Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.03. 18:32:37

Én nem mondtam, hogy nálatok gyenge a színvonal, ezért is van az, hogy többet járok ide mint a saját csapatom fórumára. Úgy veszem észre, hogy nálatok a moderálás jobban működik, jobban figyelitek a hozzászólásokat. Az eurobarcan 70-30 % az arány az értelmes hozzászólás, nálunk viszont pont fordítva.
Ezzel énis pont így vagyok! És valóban a madridistán a fórum egy nulla :? a megjelenéstől elkezdve az emberkéken keresztül az egész úgy ahogy van.Az Eurobarca fórum viszont kifejezetten tetszetős, azért is járok ide!Madridistára kb csak a híreket olvasni megyek fel.

Forrás téma lezárva.Drigo

Még annyit hozzá tennék hogy amúgy szerintem jó 5let volt ezek a rövidhírek, legalább valamilyen szinten tájékoztat is! Ezzel énis lezárnám ezt a témát.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.06.03. 18:42:29-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.03. 13:57:57

Ne legyetek már ennyire gyerekesek, hogy azon vitatkoztok, hogy van-e ott forrás vagy nincs. Vagy már mást nem tudtok kitalálni, amivel szapulhatjátok a másikat.

Innentől kezdődöen szeretném, ha értelmes eszmecsere folyna.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.03. 13:52:45

Ott van, hogy 'spanyol források szerint'.
Kép
Kép

madridista.
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.06.03. 13:35:33

Hol a forrás?????
Na most akkor nagyon büszke lehetsz magadra, hogy belinkelted azt az egyetlen hírt, aminél nincs kiírva a pontos forrás. =D> :roll:
Ma voltam utoljára azon a szennyen!!
:lol: Akkor fejből írtad az előbbi idézetet? :lol: :roll:
"EL MEJOR EQUIPO DEL SIGLO XX!"
"A 20. század legjobb csapata!"
Campeones!
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.03. 13:17:13

khtomka írta:
Kaka10 írta:Gyerekek most jártam madridistan!!!Ott vannak ám jó dolgok!!Rajtunk röhögnek hogy 20milliót adtunk Cecaresért!/ez kicsit vicces amikor ők Pepéér 30at adtak.Ja meg nem 20 hanem 17/.Meg azt mondják Bojan [auto_cenzúra] pár éven belüll sehol nem lesz mer kicsi és gyenge!!De ez a fórum ott vannak hülye emberek!!
De a hírek is ppfffffff!!!Össze vissza írnak!!1 hónapja mondták hogy hamarosan bejelntjük Alvest!!Most meg má azt írják hogy ők veszik meg!Írtak olyat hogy órákon belül bejelntjük Silvat!!Rá 1 napra meg olvasom hogy Silva nem eladó statuszba került!!!Ez a Ronaldo ügy meg má kész vicc!!!
Pontosítsunk. A madridista fórumán jártál, ott olvastad ezeket. Pepe alapember volt a Porto-nál, a Madridnál nem a padra vették. Azt hiszem bizonyított is. Cácerest a Villareal kölcsönadta a Recre-nek, nem lehet rossz játékos, de 17-20 milla(meglátjuk mennyi lesz) kicsit soknak tűnik érte.
Sztem nem lehet jobb Marquez-nél.
De fiatal és még előtte van a jövő!!!Meg szerintem nem véletlenül akarta atöbb nagy klubb is!!!17millió nem olyan sok de nem is kevés!!!

7:14 - Spanyol források szerint Sergio Ramost és 65 millió fontot kér a Manchester Ronaldóért. A Real Madrid ezzel szemben inkább kifizeti Alves árát (35 millió euró), hogy őt vegyék meg. Emellett 40 millióért vinnék Benzemát, amiből a sajtó arra következtet, hogy nagy összeg fog befolyni.
Hol a forrás?????
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 12:18:15

Kaka10 írta:Gyerekek most jártam madridistan!!!Ott vannak ám jó dolgok!!Rajtunk röhögnek hogy 20milliót adtunk Cecaresért!/ez kicsit vicces amikor ők Pepéér 30at adtak.Ja meg nem 20 hanem 17/.Meg azt mondják Bojan [auto_cenzúra] pár éven belüll sehol nem lesz mer kicsi és gyenge!!De ez a fórum ott vannak hülye emberek!!
De a hírek is ppfffffff!!!Össze vissza írnak!!1 hónapja mondták hogy hamarosan bejelntjük Alvest!!Most meg má azt írják hogy ők veszik meg!Írtak olyat hogy órákon belül bejelntjük Silvat!!Rá 1 napra meg olvasom hogy Silva nem eladó statuszba került!!!Ez a Ronaldo ügy meg má kész vicc!!!
Pontosítsunk. A madridista fórumán jártál, ott olvastad ezeket. Pepe alapember volt a Porto-nál, a Madridnál nem a padra vették. Azt hiszem bizonyított is. Cácerest a Villareal kölcsönadta a Recre-nek, nem lehet rossz játékos, de 17-20 milla(meglátjuk mennyi lesz) kicsit soknak tűnik érte.
Sztem nem lehet jobb Marquez-nél.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.06.03. 12:05:41

Gyerekek most jártam madridistan!!!Ott vannak ám jó dolgok!!Rajtunk röhögnek hogy 20milliót adtunk Cecaresért!/ez kicsit vicces amikor ők Pepéér 30at adtak.Ja meg nem 20 hanem 17/.Meg azt mondják Bojan [auto_cenzúra] pár éven belüll sehol nem lesz mer kicsi és gyenge!!De ez a fórum ott vannak hülye emberek!!
Ha szennylapnak tartod a Madridistát, akkor miért jársz oda? Egyébként ha egy kis figyelmet fordítanál a rövidhírekre, akkor tudnád, hogy oda csak azok a hírek kerülnek be, amik megjelennek a különböző lapokban, és a hír után "/ /"-ben olvashatod a hír forrását. Ezeket nem a Madridista szerkesztői találják ki bármennyire is meglepő számodra, hanem csak lefordítják a friss híreket, amik a külföldi lapokban megjelennek. Mindenki tudja, hogy ezeknek a 90%-a csak spekuláció, de ha nem tetszik ne olvasd.
"EL MEJOR EQUIPO DEL SIGLO XX!"
"A 20. század legjobb csapata!"
Campeones!
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 11:45:04

Keelhaul írta:Kissé náci dolog valakit hülyének minősíteni, és ezért nem engedni, hogy mondjuk részt vegyen a fórumban a szellemi képességei alapján. Szerintem ha a modi szól, hogy "figyelj öreg, ne írj ennyi szemetet, nem kell 16 db felkiáltójel, elég egy is, stb", akkor lehet hogy rájön hogy nem okos, és nem erőlteti az írkálást, csak ha tényleg gondol épp valamit. Egyébként pedig a hülyeségekre is lehet értelmes dolgokat reagálni. Ha valaki nagyon segg, akkor figyelmen kívül kell hagyni.

Buta embernek is lehet jó gondolata, na - csak azért buta mert általában nincsenek neki.
Nem azt mondtam,hogy ne vehessen részt a fórumban, hanem,hogy lehetne egy olyan része ami nem teljesen nyilvános. Ez nem hiszem, hogy náci dolog lenne.
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.03. 11:43:46

Ha szennynek tartod, miért mentél fel? Amúgy azokat se ők találják ki, hanem lefordítják a spanyol/angol/stb. nyelven írt cikkeket, és azokat közlik.

Az pedig, hogy kiröhögik Caceres-t... Mi már röhöghetünk, mert Pepe nagyon nagy értéke lett a Madridnak. Legyen Caceres is ez, s akkor mindenki nevethet a saját, jólsikerült csapatán. ;)
Kép
Kép

madridista.
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.03. 11:32:29

Gyerekek most jártam madridistan!!!Ott vannak ám jó dolgok!!Rajtunk röhögnek hogy 20milliót adtunk Cecaresért!/ez kicsit vicces amikor ők Pepéér 30at adtak.Ja meg nem 20 hanem 17/.Meg azt mondják Bojan [auto_cenzúra] pár éven belüll sehol nem lesz mer kicsi és gyenge!!De ez a fórum ott vannak hülye emberek!!
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 11:16:16

Drigo írta:
khtomka írta:Nekem lenne egy javaslatom. Két részre lehetne bontani a fórumot. Az egyikre bármelyik tag felmehetne, a másikra csak moderátori meghívás alapján, nézve a korábbi hozzászólásokat. Így ki lehetne szűrni az idiótákat. Tudom nem az én dolgom, de szerintem nem rossz ötlet.
Köszi, jó ötlet. Annyira, hogy mi is próbálkoztunk a dologgal, természetesen amikor felvetődött az ötlet, mindenki benne akart lenni a "kiváltságosok" táborában. Aztán, ahogy próbaképpen nyílttá tettük a topicokat, már - ahogy én azt előre megjósoltam - nem is volt annyira izgalmas, csak elvétve akadt 1-2 hozzászólás az érintett topicokban. Mindenkinek csak a szája volt nagy, meg most is az, hogy ilyen gyenge a színvonal, meg olyan gyenge, aztán tessék, amikor lehetősége lett volna "értelmes" emberek között fórumozgatnia, hirtelen nincs rá jobb szó le.arta az egészet, mert egyszerűbb leírni, 2 sorban, hogy az előttem szóló mekkora hülye, mint összeszedni a gondolataim és kreálni egy normális jozzászólást...
Nem tudtam,hogy már túl vagytok a próbálkozáson. Én nem mondtam, hogy nálatok gyenge a színvonal, ezért is van az, hogy többet járok ide mint a saját csapatom fórumára. Úgy veszem észre, hogy nálatok a moderálás jobban működik, jobban figyelitek a hozzászólásokat. Az eurobarcan 70-30 % az arány az értelmes hozzászólás, nálunk viszont pont fordítva.
Slither írta:Azért az ottani témák is tehetnek arról, hogy nem nagyon írnak oda. :roll:
Írni,írnak csak nem megfelelő minőségben! A témákkal nincs bajom, nekem jó, hogy minden cikket lefordítanak.
Igaz nálatok is ha Titinho ráér.
2009-hez grat
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.06.03. 11:08:05

Kissé náci dolog valakit hülyének minősíteni, és ezért nem engedni, hogy mondjuk részt vegyen a fórumban a szellemi képességei alapján. Szerintem ha a modi szól, hogy "figyelj öreg, ne írj ennyi szemetet, nem kell 16 db felkiáltójel, elég egy is, stb", akkor lehet hogy rájön hogy nem okos, és nem erőlteti az írkálást, csak ha tényleg gondol épp valamit. Egyébként pedig a hülyeségekre is lehet értelmes dolgokat reagálni. Ha valaki nagyon segg, akkor figyelmen kívül kell hagyni.

Buta embernek is lehet jó gondolata, na - csak azért buta mert általában nincsenek neki.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.03. 10:50:50

Azért az ottani témák is tehetnek arról, hogy nem nagyon írnak oda. :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.03. 10:39:15

khtomka írta:Nekem lenne egy javaslatom. Két részre lehetne bontani a fórumot. Az egyikre bármelyik tag felmehetne, a másikra csak moderátori meghívás alapján, nézve a korábbi hozzászólásokat. Így ki lehetne szűrni az idiótákat. Tudom nem az én dolgom, de szerintem nem rossz ötlet.
Köszi, jó ötlet. Annyira, hogy mi is próbálkoztunk a dologgal, természetesen amikor felvetődött az ötlet, mindenki benne akart lenni a "kiváltságosok" táborában. Aztán, ahogy próbaképpen nyílttá tettük a topicokat, már - ahogy én azt előre megjósoltam - nem is volt annyira izgalmas, csak elvétve akadt 1-2 hozzászólás az érintett topicokban. Mindenkinek csak a szája volt nagy, meg most is az, hogy ilyen gyenge a színvonal, meg olyan gyenge, aztán tessék, amikor lehetősége lett volna "értelmes" emberek között fórumozgatnia, hirtelen nincs rá jobb szó le.arta az egészet, mert egyszerűbb leírni, 2 sorban, hogy az előttem szóló mekkora hülye, mint összeszedni a gondolataim és kreálni egy normális jozzászólást...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 10:05:14

MyStiQ írta:
Nem akarom "bántani" a madridista.hu -t, de mostmár tényleg kezd átmenni pletykarovatba az egész. Olyan rövidhírek vannak, hogy az valami elképesztő. Itt az eurobarcán miért tudják kiszűrni a baromságokat?
Ott van mellettük a forrás is, nem a madridista.hu hírszerkesztői találják ki ezeket a híreket. A cél a teljeskörű tájékoztatás, ami megvan, a többi pedig az olvasókra van bízva, hogy mit gondolnak a hírek valóságtartalmáról. Ezzel mondjuk nem tudom mi a baj.
A rövidhírek, azért jó, mert nem kell állandóan azt kérni,hogy egy-egy újság cikkét fordítsa le valaki. Megjelöli a forrást, ez alapján el lehet dönteni, hogy mennyire hiteles. Viszont a madridistán minden interjút, elemzést lefordítanak
érdekes az oldal. A fórum viszont bűn gyenge. Nem lehet normálisan beszélgetni. Viszont ez nálatok is előfordul.
Nekem lenne egy javaslatom. Két részre lehetne bontani a fórumot. Az egyikre bármelyik tag felmehetne, a másikra csak moderátori meghívás alapján, nézve a korábbi hozzászólásokat. Így ki lehetne szűrni az idiótákat. Tudom nem az én dolgom, de szerintem nem rossz ötlet.
2009-hez grat
miihii
KHAL

2008.06.03. 01:10:33

Benga írta: Caceres kicsit drága, de 21 éves a világ legtehetségesebb középső hátvédjei között tartják számon. Nem véletlenül.
Hosszú távú megoldás lehet.
Hát részemről ennyi.
Kik?Mármint tartják ennyire számon? :lol:
Nem kötekedni akarok,esküszöm,csak tudatlan wok az ügyben!Igazából,amíg szóba nem került,mint igazolás,azt sem tudtam,h kijezacsákkó :oops: Persze ettől még lehet borzalom nagy májszter,csak furi,h ha ennyire hiper,akkor miért nem lehetett hallani felőle korábban?Mert azért a naaaagy tehetségekről szokott jönni az infó a médiákon keresztül,de róla nem hallottam...Lehet h az én hibám:amikor jött az infó,én máshol voltam :lol:
Na mind1,HA jön,remélem igazad lészen neked is meg azoknak is,akik a planéta leendő legüberálleszebb kh-i közt tartják számon... [-o<
Szal csak hajrá-hajrá,Caceres! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.06.03. 01:26:39-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.02. 22:56:03

Szerintem pont ezért fizettünk sokat Keitáért, mert nem egy Albalda szint, aki játszott volna évente 10 meccset összvissz. Nem padra jött, az eredet posztja sem vkp, egy sorral feljebb van. Tehát szerintem a rotálás, és a különböző taktika miatt viszonylag sokat fog játsszani az első "malink". :)
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.02. 22:10:47

Keita szerintem kellett kicsikét drága volt, ha padra igazoltuk ahhoz meg kicsikét jó is. De ez felállás függő a két vkp nem lenne rossz, de kétlem, hogy ilyen lesz mostanság.
Pique kellett. Olcsó volt és ráadásul Barca nevelés ez remélem plusz motivációt ad neki. Mikor elment már az volt a vágya, hogy visszatérjen. Ez elég hasznos kitérő volt neki.
Hlebnek személy szerint nagyon örülnék 20 milliót simán megérne.
Akik meg Silvát titulálják jobbnak, kétlem, hogy lenne viszonyítási alapuk. Elegendő biztos, hogy nem. De mind kettejüknek örülnék mert más-más, de ha csak az egyik akkor egyértelmű. Olcsóbb jobb tapasztaltabb.
Alves nélkülözhetetlen. Nem tudok elképzelni mást.
Caceres kicsit drága, de 21 éves a világ legtehetségesebb középső hátvédjei között tartják számon. Nem véletlenül.
Hosszú távú megoldás lehet.
Hát részemről ennyi.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.02. 21:55:40

Hleb igazolása már hivatalos nem? vagy rosszul tudom?
tenkl
Jugador d'estrella

2008.06.02. 21:49:39

MyStiQ írta: Más: Mennyire örültök Piquének és Keitának? Mennyire valószínű Hleb/Silva/Daniel Alves/Caceres szerződtetése (Legalábbis mostanában róluk hallottam, mint komolyabb célpontok)? :roll:
Természetesen örülünk minden új igazolásnak. Mind a ketten kellettek, de leginkább a padra. Pique Thuram helyére, Keita Edmílson helyett. Dani Alves-ért a sevilla sokat kér, de már nagyon előrehaladottak a tárgyalások, pont mint Caceres-nél. Silva az eb végéig nem eladó, Hleb érkezése is valószínű. :wink:
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
MyStiQ
Barça B

2008.06.02. 21:39:47

De nekem azért - aki hozzá van szokva az itteni megbízhatóságra - kicsit piszkálta a csőröm.
Erről van szó. :) Te/Ti ezt szoktátok meg, mi pedig azt. Nincs ezzel semmi baj, inkább örüljünk, hogy szeretett csapatainknak ilyen oldalaik vannak. :wink:

Más: Mennyire örültök Piquének és Keitának? Mennyire valószínű Hleb/Silva/Daniel Alves/Caceres szerződtetése (Legalábbis mostanában róluk hallottam, mint komolyabb célpontok)? :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.02. 19:33:32

Az biztos, hogy azt gondol, amit akar. De nekem azért - aki hozzá van szokva az itteni megbízhatóságra - kicsit piszkálta a csőröm.

De még egyszer mondom, nem az én dolgom, nem is nagyon járok oda, s ha úgy gondoljátok, hogy kevésbé megbízható híreket is megjelenítetek, akkor oké.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.06.02. 19:31:18

aronba írta: Jah gyere inkább a Madridistára ott tolerálják az ilyen hozzászólásokat. Ez az Eurobarca amely értékeket képvisel. Ilyen hozzászólás még egy Barca szurkolótól is minősíthetelen.
Hagyjátok már abba, teljesen parttalan a vita. (Most akire reagáltál, őt ne minősítsük, senkinek se lesz tőle jobb.) A madrididsta rövidhírei között fennvan az összes aktuális focis pletyka magyarul, ami érinti a Madridot, és ez teljesen rendjén való. A hosszabb hírek szerintem elég tűrhető igényességgel vannak fogalmazva, semmivel sem gyengébbek az eurobarca tudósításainál.

Akit ez zavar, az nem kell, hogy nézze. Akit zavar a matula.hu humora, az ne olvassa, ettől még szerintem király. Akit zavar hogy x napilap y párt lapja, az ne olvassa azt a napilapot.

A rövidhírek azért rövidhírek, mert a 80%-uk hamis, lehet tippelgetni, hogy mi fog bejönni, mi nem, stb. Ha 100%ig biztos híreket akarok, akkor megnézem a hivatalos honlapot, olvasom a közleményeket, és így tovább. Minden egyéb nem biztos, de nyilvánvalóan nem a szurkolók félretájékoztatása a cél, és ez teljesen világosan ki is derül.

Tehát pletyka -> rövidhír
információmorzsa -> rövidhír
biztos információ, tudósítás -> főhír

Uff. (CR ügyben pedig nem kell vinnyogni, csak Ferguson sír, senki nem akarja szerintem komolyan megvenni Ronaldot, Ronaldo akar fizetésemelést.)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.02. 18:43:55

MR.Barca írta:Örüljetek csak Realosok mert jövőre a Barca úgy megver titeket hogy könyörögni fogtok hogy ne löjjön több golt nektek. :lol:
A személyiséghasadás mond neked vmit? Nem is tudom, hogy minek engedtük meg hogy ezzel a 3. nickkel visszagyere. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2008.06.02. 18:42:58

Ezzel semmi, csak a furcsa nekik, hogy a madridista kevésbé a hitelességre, és talán inkább az érdekességre teszi a hangsújt.
:)
Teljes körű "tájékoztatásnak" azért nem mondanám a rövid hír rovatotokat..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt