünk, hogy itt vagy.mindorokke_barca írta:hat inkabb ien leragott csontokrol beszeljunk mint ien Vonlanthen felekrol meg modricsokrol... mutkor is a hajamat teptem abban a ket hetben mig rola folyt a topic... nem andre baratunk vagta be ot is? aztan 1 embert magamelle allitott utana jott a lavina a videokkal nyaladzasokkal... bizom benne h mivel ez a vonhalen meg modricsot is alulteljesiti nem lesz hasonlo tortenet mint par honapja...
Őket már jól kiveséztük, nekem már kicsit unalmas is!zeus021 írta:egyáltalán nem kéne sztem sem ilyen Vonlanthenekkel foglalkozni, inkább vmi komolyabb emberre gondolok pl: Huntelaar, Benzema és akár Ibrahimovic, persze csak akkor ha Eto'o távozik ami remélem nem következik be, mivel idén sem volt gyenge a meccs/gól átlaga
http://www.youtube.com/watch?v=gs1jCiCO_nMzeus021 írta:Én már láttam többször is Vonlanthen-t játsszani nem azt mondom, hogy rossz játékos, de azért nem barca szintű szerintem
ezzel csak tudod mi a gond? h 22 eves? ami alapjaban veve nem sok, de ha azt nezzuk h van egy meg 20 eves messink egy 17! eves bojanunk ... hat nem tudom... nem a poszt miatt mondtam messit... nehogy ramformedjenetek tom baze h nem csatar... meg ertem en h vannak keson ero tipusu jatekosok... DE! vegyuk a tenyeket 79 meccs alatt rugott 14 golt!?!?! teh... ez baromi keves... es meg azt se vettem figylembe h milyen csapatban jatszott... milyen orszagban .. vagyis milyen szinvonalu ellenfelek ellen... young boys, brescia, breda salzbourg?!?! remelem viccnek szantadAndré T.....
Mondjuk fordítva jobban nézne ki 10 meccsen/50 gól.visca el barca írta:André!
és ezeke a meccs/gól mutatók amiket betettél ide jók? vagy mi?
50 meccsen lőtt kb 10 gólt?