Drigo írta:Slither írta:Erősen moderált, kevés és nem annyira "népszerű" topikba nem is várható hogy sokan írjanak.
Ezzel aztán sok újat mondtál. Én a másik topicban írtam, meg már máshol is leírtam, hogy tudtam, hogy ez lesz, egyáltalán nem lepett meg a dolog. Egészen addig volt érdekes ez az egész, amíg xy nem tudta, hogy mi folyik a "színfalak" mögött...
Arra akartam kilyukadni, hogy a többség csak szóban király. Tettekben ezt nem bizonyítja. Attól, hogy 10-ből 9 ember leírja, egy felhasználóról, hogy mekkora tompor, a fórum nem lesz színvonalasabb...Ha már nem ír értelmes dolgot, akkor ezt is felesleges leírnia. De persze nem bírja ki, hogy ne hangoztassa, hogy ő -saját meglátása szerint- mennyivel felsőbbrendű x-nél vagy y-nál.
Nem akarok beleszólni a vitátokba,de én tök jó ötletnek tartom,h meg lett nyitva a páholy.És nagyon sajnálom,h kevés embert érdekel kevesen szólnak hozzá.
Mert én nagyon szívesen olvastam az élménybeszámolókat a "mert meccsre járni jó" topicban(csak azt nem értem miért csak ilyen kevesen írták le a az élményeiket

).
A "futball gazdasági kérdések" is érdekelnek csak ahhoz sajnos nem tudok érdemben hozzászólni(bár megpróbáltam)....
És sajnos szerintem a páholyban ez a rossz.
A fent említett topicok közül az egyikbe nem igazán lehet beszégetni,"csak" élményeket megosztani...míg a másikhoz véleményem szerint igen kevesen értenek a honlapon.
Az "audiovizuális" topicba meg minimum főállású filmkritikusnak kell lennie az embernek,h a moderálási szabályok keretein belül megtudjon szólalni.Az meg szintén kevés van az oldalon így a többség a "mozi,filmek,sorozatok" topicot használja.
A "magyar foci még megmaradt támogatói" pedig igen kevesen vannak ahogy nézem mert hát az "Nb1" topic is "kihalt"...illetve lényegében csak a Fradiról van benne szó.
Lényeg a lényeg nekem teccik a páholy örülök,h meg lett nyitva de azt is megértem miért írnak kevesen.
Mégis csalódott vagyok mert szívesen olvasgattam az ottani kevés ám annál érdekesebb hozzászólást.
Szóval én bíztatnék mindekit aki elég erőt érez magában ahhoz,h "értelmesen" megszólaljon az látogassa meg a páholy valamelyik topicját és kerekítsen egy kis mesét valamiről...