Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
a szokásos semmi.henry&eto írta:a marca.com on mit irnak cacéresről?????????
Nem lehet semmit tudni az ügyröl...annyi biztos hogy a sevilla több ajánlatot is kapott érte, de del nido tetszését nem nyerte el egyik sem...Annyi biztos ha sokáig várunk akkor valaki elviheti elölünk Pl: inter, mencseszter, ilyesmi, ahol nem szorongatják annyira a pénztárcát...henry&eto írta:DAniel Alvesről lehet már végre hallani valamit mer már naon türelmetlen vaok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Csak benzema ha érkezne akkor etoo helyére jönne tehát kezdö! GÜiza meg gudy helyére amolyan 1-2. cserének...mert van bojanunk-dos santosunk is...KakáACM22 írta:Szerintem Benzema helyett Güiza sokkal jobb igazolás lenne. Csak 15 millió a kivásárlási ára, 27 gólt rúgott a bajnokságba, ráadásul mindet akciógólból.
Szivemböl szoltál sok dologban!!! 1: Ha etoo elmegy, jelenleg nem tudjuk jobb játékossal potolni, csak fiatal nagy tehetségnek titulált játékosokkal( horror áron Pl: benzema) vagy veszünk vele egy szinten és árban és korban is hasonlo emberkét Pl: drogba...(szerintem nem a csatárkérdés a legnagyobb problémánk) 2: Daniel alves VS 35millio!Nagyon jo focista a srác, nekem még is az a kérdésem hogy menyivel fog hozzátenni többet a játékhoz ennyi pénzért mint Zambi aki 8,5!!! Biztos hogy ez az a poszt ahova idén ennyi pénzt kell áldozni? Azért Alves nem egy roberto carlos...( jo focistának tartom de nem tudom hogy vissza fogja-e hozni ezt a befeketetést) 3: a középpálya: na ezzel voltak gondok idén leginkább!!! Ide kéne jövöre igazoljunk nagy klasszist Pl: Kaka, fabregas, stb...Hleb semmivel sem jobb játékos mint ini/xavi, nagyjábol egy szint, elpasszolgat nem sérülékeny, de a lényeg hogy nem golerös! fölösleges igazolás!!! Keita jo hogy jött, igaz drágább volt mint toure de legalább a vkp poszt pár évig meg van oldva! A LEGNAGYOBB problémát még nem oldottuk meg: egy irányito középpályást venni aki golerös is egyben(16oson kivülröl is...) Elég szükös a lista ami egyben azt jelenti hogy mélyen a zsebbe kéne nyulni!!! Ezért teszem fel mégegyszer a kérdést biztos hogy a jobb hátvéd posztra kell igazoljunk 35 milllioért?grecki írta:starmike1 írta:Hello!
Én már elég régóta olvasom a honlapot, és a fórumot is. Eddig nem éreztem szükségességét, hogy hozzászóljak, de úgy érzem, most megérett a helyzet. Bár, ez nem boldogít, mert nem mennek igazán jól a dolgok a csapat háza táján.
Guardiola kinevezésével azt hittem, hogy nagyon gyorsan kitisztul a kép. nem tudom kinek a hibájából, de végül nem így lett.
Sokakkal egyetemben, nekem sem tetszik, hogy Zambrottát aprópénzért eladták, ennél sokkal jobb játékosnak tartom. De ez talán egy jel lehet Alves leigazolására. Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy ő is jó játékos, de kérdés, hogy 22 millióval jobb-e??? Ill. azt lássa be mindenki, hogy a meccseket nem egy jobbhátvád dönti el, legyen bármennyire is jó.
És megérkeztünk az egyik legfelkepottabb témához: Eto'o. Valószínűleg nem lehet annyiért eladni, hogy megérje. Mert ha az érte kapott pénzt egy az egyben egy másik játékosra (mondjuk Benzema) fordítják, gyakorlatilag az történik, hogy az egyik legjobban teljesítő játékost kicseréljük egy a Barca számára ismeretlenre. Kissé kockázatos. Csatárposzton nem változtatnék!
Sokkal angyobb probléma a középpálya. Mindenki arról beszél, hogy Deco és Ronnie távozik. Ha jól emlékszem, ez a legutóbbi átigazolási szezonban is így volt és végül nem lett semmi az egészből. És ha maradnak, ki vagy kik fognak a kispadra ülni? A régiek vagy az újak? Ronniet azért kár lenne temetni, Decot pedig annak ellenére nagyon fontos játékosnak tartom, hogy igazán soha nem volt szimpatikus.
És ha elmennek? Nem hiszem, hogy Keita olyan szintű játékos, aki pótolni tudná őket.
Gyakorlatilag középpályán nem marad olyan ember, aki gólképes. Mert Xavitól azért ne várjuk el, hogy minden évben 8-10 gólt fog lőni...
A védelem jobb széléről már ejtettem szót, középre érkezett Pique, én sokkal többet nem áldoznék a dologra.
Összefoglalva: a középpálya megerősítésén fog eldőlni a szezon, és ebből a szempontból pl. Hleb érkezése nagyjából felesleges lenne. Szerintem semmivel sem jobb a Xavi-Iniesta duonál, csak egy újabb töltelék.
Akkor ki a megoldás? Fogalmam sincs....
és ki fog neki fizetni évi 17 misit, hogy legalább egy év alatt visszakeresse azt a pénzt? szvsz inkább marad fél évet és játszik picit meg sérült lesz és akkor elviszik...bár ha nekiáll játszani maradhat isakahard írta:Semmiképpen nem fog maradni, mert ha még nem is kellene senkinek akkor is megvan az a lehetősége hogy kivásárolja saját magát vmi 17m ercsiért. Ezután már többen fogadnák tárt karokkal. szal ez ennyi
Mindenki láthatta, Henry csak szenvedett a baloldalon, Silva megszerzése viszont egyre nehezebb sajnos.Titinho írta:Köszönöm.gekkodan írta:Titinho!
Én pótlom a Guardiola-Henry pletykát, El Mundo Deportivo:Én is hasonlóan értelmeztem, de nem mertem leírni és voltak eltérő dolgok. Így már én is értem, hogy te is leírtad.
Silvát viszont mindenképpen megszerezném, remélem ez tényleg csak pletyka az El Mundo részéről.
Köszönöm.gekkodan írta:Titinho!
Én pótlom a Guardiola-Henry pletykát, El Mundo Deportivo:
Üdv a fórumon!starmike1 írta:Hello!
Én már elég régóta olvasom a honlapot, és a fórumot is. Eddig nem éreztem szükségességét, hogy hozzászóljak, de úgy érzem, most megérett a helyzet. Bár, ez nem boldogít, mert nem mennek igazán jól a dolgok a csapat háza táján.
Guardiola kinevezésével azt hittem, hogy nagyon gyorsan kitisztul a kép. nem tudom kinek a hibájából, de végül nem így lett.
Sokakkal egyetemben, nekem sem tetszik, hogy Zambrottát aprópénzért eladták, ennél sokkal jobb játékosnak tartom. De ez talán egy jel lehet Alves leigazolására. Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy ő is jó játékos, de kérdés, hogy 22 millióval jobb-e??? Ill. azt lássa be mindenki, hogy a meccseket nem egy jobbhátvád dönti el, legyen bármennyire is jó.
És megérkeztünk az egyik legfelkepottabb témához: Eto'o. Valószínűleg nem lehet annyiért eladni, hogy megérje. Mert ha az érte kapott pénzt egy az egyben egy másik játékosra (mondjuk Benzema) fordítják, gyakorlatilag az történik, hogy az egyik legjobban teljesítő játékost kicseréljük egy a Barca számára ismeretlenre. Kissé kockázatos. Csatárposzton nem változtatnék!
Sokkal angyobb probléma a középpálya. Mindenki arról beszél, hogy Deco és Ronnie távozik. Ha jól emlékszem, ez a legutóbbi átigazolási szezonban is így volt és végül nem lett semmi az egészből. És ha maradnak, ki vagy kik fognak a kispadra ülni? A régiek vagy az újak? Ronniet azért kár lenne temetni, Decot pedig annak ellenére nagyon fontos játékosnak tartom, hogy igazán soha nem volt szimpatikus.
És ha elmennek? Nem hiszem, hogy Keita olyan szintű játékos, aki pótolni tudná őket.
Gyakorlatilag középpályán nem marad olyan ember, aki gólképes. Mert Xavitól azért ne várjuk el, hogy minden évben 8-10 gólt fog lőni...
A védelem jobb széléről már ejtettem szót, középre érkezett Pique, én sokkal többet nem áldoznék a dologra.
Összefoglalva: a középpálya megerősítésén fog eldőlni a szezon, és ebből a szempontból pl. Hleb érkezése nagyjából felesleges lenne. Szerintem semmivel sem jobb a Xavi-Iniesta duonál, csak egy újabb töltelék.
Akkor ki a megoldás? Fogalmam sincs....
Ez a cikk egy az egyben arról szól, amit Titinho leírt. Csak angolul.zalan05 írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=719836
lécci aki jo angolos forditsa már le én csak németül tudok