xbalix írta:Lampiao írta:Kicsit érteltlenül állok a történtek előtt. Miért nem folytatják Laportáék a 2003-2004-es játékospolitikát? Akkor bevált, jó eséllyel most is beválhatna! 2004-ben jó játékosokat vettünk viszonylag olcsón. Előtte már jött Ronaldinho világbajnokként, de még nem akkora sztárként. Utnána Giuly és Márquez a BL döntős Monacoból, Deco a BL győztes Portóból. Eto a Mallorcából aki ott 17 gólig jutott, Edmilson a többszörös bajnok Lyonból világbajnokként. Ja és nem utolsósorban Larsson... Nem igazoltunk nagyon nagy sztárokat, de jó, sikerre éhes játékosok jöttek, ja és mindig posztra igazoltunk, nem horribilis összegekért. Kérdem én hol van ez a játékos politika? 30 millión felüli összegért kívánunk leigazolni egy jobbhátvédet (Alves), 14 millióért igazoltunk valszeg a padra egy 28 éves védekező középpályást (Keita), 17 milliót készülünk adni egy ismeretlen 21 éves srácért aki a 16. Recreativonál játszott (Cáceres)...
Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt? Confused Sad
Gondolkodtam,amit írtál és végül-is nem értek egyet veled!Ha belegondolsz,a Barca most sem sztárokat igazol,de ma már,ebben a dráguló vilgában,de ha belegondolunk,ez a futballra is igaz,minden drágul,tehát ha belegondolsz,hogy kiket igazolunk:
-Keita:mióta sztár?Remek futballista,más kérdés,hogy a Sevillában játszott,onnan olcsón senkit sem lehet elhozni;szóval Keita még semmit sem ért el,sikeréhes
-Pique:hol sztár ő?Semmit nem ért még el azon kívűl,hogy játszott 2 meccset a BL-ben és 8-t a bajnokságban!És így van PL címe meg így BL-győztes!Szóval,szerintem többre vágyik+a Barcáért mindent megtenne
-Alves:Ő sztár,de:ha megnézed,akkoriban is igazoltunk egy sztárt,Decot!És különben is,Alves sem nyert még meg mindent,csak a Copa Del Reyt meg 2 UEFA kupát!BL meg a Primeria Division nincs meg neki,sikeréhes.
-Caceres:na,ha ő sztár,akkor én vagyok Lionel Messi!

Recreben kezdte,semmit sem ért még el.....
Szóval szerintem az átigazolási politikában nagyon jó felé vagyunk,persze vannak eltérések(pl. én sem szeretném Hlebet)de ha Pep vele gondolja a jövő csapatát tegye,majd a számtalan cím után beismerem,hogy jó igazolás volt!Megkedvelni persze nem fogom :lol:Pep meg egy nagy kérdőjel a szememben!Kockázatos húzás Laporta-tól,de ha beválik,a sociók térden könyörögnek majd,hogy a jövőben legyen tanácsadó a Barcánál,hiszen mindenki büszke lenne egy olyan edzőre,aki itt kezdte és sajáűt nevelés!
Én drukkolok nekik!
Ui.:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183140&....kár....
.