aronba írta:
Jah gyere inkább a Madridistára ott tolerálják az ilyen hozzászólásokat. Ez az Eurobarca amely értékeket képvisel. Ilyen hozzászólás még egy Barca szurkolótól is minősíthetelen.
Hagyjátok már abba, teljesen parttalan a vita. (Most akire reagáltál, őt ne minősítsük, senkinek se lesz tőle jobb.) A madrididsta rövidhírei között fennvan az összes aktuális focis pletyka magyarul, ami érinti a Madridot, és ez teljesen rendjén való. A hosszabb hírek szerintem elég tűrhető igényességgel vannak fogalmazva, semmivel sem gyengébbek az eurobarca tudósításainál.
Akit ez zavar, az nem kell, hogy nézze. Akit zavar a matula.hu humora, az ne olvassa, ettől még szerintem király. Akit zavar hogy x napilap y párt lapja, az ne olvassa azt a napilapot.
A rövidhírek azért rövidhírek, mert a 80%-uk hamis, lehet tippelgetni, hogy mi fog bejönni, mi nem, stb. Ha 100%ig biztos híreket akarok, akkor megnézem a hivatalos honlapot, olvasom a közleményeket, és így tovább. Minden egyéb nem biztos, de nyilvánvalóan nem a szurkolók félretájékoztatása a cél, és ez teljesen világosan ki is derül.
Tehát pletyka -> rövidhír
információmorzsa -> rövidhír
biztos információ, tudósítás -> főhír
Uff. (CR ügyben pedig nem kell vinnyogni, csak Ferguson sír, senki nem akarja szerintem komolyan megvenni Ronaldot, Ronaldo akar fizetésemelést.)