Offtopic #2
-
- Entrenador del Barça
Hát ez a lejtő?! De mintha egy gleccser zúdította volna le az egész országot a magas hegyeinkről. De ezért én a mindenkori vezetéseket teszem felelőssé, mert nálunk minnél gazdagabb valaki, annál mohóbb, és az alkamankénti ritka kivételeket pedig elevenen felzabálták, ellehetetlenítették a kapzsi rablók, élősködők.
Nem kell azért hozzám fohászkodni bocsánatkérésért is Szandi! Mi ügyben jártál egyébként kicsiny városkámban? Meccselni kellett valahol?
Nem kell azért hozzám fohászkodni bocsánatkérésért is Szandi! Mi ügyben jártál egyébként kicsiny városkámban? Meccselni kellett valahol?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Ennek fényében még fájdalmasabb hogy hová tudták "leküzdeni" magukat a magyar csapatok..Azt nem is mondom hogy délelőtt volt egy műsor az Ajax-ról,utánpótlás,fociakadémia,csapatépítés,stb. Iszonyatos a lemaradás.VIII.Henrik írta:Magyarország utolsó európai kupadöntős csapata,

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát sajnos tényleg elég értelmetlen lett az a topic, régebben én is írogattam oda, de rájöttem én, hogy nem érdemes, mert semmi értelme. Értelmetlen posztok, rendszeresen belinkelik ugyanazt vagy 6szor, stb. A hozzá nemértés magasiskolája az, ami ott folyik, uhogy most már nem is nagyon nézek be oda.
Szomorú, hogy itt tartunk/tartanak...
Az a baj ezzel, hogy úgymond kisajátították maguknak a baromságaikkal azt a topicot és azok, aki normálisak nem tudnak érdemben hozzászólni, mert elnyomásba kerülnek.
Szomorú, hogy itt tartunk/tartanak...
Az a baj ezzel, hogy úgymond kisajátították maguknak a baromságaikkal azt a topicot és azok, aki normálisak nem tudnak érdemben hozzászólni, mert elnyomásba kerülnek.
Úristen nem is néztem a lakhelyed. Öh, bocsi.
Ma voltam ott.
Ma voltam ott.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Entrenador del Barça
A mondatra valóban nem reagáltam. De így van!
Remélem nemsokára a mi mezünkre is az UNICEF logója tapad. Ám valószínűbb, hogy inkább a támogatottak oldaláról leszünk érintve az UNICEF-fel a többi magyar klubbhoz hasonlóan. 

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A mi családunkban a gombfoci őrület annyira jelen volt, hogy gyakorlatilag a gombfoci volt gyermekkoromban a JÁTÉK. Egyedül, vagy a barátokkal számtalan bajnokságot nyomtunk le, felejthetetlen élmény volt. És hogy mekkora rajongója vagyok ennek a szenzációs játéknak? Legyen elég annyi, hogy a kb 50 db, saját készítésű csapatom ma is megvan, csakúgy mint az a szabályos versenypálya, amit a 90'es évek közepén vásároltunk akkor jelentősnek mondható 12000ft-ért(!) a gombfoci szaküzletben...Hozzá természetesen vaskapuk is tartoznak fehér hálóval...Óriási játék( és sport) szerintem.Bányász írta: Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Nem zárjuk be, mert így legalább ott összegyűlik a szemét nagyrésze. Ha bezárnánk akkor a többi topik lenne tele egyenként.Varga Tamás írta:Lehet, hogy az ellenség betette a kezét a honlapra.![]()
Fájdalmas, ami ott megy. Tele sületlenséggel, helyesírási hibával, hozzá nem értéssel.
Lehet, hogy pár napra be kellene zárni a topic-ot. Ennek semmi értelme. Vitára, beszélgetésre teljességgel alkalmatlan a topic, értelmes hsz-at szinte nem is találni. A hsz-ek 95%-a szemétdombra való. Sajnos, itt nincs lomtár. A modik meg így is elég elfoglaltak. Őszintén együttérzek Velük, sajnálom Őket. Én már pár embertől elköszöntem volna.
VIII.Henrik írta:Főnökasszony, Főnökasszony!Trutyi? Magyarország utolsó európai kupadöntős csapata, akik megverték örök ellenfelünket saját otthonában nem akármilyen góllal. Nyugodjék békében szegény Májer Lajos !
Egyébként szeretett Klubbunk alapítója is svájcból, Baselből hozta a színeket.
Hát én konkrétan csak erre a dologra gondoltam, semmi másra. Persze lehet, h rosszul fogalmaztam, nem tudom.
De ezen kívül sem nagyon tudok dolgokat róluk, csak azt mondom, h szép a pályájuk meg az egész stadion meg úgy az egész. De ez a mondat valahogy nekem szúrta a szemem ott.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, hogy az ellenség betette a kezét a honlapra.
Fájdalmas, ami ott megy. Tele sületlenséggel, helyesírási hibával, hozzá nem értéssel.
Lehet, hogy pár napra be kellene zárni a topic-ot. Ennek semmi értelme. Vitára, beszélgetésre teljességgel alkalmatlan a topic, értelmes hsz-at szinte nem is találni. A hsz-ek 95%-a szemétdombra való. Sajnos, itt nincs lomtár. A modik meg így is elég elfoglaltak. Őszintén együttérzek Velük, sajnálom Őket. Én már pár embertől elköszöntem volna.

-
- Entrenador del Barça
Főnökasszony, Főnökasszony!
Trutyi? Magyarország utolsó európai kupadöntős csapata, akik megverték örök ellenfelünket saját otthonában nem akármilyen góllal. Nyugodjék békében szegény Májer Lajos !

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.06.01. 20:40:00-kor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
+aki rájukszól,h nem egy fifa játék ez,arra vérig sértődnekTim írta:khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
Igen ez olyan sírva-vigadós topic lett,nehéz eldönteni hogy sírjak vagy nevessek. Lehet be is kellene zárni egy kis időre,míg csillapodnak a kedélyek.
Nem értik hogy játékosokat kicsit nehezebb igazolni mint a fifa 08-ban(vagy más játékban),és persze hibáztatnak mindekit..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ha megnézitek, akkor azt látjátok, hogy 3-4 ember irogat 1 mondatos hsz-eket.Varga Tamás írta:Ez így van. Én is éppen erről értekeztem a fórummal kapcsolatos topic-ban. Kezd tele lenni a hócipőm velük.khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam

Nekem viszont az a legszomorúbb, hogy ugy beszélnek, mintha nem is olvasnák a hireket a föoldalon. Maximum a címekig jutnak.

khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
Igen ez olyan sírva-vigadós topic lett,nehéz eldönteni hogy sírjak vagy nevessek. Lehet be is kellene zárni egy kis időre,míg csillapodnak a kedélyek.
Nem értik hogy játékosokat kicsit nehezebb igazolni mint a fifa 08-ban(vagy más játékban),és persze hibáztatnak mindekit..

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez így van. Én is éppen erről értekeztem a fórummal kapcsolatos topic-ban. Kezd tele lenni a hócipőm velük.khtomka írta:A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam

A Barca igazolások topicot megszállta 5-6 , 12 éves szakértő. Először azt hittem a humor topicra kattintottam
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
hát én nem mondanám hogy űztem, de volt rendes gombfoci pályámBányász írta:Lomatalanítottam a szobámat mert már nagyon itt volt az ideje.
És nagy meglepetésemre egy cipősdobozban megtaláltam a gombfocicsapataimat.
Már el is felejtettem őket,de most asszem újra felfedezem a gombfoci csodáját és összehozok a haverokkal valami kis "bajnokságot".
Egyébként igazi gyöngyszemeket találtam,mert van nagyon sok bátyámtól örökölt csapatom,mint pl Nyilasi féle Fradi,Törőcsik féle Dózsa.De megvan a Hansen,Barnes fémjelezte Liverpool és még egyéb csapatok is.
Én is vásároltam párat még amikor kicsi voltam mint pl Nb1 válogatott(Nicsenkoval) vagy a 96-os Eb válogatotja ebben a felállásben:
Köpke-Ivanov,Sammer,Desailly,Ziege-SuchopárekMcMannaman,Nedved,Poborsky-Suker,Stoichkov.
És,h a honlaphoz is legyen némi közöm le tudok játszani egy El Clasicot is az alábbi csapatokkal:
Barca:Zubizaretta,Ferrer,Koeman,Bakero,Carlos,Salinas,Guardiola,
Nando,Laudrup,Eusebio,Stoichkov
Real:Buyo,Sanchis,Sanches,Munoz,Milla,Gonzales,Esnaider,Redondo,
Laudrup,Zamorano,Raul
Laudrup egy félidőt itt egyet meg ott játszik![]()
Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?

Már hűtöm..esetleg fröccs helyett ihatjuk kólával is ha gondolodOrdog írta: Addig állítsd be a bort 14-16 fokosra:D
(Aztán semmi fröccs belőle:DD)

Főnökasszony a szlogen bizony koppintás,de a színek nincsenek levédve
fene tudja a világon hány olyan csapat van akinek a színe(gránát)vörös-kék.

Mekkora egy koppintós trutyi már a Székesfehárvár ( pályájuk jó)....Ilyen van kiírva az ajtójukra:
Vidi
Több, mint egy klub.
Meg a színek is hajaznak..hátnemtom-
Vidi
Több, mint egy klub.
Meg a színek is hajaznak..hátnemtom-
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát ez nagyszerű hír Tim! Csütörtökön van az ucsó, ahol is 30 fokos melegben kell majd öltönyben császkálnom fel s alá Budapest utcáin... Jó lesz...
Köszönöm Tim a nagyszerű lehetőséget:DD
Addig állítsd be a bort 14-16 fokosra:D

Köszönöm Tim a nagyszerű lehetőséget:DD
Addig állítsd be a bort 14-16 fokosra:D

Most értem haza a borfesztiválról,ahol gesztenye fák alatt ücsörögve latin jazzt hallgattam,angolna pörköltet ettem túrós csuszával,és hozzá kiváló badacsonyi borokat ittam..
Azt is mondhatnám tökéletes délután volt.
Ördög! Vettem egy palackkal egy múzeális kéknyelűből,ha sikerrel veszed a vizsgáid együtt megisszuk(esetleg megkínálunk mást is.
)

Ördög! Vettem egy palackkal egy múzeális kéknyelűből,ha sikerrel veszed a vizsgáid együtt megisszuk(esetleg megkínálunk mást is.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon jó ötletnek tartom a Magyar Vágtát, az első után már tapasztalatokkal a zsebben lehet egyre színvonalasabb, élvezetesebb, szórakoztatóbb folytatást rendezni.
Nagyn tetszett a Celeb-futam, szegény Hajasnál elszakadt a cérna, de én a helyében örülnék, hogy egy ekkora bukást komolyabb baj nélkül megúszott, elég csúnyán kifordult magából
Meg lehet érteni, de azért az a mutogatás..., ejnye-ejnye 
Sajnos Nyíregyháza nyert...
Nagyn tetszett a Celeb-futam, szegény Hajasnál elszakadt a cérna, de én a helyében örülnék, hogy egy ekkora bukást komolyabb baj nélkül megúszott, elég csúnyán kifordult magából

Sajnos Nyíregyháza nyert...

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hogyne tudnánk...U. i.: Azt tudjátok-e, hogy Magyarország gombfoci-nagyhatalom
és az aktuális világbajnok is magyar???

Most nemrég írtak is róluk az Nb1.hu-n.Meg egyszer nem is olyan rég voltak a Fábry Showban is.
Csak ámultam miket tudnak a srácok...
Egyébként ha jól tudom magyar találmány a gombfoci,szóval az a minimum,h mi legyünk benne a legjobbak.

Örülök,h egyesekben nosztalgikus érzéseket sikerült kiváltanom a gombfocival.
Azoknak akik érdeklődnek felőle itt egy klasszikus film még a hőskorból a szövetség megalakulásáról meg a szabályokról(ilyen filmmúzeum feelingű):
http://www.youtube.com/watch?v=ToJw757jsco

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Igen Kedves Bányász Koma!!!
Úgy látszik, hogy manapság mélyművelésű tárnában dolgozol,
mert ha a gombfocistáidat ilyen nehezen találtad meg, akkor csak
nem dolgozhatsz külszíni fejtésen...!
Szavaid egyébként felettébb megindítóak voltak a számomra, mert
mi is anno Ipolyszögön grandiózus csatákat vívtunk az ebéd után
az ebédlőasztalon!!!
Az apai ági unokatestvéreimmel és a bátyámmal sokszor vérre
menő, sértődésig hatoló meccseink is voltak, melyek után sokszor
napokig nem is szóltunk egymáshoz!!!
Aztán Balassagyarmatra beköltözve már nem volt olyan kiváló
asztalunk, ezért műbőrből csináltunk gombfocipályát rendes
vonalkázással, csak az már eléggé megfogta érdessége okán a
játékosainkat, de ettől a harc hevessége változatlan volt!!
Szinte mindig Fradi-Dózsát játszottunk, ugye Törő kontra Nyíl,
meg néha játszottunk világbajnokságokat is!!!
Meg néha átjöttek a szomszédaink gyerekei is, aztán akkor igazi
"ereszd el a hajamat!" vette kezdetét!!!
Istenem, hol van ez már a számítógép, az internet, a rengeteg
silány televíziós gyerekműsor idején...
Nagyon hiányzik...
Fűzi ide a Te Krojf komád.
U. i.: Azt tudjátok-e, hogy Magyarország gombfoci-nagyhatalom
Úgy látszik, hogy manapság mélyművelésű tárnában dolgozol,
mert ha a gombfocistáidat ilyen nehezen találtad meg, akkor csak
nem dolgozhatsz külszíni fejtésen...!
Szavaid egyébként felettébb megindítóak voltak a számomra, mert
mi is anno Ipolyszögön grandiózus csatákat vívtunk az ebéd után
az ebédlőasztalon!!!
Az apai ági unokatestvéreimmel és a bátyámmal sokszor vérre
menő, sértődésig hatoló meccseink is voltak, melyek után sokszor
napokig nem is szóltunk egymáshoz!!!
Aztán Balassagyarmatra beköltözve már nem volt olyan kiváló
asztalunk, ezért műbőrből csináltunk gombfocipályát rendes
vonalkázással, csak az már eléggé megfogta érdessége okán a
játékosainkat, de ettől a harc hevessége változatlan volt!!
Szinte mindig Fradi-Dózsát játszottunk, ugye Törő kontra Nyíl,
meg néha játszottunk világbajnokságokat is!!!
Meg néha átjöttek a szomszédaink gyerekei is, aztán akkor igazi
"ereszd el a hajamat!" vette kezdetét!!!
Istenem, hol van ez már a számítógép, az internet, a rengeteg
silány televíziós gyerekműsor idején...
Nagyon hiányzik...
Fűzi ide a Te Krojf komád.
U. i.: Azt tudjátok-e, hogy Magyarország gombfoci-nagyhatalom
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is Nyíregyházáról tudok Sevcsenkóval kapcsolatban.
Osztály kir. pedig elképesztően jó volt. Rohadtul fognak hiányozni...
Osztály kir. pedig elképesztően jó volt. Rohadtul fognak hiányozni...

in to exile
Bányász írta:Lomatalanítottam a szobámat mert már nagyon itt volt az ideje.
És nagy meglepetésemre egy cipősdobozban megtaláltam a gombfocicsapataimat.
Már el is felejtettem őket,de most asszem újra felfedezem a gombfoci csodáját és összehozok a haverokkal valami kis "bajnokságot".
Egyébként igazi gyöngyszemeket találtam,mert van nagyon sok bátyámtól örökölt csapatom,mint pl Nyilasi féle Fradi,Törőcsik féle Dózsa.De megvan a Hansen,Barnes fémjelezte Liverpool és még egyéb csapatok is.
Én is vásároltam párat még amikor kicsi voltam mint pl Nb1 válogatott(Nicsenkoval) vagy a 96-os Eb válogatotja ebben a felállásben:
Köpke-Ivanov,Sammer,Desailly,Ziege-SuchopárekMcMannaman,Nedved,Poborsky-Suker,Stoichkov.
És,h a honlaphoz is legyen némi közöm le tudok játszani egy El Clasicot is az alábbi csapatokkal:
Barca:Zubizaretta,Ferrer,Koeman,Bakero,Carlos,Salinas,Guardiola,
Nando,Laudrup,Eusebio,Stoichkov
Real:Buyo,Sanchis,Sanches,Munoz,Milla,Gonzales,Esnaider,Redondo,
Laudrup,Zamorano,Raul
Laudrup egy félidőt itt egyet meg ott játszik![]()
Van rajtam kívül valaki aki gyerekkorában művelte a "sportot"?
Ez jóóóó...
nekem is voltak csapataim, de mára csak egy maradt meg, a '94-es Samp

Zenga; Ferri, Sacchetti. Vierchowod; Jugovic, Mihajlovic, Serena, Evani; Gullit, Sala, LOMBARDO