Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.02. 13:16:10

henry&eto írta:a marca.com on mit irnak cacéresről?????????
a szokásos semmi.

már csak egy lépés választja el a barcatól. bejelentekezett érte a margit és a cselszkij is, de őmindenképpen ide szeretne jönni, mert jaj hát a ő már az anyja hasába is barca szurkoló volt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.02. 13:09:15

henry&eto írta:DAniel Alvesről lehet már végre hallani valamit mer már naon türelmetlen vaok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem lehet semmit tudni az ügyröl...annyi biztos hogy a sevilla több ajánlatot is kapott érte, de del nido tetszését nem nyerte el egyik sem...Annyi biztos ha sokáig várunk akkor valaki elviheti elölünk Pl: inter, mencseszter, ilyesmi, ahol nem szorongatják annyira a pénztárcát...
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.02. 13:02:28

DAniel Alvesről lehet már végre hallani valamit mer már naon türelmetlen vaok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.02. 12:48:57

KakáACM22 írta:Szerintem Benzema helyett Güiza sokkal jobb igazolás lenne. Csak 15 millió a kivásárlási ára, 27 gólt rúgott a bajnokságba, ráadásul mindet akciógólból.
Csak benzema ha érkezne akkor etoo helyére jönne tehát kezdö! GÜiza meg gudy helyére amolyan 1-2. cserének...mert van bojanunk-dos santosunk is...
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.02. 12:46:27

a marca.com on mit irnak cacéresről?????????
KakáACM22
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.02. 12:44:19

Szerintem Benzema helyett Güiza sokkal jobb igazolás lenne. Csak 15 millió a kivásárlási ára, 27 gólt rúgott a bajnokságba, ráadásul mindet akciógólból.
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.02. 12:43:37

grecki írta:
starmike1 írta:Hello!

Én már elég régóta olvasom a honlapot, és a fórumot is. Eddig nem éreztem szükségességét, hogy hozzászóljak, de úgy érzem, most megérett a helyzet. Bár, ez nem boldogít, mert nem mennek igazán jól a dolgok a csapat háza táján.
Guardiola kinevezésével azt hittem, hogy nagyon gyorsan kitisztul a kép. nem tudom kinek a hibájából, de végül nem így lett.
Sokakkal egyetemben, nekem sem tetszik, hogy Zambrottát aprópénzért eladták, ennél sokkal jobb játékosnak tartom. De ez talán egy jel lehet Alves leigazolására. Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy ő is jó játékos, de kérdés, hogy 22 millióval jobb-e??? Ill. azt lássa be mindenki, hogy a meccseket nem egy jobbhátvád dönti el, legyen bármennyire is jó.
És megérkeztünk az egyik legfelkepottabb témához: Eto'o. Valószínűleg nem lehet annyiért eladni, hogy megérje. Mert ha az érte kapott pénzt egy az egyben egy másik játékosra (mondjuk Benzema) fordítják, gyakorlatilag az történik, hogy az egyik legjobban teljesítő játékost kicseréljük egy a Barca számára ismeretlenre. Kissé kockázatos. Csatárposzton nem változtatnék!
Sokkal angyobb probléma a középpálya. Mindenki arról beszél, hogy Deco és Ronnie távozik. Ha jól emlékszem, ez a legutóbbi átigazolási szezonban is így volt és végül nem lett semmi az egészből. És ha maradnak, ki vagy kik fognak a kispadra ülni? A régiek vagy az újak? Ronniet azért kár lenne temetni, Decot pedig annak ellenére nagyon fontos játékosnak tartom, hogy igazán soha nem volt szimpatikus.
És ha elmennek? Nem hiszem, hogy Keita olyan szintű játékos, aki pótolni tudná őket.
Gyakorlatilag középpályán nem marad olyan ember, aki gólképes. Mert Xavitól azért ne várjuk el, hogy minden évben 8-10 gólt fog lőni...
A védelem jobb széléről már ejtettem szót, középre érkezett Pique, én sokkal többet nem áldoznék a dologra.
Összefoglalva: a középpálya megerősítésén fog eldőlni a szezon, és ebből a szempontból pl. Hleb érkezése nagyjából felesleges lenne. Szerintem semmivel sem jobb a Xavi-Iniesta duonál, csak egy újabb töltelék.
Akkor ki a megoldás? Fogalmam sincs....
Szivemböl szoltál sok dologban!!! 1: Ha etoo elmegy, jelenleg nem tudjuk jobb játékossal potolni, csak fiatal nagy tehetségnek titulált játékosokkal( horror áron Pl: benzema) vagy veszünk vele egy szinten és árban és korban is hasonlo emberkét Pl: drogba...(szerintem nem a csatárkérdés a legnagyobb problémánk) 2: Daniel alves VS 35millio!Nagyon jo focista a srác, nekem még is az a kérdésem hogy menyivel fog hozzátenni többet a játékhoz ennyi pénzért mint Zambi aki 8,5!!! Biztos hogy ez az a poszt ahova idén ennyi pénzt kell áldozni? Azért Alves nem egy roberto carlos...( jo focistának tartom de nem tudom hogy vissza fogja-e hozni ezt a befeketetést) 3: a középpálya: na ezzel voltak gondok idén leginkább!!! Ide kéne jövöre igazoljunk nagy klasszist Pl: Kaka, fabregas, stb...Hleb semmivel sem jobb játékos mint ini/xavi, nagyjábol egy szint, elpasszolgat nem sérülékeny, de a lényeg hogy nem golerös! fölösleges igazolás!!! Keita jo hogy jött, igaz drágább volt mint toure de legalább a vkp poszt pár évig meg van oldva! A LEGNAGYOBB problémát még nem oldottuk meg: egy irányito középpályást venni aki golerös is egyben(16oson kivülröl is...) Elég szükös a lista ami egyben azt jelenti hogy mélyen a zsebbe kéne nyulni!!! Ezért teszem fel mégegyszer a kérdést biztos hogy a jobb hátvéd posztra kell igazoljunk 35 milllioért?
bogen
Jugador del Barça

2008.06.02. 12:28:11

akahard írta:Semmiképpen nem fog maradni, mert ha még nem is kellene senkinek akkor is megvan az a lehetősége hogy kivásárolja saját magát vmi 17m ercsiért. Ezután már többen fogadnák tárt karokkal. szal ez ennyi
és ki fog neki fizetni évi 17 misit, hogy legalább egy év alatt visszakeresse azt a pénzt? szvsz inkább marad fél évet és játszik picit meg sérült lesz és akkor elviszik...bár ha nekiáll játszani maradhat is :P
akahard
Barça C

2008.06.02. 12:09:15

Semmiképpen nem fog maradni, mert ha még nem is kellene senkinek akkor is megvan az a lehetősége hogy kivásárolja saját magát vmi 17m ercsiért. Ezután már többen fogadnák tárt karokkal. szal ez ennyi
albicelesteX
A Vadász

2008.06.02. 12:01:18

Szerintem is az lesz a vége hogy itt marad!Deco elmegy szerintem de Ronaldinho marad!És akkor gondolom nem lehet neki egész évben sérültet jelenteni!Amúgy ez a variáció érdekes megoldás lenne!Kíváncsi lennék hogy szerepelne!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.06.02. 11:40:42

Titinho írta:
gekkodan írta:Titinho!

Én pótlom a Guardiola-Henry pletykát, El Mundo Deportivo:
Köszönöm. :) Én is hasonlóan értelmeztem, de nem mertem leírni és voltak eltérő dolgok. Így már én is értem, hogy te is leírtad. :)

Silvát viszont mindenképpen megszerezném, remélem ez tényleg csak pletyka az El Mundo részéről. :?
Mindenki láthatta, Henry csak szenvedett a baloldalon, Silva megszerzése viszont egyre nehezebb sajnos.
Azért még arról is szót kell ejteni, nagyon úgy tünik, R10 nem kell a Milannak.
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.02. 11:31:05

gekkodan írta:Titinho!

Köszönöm. :) Én is hasonlóan értelmeztem, de nem mertem leírni és voltak eltérő dolgok. Így már én is értem, hogy te is leírtad. :)

Silvát viszont mindenképpen megszerezném, remélem ez tényleg csak pletyka az El Mundo részéről. :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.02. 11:26:34

Én is!És bízom benne hogy Barca!!!mezbe látjuk még villogni Ronaldinhot!!!!
Guardiola közelebb hozza a fényt!!!!Egész pontosan a Nou Campba!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.02. 11:20:05

starmike1 írta:Hello!

Én már elég régóta olvasom a honlapot, és a fórumot is. Eddig nem éreztem szükségességét, hogy hozzászóljak, de úgy érzem, most megérett a helyzet. Bár, ez nem boldogít, mert nem mennek igazán jól a dolgok a csapat háza táján.
Guardiola kinevezésével azt hittem, hogy nagyon gyorsan kitisztul a kép. nem tudom kinek a hibájából, de végül nem így lett.
Sokakkal egyetemben, nekem sem tetszik, hogy Zambrottát aprópénzért eladták, ennél sokkal jobb játékosnak tartom. De ez talán egy jel lehet Alves leigazolására. Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy ő is jó játékos, de kérdés, hogy 22 millióval jobb-e??? Ill. azt lássa be mindenki, hogy a meccseket nem egy jobbhátvád dönti el, legyen bármennyire is jó.
És megérkeztünk az egyik legfelkepottabb témához: Eto'o. Valószínűleg nem lehet annyiért eladni, hogy megérje. Mert ha az érte kapott pénzt egy az egyben egy másik játékosra (mondjuk Benzema) fordítják, gyakorlatilag az történik, hogy az egyik legjobban teljesítő játékost kicseréljük egy a Barca számára ismeretlenre. Kissé kockázatos. Csatárposzton nem változtatnék!
Sokkal angyobb probléma a középpálya. Mindenki arról beszél, hogy Deco és Ronnie távozik. Ha jól emlékszem, ez a legutóbbi átigazolási szezonban is így volt és végül nem lett semmi az egészből. És ha maradnak, ki vagy kik fognak a kispadra ülni? A régiek vagy az újak? Ronniet azért kár lenne temetni, Decot pedig annak ellenére nagyon fontos játékosnak tartom, hogy igazán soha nem volt szimpatikus.
És ha elmennek? Nem hiszem, hogy Keita olyan szintű játékos, aki pótolni tudná őket.
Gyakorlatilag középpályán nem marad olyan ember, aki gólképes. Mert Xavitól azért ne várjuk el, hogy minden évben 8-10 gólt fog lőni...
A védelem jobb széléről már ejtettem szót, középre érkezett Pique, én sokkal többet nem áldoznék a dologra.
Összefoglalva: a középpálya megerősítésén fog eldőlni a szezon, és ebből a szempontból pl. Hleb érkezése nagyjából felesleges lenne. Szerintem semmivel sem jobb a Xavi-Iniesta duonál, csak egy újabb töltelék.
Üdv a fórumon!

Végre egy normális hozzászólás ebben a témában. Majdnem teljesen egyetértek a leírtakkal, azzal a különbséggel, hogy szerintem a szélsőhátvédeken igenis meccsek tudnak elmenni, és meccseket lehet nyerni. Főleg Alvessel. Évek óta a legfontosabb láncszemnek tartottam az ő leigazolását. Eddig sajnos nem jött össze, remélem idén a helyzet megváltozik...
Amit R10-ről mondtál, az nekem is szöget ütött a fejembe. Szerintem is egyre nagyobb a valószínűsége (persze még mindig csekély), hogy maradni fog. Nagyon úgy néz ki, a Milan nem hajlandó kinyitni a buxáját, a vezetőség meg remélem nem olyan agyoniskolázott, hogy szarért, hugyért eladják. 15 millióért remélem nem mennek bele. Én még mindig látom a fényt az alagút végén, igaz, jó messze van.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.02. 11:03:23

Titinho!

Pep találkozott Henryval, elmondta neki, hogy számít rá, ahogy a maradását szeretné Txiki, Ingla, Laporta is. Guardiola nagyon tiszteli a játékost és kedveli évek óta a stílusát, de mindenképpen motiváltabbnak kell lennie és a tavalyi szezont felejtve egy jobb teljesítményt nyújtani.

Ami a lényeges pont: Silve leigazolása egyellőre nem reális, ezért Pep tájékoztatta Henryt, hogy jelen állás szerint baloldalt kell majd játszania, ott, ahol Ronaldinho nyomta. A másik opciója saját bevallása szerint Hleb lesz, de jelenleg úgy néz ki, hogy Henry marad a balszélen, ahogy Rijkaard alatt is sokszor.

Ez a két lényeges pont.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.02. 10:52:17

Alvesnek nagyon örülnék,főleg,h zambrotta megy.Hleb szerintem nem a legjobb igazolás,mert van egy Xavi meg egy Iniesta a keretben,Deco pótlására meg nem lesz jó.Cáceres meg szerintem már elég fölösleges Pique visszahozatala után,mert így is 5 középső védőnk van(Puyol,Milito-mégha hosszabb ideig nem is játszhat, Márquez,Oleguer,Pique),de ha jön,akkor Oleguert repíteni kell.Pinto megtartása pedig azt jelenti,h Jorquera kereshet új csapatot.
Eto'o-t én nem engedném el és szerintem nem is fog elmenni.Az Internek nem fog kelleni annyi pénzért, főleg miután Ibra hosszabbít és a Milansem fog 40 körüli összeget kiadni érte miután van egy Inzaghi,egy Pato meg egy Ronaldo(mégha ő bizonytalan is) és még Sheva-t is vissza akarják vinni.Meg egyébként is Eto'o minek menne olyan klubhoz,amelyik uefa kupás,míg a Barca BL-induló(selejtező,de azért olyan mélyre nem süllyedhet a klub,h onnan kiessünk xD).
Giovani-t meg meg kell tartani és kész.
Ronaldinho szerintem is maradni fog és ő lesz guardiola legnagyobb kihívása.
Jövőre a Barca:
Valdes,Pinto-Alves,Puyol,Milito,Márquez,Caceres,Pique,Sylvinho,Abidal-Xavi,Iniesta,Toure,Keita,Hleb,Gudjohnsen-R10,Messi,Eto'o,Bojan,Henry,Giovani
+még vki,aki a támadásokat tudja szervezni Deco helyett,de ezt már leírtam az elején.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.02. 10:46:27

zalan05 írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=719836
lécci aki jo angolos forditsa már le én csak németül tudok :D
Ez a cikk egy az egyben arról szól, amit Titinho leírt. Csak angolul.
zalan05
Barça B

2008.06.02. 10:41:49

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=719836
lécci aki jo angolos forditsa már le én csak németül tudok :D
starmike1
Barça C

2008.06.02. 10:35:25

Hello!

barca1615
Jugador d'estrella

2008.06.02. 10:27:54

Hát nagyon kiváncsi leszek ki fog jönni hát szerintem Benzema nem nagyon fog eljönni de mindesetre jó Barca lessz.

És a fifába is jó lessz a Barcával majd tolni alig várom
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.06.02. 10:23:57

köszi az infókat :) na a héten meglehet ténylegesen alves, aminek nagyon örülnék :)
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.02. 10:16:03

Az El Mundo-n van egy cikk viszont, amit nem nagyon értek és ezért nem is szeretném azt leírni, nehogy félreértések legyenek belőle. A Mundodeportivo kiderített valami titkos információt Guardiolával és Titi Henryval kapcsolatban, de többet nem írok. :) Sorry.

Kár...
pedig kiváncsi lennék :roll: :P
na de mind1...
Köszönjük az infókat Titihno :!: :D
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
kompalor
Jugador d'estrella

2008.06.02. 10:15:37

Köszönjük a híreket Titinho!
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.02. 10:05:56

Na lássuk akkor a mai spanyol lapok híreit, pletykáit:

Először is kezdjük a katalán SPORT nevű napilappal, amelynek címlapján három olyan név szerepel, akik könnyen lehet, hogy a héten a Barca játékosai lesznek. Fontossági sorrendben: Daniel Alvés, Alex Hleb, Martín Cáceres. Ők hárman már nagyon közel állnak a Barcához és a vezetőség reméli, hogy a héten le is tudja zárni az átigazolásukat mindhármójuknak, mivel nem szeretnének tovább (ahogy az lap is említi) "szappanoperát" játszani még hosszú időkig, ez főleg érvényes Alvés esetére. Dani Alvés véleges ára 32 millió € lehet, amelyet várhatóan már Del Nido is el fog fogadni, valamint Hleb és Cáceres ára egyaránt 15-15 millió € lehet, az uruguayi védőre nem szánnának többet a katalánok. Cáceres egyébként éppen ma utazott el Uruguayba, hogy "letöltse" nyári szabadságát és abban a hitben utazott el, hogy még nem tudja, hogy melyik csapathoz térhet majd vissza a nyári szünetről.

Szóba került egyébként még természetesen Ibrahimovic szerződéshosszabítása is, ezzel úgy néz ki, hogy nem lesz Eto'o-Ibra csere a két fél között így Ibra érkezése kizárható. Ezzel a lépéssel a Barca ismét elsőszámú célpontja nem más lett, mint: Karim Benzema. A Barca tecnikai illetve szakmai vezetése is teljes mértékben támogatná Benzema leigazolását, tudva azt a tényt, hogy elég drága lenne a francia tehetséges csatár. Mindenesetre állítólag 40 millió €-t ajánlanának a Lyon számára.

Megszólal még Chivu ügynöke (a már mindenki által ismert) Becali Úr aki kijelentette, hogy az Inter nem szeretné elengedni román légiósát, de egy 20 millió €-s összeg benyújtásán már talán elgondolkodnának.

Az El Mundo-n van egy cikk viszont, amit nem nagyon értek és ezért nem is szeretném azt leírni, nehogy félreértések legyenek belőle. A Mundodeportivo kiderített valami titkos információt Guardiolával és Titi Henryval kapcsolatban, de többet nem írok. :) Sorry.

A katalán újság beszámol még arról, hogy Samuel Eto'o-ért a Milan és az Inter fog nagy harcot vívni (bár Ibra hosszabítása után az Inter minen bizonnyal kiszáll) ez is azon fog múlni, hogy melyik klub hajlandó legalább 40 millió €-t ajánlani a Barcának.

Megírják azt is, (amit az utóbbi 3-4 napban folyamatosan), hogy Giovani közel a Tottenhamhoz, jelenleg a két klub tárgyal egymással.

Hát ennyi lenne mára a hírdömping...remélem nem "kacsázik" össze-vissza a SPORT és sikerül végre megegyezni legalább Alvéssel a héten. De ez nem csak rajtunk, hanem Del Nido-n is múlik sajna...remélem mostmár elfogadja a Barca ajánlatát. Nem tudunk mást tenni, mint bizakodni...

Na szép napot mindenkinek, kezdődhet a "kommentháború". :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
eM82
Barça C

2008.06.02. 09:54:58

Ezen a héten 3 igazolást akar minél előbb nyélbeütni a Barcelona !

Kép
Dani Alves, Martin Caceres és Alexander Hleb-ről van szó.
Az FC Barcelona nem szeretne sokat várni, a lehető legrövidebb időn belül pontot szeretne tenni az ügy(ek) végére.

Daniel Alves-ért (25 éves) kb. 32 milliót kellene leszurkolnia a Barcának (a legutóbbi 25 milliós ajánlatot elutasította a Sevilla) ha nem szeretné, hogy hoppon maradjanak (a Man Utd és a Chelsea is szívesen látná soraiban a játékost).

Caceres (21 éves) éppen Urugay-ban tölti nyaralását, s várja, hogy jelenlegi klubja a Villarreal és jövendőbelije a Barcelona végre döntsenek az átigazolásáról (v. pozitívan v. negatívan).
Caceres 2 éve a Villarreal alkalmazottja (utóbbi szezont a Recreativo-nál töltötte kölcsönben) és szeretne már végre címeket nyerni... úgy érzi ezt egy nagyobb klubnál lehetősége lenne megvalósítani. A Barca 15 milliónál nem szeretne többet áldozni a védőre.

Hleb azért is szeretne távozni az Arsenaltól, hogy végre kupákat nyerhessen, úgy érzi ez csak egy ilyen nagy csapatnál lehetséges, mint a Barca. S így 27 évesen nem szeretne elpuskázni egy ilyen lehetőséget (valószínűleg nem túl sok esélye lenne 2-3 év múlva...).

forrás: sport.es
em82.extra.hu /Beugró, Álmok Háza, PSP/
Lezárt