Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
roni nélkül nem barca a barca? én ezt azért cáfolnám..bár azt tény hogy az idei szezon nem úgy sikerült ahogy azt szerettük volna,de szerintem ez nem azon múlott h roni kevesett játszott..sztem nélküle is meglennénk..nagyon remélem h a következő szezonra összeáll egy ütőképes csapat (még ha kevés "sztár" is van...) emberek, ne kövessük el azt a hibát mint a real!noni82 írta:IGAZA VAN REPLAYNAK.RONI NÉLKŰL NEM BARCA A BARCA,KŐNNYEN ELENGEDNÉTEK EZEKET A JÁTÉKOSOKAT ,DE KÉRDEZEM,HOGY JOBBAN ŐRŰLNÉTEK EGY OLYAN CSAPATNAK MINT A REAL MARGIT,AMELYIK HABÁR MEGNYERTE A BAJNOKSÁGOT,(SZERENCSÉVEL)A JÁTÉKA ŐT FORINTOT NEM ÉRT AZ EGÉSZ SZEZONBAN .ILYEN FILLÉRES JÁTÉKOSOKKAL MINT:PEPE,HIGUAIN,MEG A TŐBBI BALEK.KIVÉTEL RAUL,CASILLAS. FOREVER BARCA
Jah és szerinted Scolari otthagyta volna a portugál válogatottat az eb kellős közepén? Gondolkozz már egy kicsit! Nemtom miért kell leírni Pep-et amikor még semmit sem csinált! Rijkaard is tapasztalat nélkül jött ide és most nem sorolom h mit nyertünk vele! A lényeg az h pont az ilyen tapasztalatlan sikerreéhes emberekből lehetnek nagy edzők!Teljesen igazad van Csabimo!!!Guardiola nyakig benne van a sz...ban mert
legalább neki lehetett volna annyi esze hogy egy 18 éves sráccott nem lök
ünk el csak úgy és már igazán tanulhattak volna abból az esetből ami Qua
resmával és Fábrégasszal történt.De azt szokták mondani hogy a szamár
megy fejjel a felnek és közben hátrasem nézz hát ez nálunk is igy van.
Egyébként az hogy Guardiola az edzőnk ez kb olyan mintha a Realnak
Michel Salgado vagy Hierro lenne edzői tapasztalatok nélkül.Látszik hogy
Pepett is Laporta preferálta mert Rossel a korábbi elnök már régen bejel
entette azt hogy ő Scolaritt szeretné edzőnek látni vagyis ebből az jön le
hogyha Rossel lenne az elnök akkor Guardiola itt nem lenne edző az élet
ben.
Én kiváncsi lettem volna hogy ha mourinho van akkor milyen játékosok jönnek és távoznak...és ha vele nem nyertünk volna semmit akkor legalább nem mondhatjuk azt hogy egy tapasztalatlan edzöt raktak a padra!!! dos santosra vissztérve: egy 19 éves srác aki feljött a b-böl, örülnie kéne hogy padozhat egy barcánál, ha pedig menni akar, akkor fizesék meg...6milloért akkor is megtartottam volna ha egész évben padoznia kell...nekem is kicsit olyan érzésem van mint quaresmánál...Jah és idáig kb 40 millio a cesares-pique-keita trio...ehez még vesznek egy hlebet aki 15nél nem lesz olcsobb és egy alvest aki min 30, akkor ez mindjárt 85millio!!! Ezért nem tehetjük meg hogy 6 millioért távozzon egy giovanni...André T. írta:Teljesen igazad van Csabimo!!!Guardiola nyakig benne van a sz...ban mert
ben.
Elfelejtitek hogy Ő is menni akart , ez kb árulás na már saját nevelésről beszélünk akit a barca a saját kültségén kinevell és start csinál belöle az ne akarjon 1 év után menni , és ha mégis ? Tessék csak...André T. írta:Teljesen igazad van Csabimo!!!Guardiola nyakig benne van a sz...ban mert
ben.
IGAZA VAN REPLAYNAK.RONI NÉLKŰL NEM BARCA A BARCA,KŐNNYEN ELENGEDNÉTEK EZEKET A JÁTÉKOSOKAT ,DE KÉRDEZEM,HOGY JOBBAN ŐRŰLNÉTEK EGY OLYAN CSAPATNAK MINT A REAL MARGIT,AMELYIK HABÁR MEGNYERTE A BAJNOKSÁGOT,(SZERENCSÉVEL)A JÁTÉKA ŐT FORINTOT NEM ÉRT AZ EGÉSZ SZEZONBAN .ILYEN FILLÉRES JÁTÉKOSOKKAL MINT:PEPE,HIGUAIN,MEG A TŐBBI BALEK.KIVÉTEL RAUL,CASILLAS. FOREVER BARCAkilibarca írta:Melyik nevekkel kell hasonlítani? azzal Ronaldinhoval amelyik aranylabdát kapott vagy amelyik szórakozik discokban, nem edz elhízik ,alig küzd , csak pénzét kapja és kész ! Decoról majdnem úa. ! Eto'o más tészta ,de még nem is tuti eladása.Giovani nem bizonyított annyit , hogy helyet követeljen magának a kezdőben, és ha kicsit is szerené a Barcát elment volna kölcsönbe 1 év-re és vissza jött volna még több akarattal a csapatba kerülésért.(vagy maradt volna cserének).Replay írta:Kezdek nagyon türelmetlen lenni.
Hatalmas neveket veszitünk, jön 2védő, 1középpályás igen drágán.
Viszont a fontosabb posztokra eddig senki, és nagyon nem tetszenek a nevek.
Hleb nagyon közel, újból irnak Palacio-ról, de szó van még Trezeguet, Mancini, Sergio Garcia-ról is...na most ezeket vessük össze a távozók nevével: Ronaldinho, Eto'o, Deco, Giovani.
Ha így nézzük lehet jobbak a kisebb nevek.
Moutinho irányító? Nem sok mindent lehet ebben a videóban látni, de az biztos, h remekül ló távolról. De itt sokan szerintem inkább arra lennének kíváncsiak, h milyen labdákat ad, h cselez, h szervez.André T. írta:Ime moutinhó munkássága:
http://www.youtube.com/watch?v=piHwQw-gJ1M
Bocs, h mindig téged idézlek, de akkora hülyeségeket írszAndré T. írta:Azt az egyett nem érttem hogy minek ragaszkodnak ennyire Trezegúért
amikor az a féléletétt a Juventusba töltötte ráadásúl már 30 éves?Hát nem
igaz hogy nem találnak csatárnak valótt amikor ilyen nevek vannak hogy:
Huntelaar,Agüero,Benzema,Villa.És ezek nem tapossák a 30-t szóval nem
vágom ezt a gondolkozás módott Guardioláéknál.
Nem tudom, hogy számoltál, de Thuramért, Ezquerroért és Edmilsonért 'mit is' ? sem kapunk, mivel lejárt a szerződésükMental_Theo írta:Ronaldinho ------> David Silva
Eto'o ------> Benzema
Deco ------> Moutinho
Zambrotta ------> Daniel Alves
Thuram ------> Pique
Gudjohnsen ------> Keita
Edmilson ------> Barca "b"-ből valami kölök
Ezquerro ------> Hleb
(Oleguer,Marquez) ------> Cáceres
Dos Santos ------> Quaresma
Ha így megoldanák,és helyettük ezek jönnének, örülnék!
eladásból: 25+40+15+ 8+ 4+ 5 +5+ 3 + 6 + 6 milla
vétel: 25+40+15+35+5+12+0+17+16,5+25 milla
szóval csak plusz 71,5 millió euró kellene. bár ez kicsit sok
André T. írta:Azt az egyett nem érttem hogy minek ragaszkodnak ennyire Trezegúért
amikor az a féléletétt a Juventusba töltötte ráadásúl már 30 éves?Hát nem
igaz hogy nem találnak csatárnak valótt amikor ilyen nevek vannak hogy:
Huntelaar,Agüero,Benzema,Villa.És ezek nem tapossák a 30-t szóval nem
vágom ezt a gondolkozás módott Guardioláéknál.
tárgyaltak a hlebbel, de a képviselője elmondta, h még semmilyen papírt nem írtak alá, bár közel a megegyezés...majd eldönti mi lesz, ha visszatér a pihenőjéről...továbbá az inter figyeli az eseményeket, h mi lesz vele